dızciii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 902
videolara bakmama gerek yok ikisinide aktif kullanıyorum. ve videolarla aldığın sistemdeki deneyimin asla aynı olmaz. youtube videolarına göre yorum yapma. fsr kalite modunda görüntü iyi ama ne fps artışı tatmin ediyo ne de balance moduna falan aldığındaki o çamur görüntü tatmine diyo. dlss 4.5 deneyimin olmadığı için bilmiyosu hem fps artışı çok daha iyi hem de kalite modunda tutman gerekmiyo. kalite yine bozulmuyo. ve fgm var x2 de ne rahatsız edecek gecikme oluyo ne de görüntüde bozulma oluyo. aryıca fsr dlss aynı olsa dahi driver sorunları amd yi alınmaz kılıyo benim gözümde. bunu bilerek göze alan varsa bilemem uygun çünkü ama artık saf kas gücü bişe ifade etmiyo. daha rtx ptx konusuna da girmedim. bilmeden konuşma yanivideolara bakarsan gayet aynı dlss 4.5 bi tık daha iyi ama çok az fark var çok küçük detaylar harici aynıki oyun içinde 1 2 pikselin daha kaliteli olmasını anlamazsın bile youtubeda videoları var fps değerleri aynı görüntüdede durdurup bakarsan bikaç piksel daha kaliteli o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek deneyiminm rx 590 bundan bahsediyorum. onun dışındaki yorumnların youtube yorumlarına dayanıyo. sorun yaşamak şans işi ama ne yaptığına bağlı değişir. yaşanılan sorunların ne olduğunu bilmeden yprum yapma diyorumvideolara bakarsan gayet aynı dlss 4.5 bi tık daha iyi ama çok az fark var çok küçük detaylar harici aynıki oyun içinde 1 2 pikselin daha kaliteli olmasını anlamazsın bile youtubeda videoları var fps değerleri aynı görüntüdede durdurup bakarsan bikaç piksel daha kaliteli o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boş savunma yapmıyorum ben sadece amd ninde nvidianın gerisinde kalmadığı nvidia nın öne çıkan tarafı daha çok teknoloji sunması amdnin ise daha f/p olması hem kendi deneyimimle yorum yapmayıp kimin deneyimiyle yorum yapayım 8 9 sene önce almıştık ve 1 sorun yaşamadık kendi deneyimim harici kimi dinleyebilirim