Arama sonuçları: *

1. Sucmuİsledik

T300 Rs G29 vitesi takılır mı?

Herkese hayırlı forumlar daha önce 2 kere g29 kullanıp sattım şimdi t300 Rs almak istiyorum ama vitesi hoşuma gitmiyor bu nedenle g29 vitesi takmak istesem takabilirmişim uyar mı?
  2. Sucmuİsledik

Yurtiçi kargo parası

Herkese iyi günler hayırlı forumlar desi 5 kg olan bir siparişim var alıcı ödemeli ben ödeyeceğim İstanbul içinden İstanbul içine teslim edilecek ama kargo parası 310 tl gözüküyor bu miktar bana çok absürt geldi
  3. Sucmuİsledik

Kredi kartı nakit avans limiti

kredi kartında kullanılabilir nakit avans günlük olarak mı değişmektedir kartımın nakit avansı dün 5728 tl iken bugün tekrar 6250 tl olmuş bilgisi olan varmıdır?
  4. Sucmuİsledik

Cs 2 çözünürlük problemi

iyi akşamlar iyi forumlar herkese çift monitör kullandığım için cs 2 yi tam ekran pencereli oynuyorum daha öncelerde sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda tam ekran pencereli konumuna getirdiğimde tekrar 1920x1080p geri dönüyor bir türlü çözemedim nvidia denetim masasından birkaç ayar yapmama...
  5. Sucmuİsledik

Motor kazası geçirdim

Dün akşam talihsiz bir olay yaşadım vücudumda sorun yokken sağ el serçe parmağım ağrıyıp sızlıyordu şişmişti hastaneye gittim kan aldılar röntgen çektiler baş hekim herhangi bir sorun gözükmediğini çatlak veya kırık olmadığını belirtti ama şişlik var oynatırken ağrıyor açıkçası güvenemedim...
  6. Sucmuİsledik

Kaliteli temiz türkçe yama sitesi varmı

oyunlar için kaliteli temiz türkçe yama arıyorum varmı önerileriniz?
  7. Sucmuİsledik

Evde cins kedi besleyeceğim ama ailem sevmiyor ne yapabilirim

cins kedi sahipleneceğim tanıdığım birinden 7 aylık tuvalet eğitimi aşısı çipi herşeyi var ama ailem kedi istemiyor annem biraz yatkın ama babam istemiyor alışma ihtimalleri varmı ne yapabilirim?
  8. Sucmuİsledik

Itopyada iyzico nasıl kullanabilirim

itopyada iyzicoyu nasıl kullanabilirim indirim muhabbetini?
  9. Sucmuİsledik

Discord dm kutusu hakkında

Discord da dm kutuma girdiğimde bir kişiden üstünde 2 tane mesaj gelmiş ibaresi mevcuttu fakat girdiğimde yeni mesaj yoktu bunun anlamı ne oluyor mesajı atıp geri silme ihtimali varmıdır?
  10. Sucmuİsledik

Discord dm kutusu hakkında

Discord da dm kutuma girdiğimde bir kişiden üstünde 2 tane mesaj gelmiş ibaresi mevcuttu fakat girdiğimde yeni mesaj yoktu bunun anlamı ne oluyor mesajı atıp geri silme ihtimali varmıdır?
  11. Sucmuİsledik

Ehliyet cezası plakaya mı yoksa kişiye mi yazılıyor

e devlette üstüme olan araçta ceza gözükmüyor daha önce ehliyetten ceza yemiştim ama gelir idaresi başkanlığında gözüküyor ceza plakaya mı yoksa bana mı yazılmış oluyor
  12. Sucmuİsledik

Noterde yeni satış sistemi nasıl işliyor?

Daha önceden bir motor almıştım sadece noter işlemi için ücret ödemiştim lakin sanırım bu sistem değişmiş iki tarafında sigorta yapması gerekiyormuş benim şuan ki motorumun sigortasını ona aktarabilirmiyim süreç nasıl işliyor
  13. Sucmuİsledik

Avans hesap başvurum onaylanır mı?

31 Mayıs bir avans hesap başvurusu yapmıştım ön değerlendirme olumlu sonuçlanmıştı aradan 6-7 gün sonra garantiden böyle bir mesaj geldi sizce onaylarlar mı yoksa reddetme ihtimalleri varmıdır?
  14. Sucmuİsledik

Avans hesap ön onay olumlu sonuçlandı verme ihtimali nedir?

bir ihtiyacım için başvuru yaptım uygulamada kredi başvurunuzun ön değerlendirmesi olumludur belge doğrulama devam ediyor ibaresi mevcut şubedeb yada iletişime geçerek devam edebilirsiniz diyor avans hesap limit arttırımını sizce onaylama ihtimali nedir
  15. Sucmuİsledik

Sağlam bir kulaklık istiyorum kablolu kablosuz farketmez bütçe 3.5-4k arası

logitech g335 kullanıcısıyım bundan önce steelseries nova 1 kullanıyordum şuan kullandığım kulaklıktan memnum kalmamaya başladım realtek kullanıyor ses kartına bağlı olduğu için güzel önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  16. Sucmuİsledik

Cs 2 5000 tl bütçe bıçak önerisi?

5000 tl bandında bıç almak istiyorum ama ne alacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  17. Sucmuİsledik

Hepsijet hafta sonları dağıtım yapıyor mu ?

cuma günü çanakkaleden bir kargo teslim edilecek hepsijet firmasına hafta sonu dağıtım yapıyormu hepsijet 1744929601 istanbula gelecek kargo
  18. Sucmuİsledik

Cs 2 kaliteli skinchanger

cs2 için bildiğiniz kaliteli skinchanger varmıdır acaba?
  19. Sucmuİsledik

Ihtiyaç kredi gecikmesi

ben ayın beşinden beşine maaş alıyorum ama hazır limit ile yararlandığım bir kampanya vardı her ayın birinde ödemem var lakin benim maaşım beşinde yatıyor 4-5 gün gecikme durumunda faiz işleme dışında herhangi olumsuz bir sıkıntı olur mu?
  20. Sucmuİsledik

Yardım Great Wall 1650W Güç kaynağı nasıl?

Sıfır great wall 1650 watt gold sertifikalı bir güç kaynağı gördüm marka hakkında bilgisi yada daha önce deneyimlemiş olanınız varmı?
Geri