Arama sonuçları: *

• Users: Era.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Era.

Win10 güncelleme bitti 11'e geçmeli mi yoksa 10'dan devam mı etmeli?

Nedeni ile belirtir misiniz?
  2. Era.

İnsanlar Ellie (Bella Ramsey) hakkında neden bu kadar acımasız.

The Last of Us oyununu defalarca bitirmiş birisi olarak evet dizideki Ellie karakterin daha çok benzetilmesini isterdim, herkesin de isteği buydu ama başka bir cast seçimi yapıldı ve oyuncu Bella Ramsey olarak belirlendi. Böyle büyük bir oyunun uyarlmasın da oyuncu olmak gerçekten zor bir iş...
  3. Era.

Kenny Arroyo ve Elon Ricardo Neden oynatılmıyor?

Arkadaşlar Beşiktaş camiası olarak bu sene bırakın şampiyonluğu 3'üncü olmayı bile açık ara uzaklaştırdık. Takımın maç seçtiği açık ve net bir şekilde ortada. Neden yöneticiler bu yeni aldıkları genç isimlere yer vermekten korkuyorlar? Sonuç olarak onlar olmadığı zamanda takım kaybetmiyor mu? En...
  4. Era.

Avrupa Kupalarındaki Başarısızlığımız

Selam arkadaşlar sizlerle bugün Türk futbolunun önemli bir olayını ele almak istedim. Hepimiz biliyoruz ki Galatasaray'ın UEFA kupası ve Süper kupası dışında Avrupa şampiyonlarında Türk takımlarının kayda değer bir başarısı yok. Bu başarılarda 25 sene gibi uzun bir mazide kaldı. Bunun dışında...
  5. Era.

Clash of Clans Birlik Üretme Süresi Kalktı

Arkadaşlar önceleri ordu üretim maliyetlerini kaldırmışlardı ve şimdi büyük bir karar daha alarak orduların üretim sürelerini kaldırdılar. Yani son güncellemelerden sonra artık orduların hazır olması için süre gerkemiyor anında hazır orduya sahip oluyoruz. İstediğin orduları ayarlıyorsun ve...
  6. Era.

OLED Monitör alınmalı mı?

Arkadaşlar dezavantaj olarak özellikle TV'lerde panel yanmaları sorununu ve parlaklığın daha düşük olduğunu çokça duymuştum ama buna istinaden siyahları gerçek siyah vermesi gibi ve de sıfır gecikme süresi gibi avantajları olduğunu da duydum. Sizce çok ama çok fazla fiyatı olan OLED monitörler...
  7. Era.

En sevdiğiniz 10 filmi listeleyin.

Sıralamayı en sevdiğimden başlayarak değil karışık olarak listeliyorum. 1. Esaretin Bedeli 2. Matrix Serisi 3. Yüzüklerin Efendisi Serisi 4. Harry Potter Serisi 5. Zindan Adası 6. Titanik 7. Kanlı Elmas 8. Sıkıysa Yakala 9. Kelebek Etkisi 10. Babam ve Oğlum İçinde bir Türk yapımı olacaksa o da...
  8. Era.

LoL'de oyun bittikten sonra honor verme ekranında istemci kasıyor.

Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi oyun sonu honor ekranına geldiğimiz zaman birkaç saniyelik bir kasma/donma problemi yaşıyordum. Daha sonra istemci ayarlarında tasarruf modu açıp arka plan efektlerini devre dışı bıraktım. Bunu yaptıktan sonra bariz bir şekilde donma süresi yok denecek kadar...
  9. Era.

Win11 online oyunlarda kasma yapar mı?

Dostlar online oyunlarda FPS drop alıyorum. Özellikle alt+tab ile sekmeler arasında geçiş yapıp oyun sekmesine geçince hep yaşıyorum. Servise 2 defa yolladım ssd ve işlemci değişti ama sorun hala devam ediyor. Sizce sorun Win 11'midir? Driverlar güncel. Ryzen 5 5600 RX 6700 XT
  10. Era.

RX 6700 XT / Ryzen5 5600 Fps Drop

Sorundan bahsetmeden önce PC özelliklerini paylaşmak istiyorum. Daha sonra sorun, denediğim çözüm yollarına gideceğim. İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS Radeon RX...
  11. Era.

Voltajın düşüp geri yükselmesi oyun oynarken kasma/donma yapar mı?

Arkadaşlar LoL oynarken sıkıntı yaşamıyorum ama Albion oynarken anlık donmalar falan yaşıyorum. PC format attım ama gene ara ara küçük kasmalar oluyor. Çok player olan bölgelerin dışına çıktığım zaman bile kasma olabiliyor. Evde voltajımız sürekli düşüp çıkıyor bununla alakalı olabilir mi? Son...
  12. Era.

Çözüldü✓ ctrl+win+D tuşuna bastım yan sekme olarak masaüstü açıldı

Arkadaşlar ALT+WINDOWS+D tuşuna bastım başka bir sekme gibi masa üstü açıldı. Masaüstü 1-2-3-4 diye gidiyor nasıl düzeltirim. 1715268757 KENDİM BULDUM WİN+TAB TUŞUYMUŞ
  13. Era.

World of Warship'i indirdim ama program ekle/kaldırdan silinmiyor.

Evet arkadaşlar oyunu indirdim ama çok fazla yer kapladığını görünce iptal edip sildim. Fakat maalesef silinmiyor. Adım 1'de program ekle/kaldır'a giriyorum ve kaldır diyorum. Adım 2'de kaldır dedikten sonra kaldırmadan önce ki son uyarıya da kaldır diyorum. Adım 3'da ise böyle bir seçenek...
  14. Era.

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Daha henüz facebook çıkmamışken hepimiz internette kafamıza uygun güzel bir forum bulur orada takılırdık. Oranın off topic bölümlerini şimdinin sosyal medyası gibi aktifleşmek için kullanırdık. O zamanlarda masa üstü ekran görüntüsü paylaşırdık. Kim daha pasaklı onu da görmüş olurduk :D Benle...
  15. Era.

Albion Online Avrupa sunucusuna başlayacak olanlar var mı?

Merak ettim acaba kimler başlayacak. Ben başlamayı düşünüyorum.
  16. Era.

Outlast Trials diğer Outlast'lar gibi değil mi?

Arkadaşlar bu oyunun tüm serilerini oynadım. - Outlast - Outlast Whistleblower - Outlast 2 Fakat son çıkan Outlast Trials sadece online olarak oynanıyor. Bunun ilerlemeli hikaye oyunu yok mu?
  17. Era.

Adobe Premier Pro ücretsiz nasıl yüklerim?

Evet arkadaşlar mümkün mü?
  18. Era.

İşlemcisi Sıfırı ile değişen PC'de Anlık FPS düşüşü

Arkadaşlar PC'de donma problemi yaşıyordum. Bu donma FPS düşmesi ile alakalı olmadığı gibi sıcaklık değerleri ile de alakalı değildi. Bende GamingTR'ye PC'yi yolladım ve incelemeler sonucunda işlemci "sıfırı" ile değiştirildi. Fakat şimdide LOL oynarken anlık FPS düşmeleri yaşıyorum. Biranda FPS...
  19. Era.

Display Port kablosu bozuk olursa PC kasar mı?

144Hz monitör aldım. Elimde hali hazırda HDMi kablousu vardı ve 144Hz hızı destekledi. Ama ben daha öncesinden desteklediğini bilmediğim için internetten bir tane display port kablosu sipariş etti. Ekran kartı soketine ve monitör soketine düzgün bir şekilde taktım daha sonra monitör ayarlarından...
  20. Era.

Adrenalin Edition kurunca PC kasmaya başlıyor.

AMD Driver'dan Grafik kartım olan RX 6700 XT'nin Adrenalin Edition sürümünü indirdim. Yükledikten sonra PC kasmaya başladı. Ayrıca AMD Grafik ayarları simgesine tıkladığım zaman hiçbir görüntü gelmedi. Program ekle/kaldır'dan driver'i silince kasma düzeldi.
Geri