Arama sonuçları: *

1. Ayfondelisi

MSI GAMING PLUS X870 Wifi Simgesi Çıkmıyor YARDIM!!

Arkadaşlar selam herkese. MSI GAMING PLUS X870 WIFI anakart satın aldım Windows 11 Pro kullanıyorum şu anda lisanssız sürüm kurdum. Wifi simgesi çıkmıyor. Manuel BIOS update yaptıktan sonra Wifi simgesi çıktı ağa bağlandım sonra MSI Centerdan wifi driverları güncelledi yeniden başlattıktan sonra...
  2. Ayfondelisi

Logitech G715 vs Razer DeathStalker V2 Pro TKL

Arkadaşlar merhaba, yeni bir siyah sistem dizdim ve şimdi aksesuar olarak beyaz klavye mouse ve hoparlör istiyorum. İncelediklerimin arasında bu iki model gözüme çarptı en çok G715 in tasarımı çok hoşuma gitti ve aksesuarlarıyla da içime sinen bir model oldu açıkçası ama Brown Switch olmasından...
  3. Ayfondelisi

Fanlardan çok ses geliyor

Merhaba 2 hafta önce bir sistem topladım. Bugün kasanın arkasından bir usb çekmek istediğimde kasayı geri çekerken bi anda bilgisayar kapandı bilgisayarı geri açtığımda monitöre görüntü gelmedi fanlar ve rgb ışıklar çalışmaya devam ediyordu ve anakartta cpu ışığı kırmızı yanıyordu. Bunun üzerine...
  4. Ayfondelisi

RTX 4070 , Ryzen 7700X için 2K Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar selam Ryzen7700X ve RTX 4070 içeren bilgisayarım için 2K monitör arayışındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 7-8 bandında şimdilik IPS mi VA mı tercih etmeliyim sizce? Kıymetli önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
  5. Ayfondelisi

45K'ya Kaliteli Bir Sistem Dizmek Istiyorum Yardımcı Olur Musunuz?

Arkadaşlar merhaba önceden de yazmıştım buraya ancak kararsız kaldığım için yeniden bir sistem yapılandırdım gamegarajdan bu sistemi özelleştirdim ve sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Anakartı X serisi bir anakart seçtim uzun ömürlü ve sağlam olması açısından.. Son olarak sorularımdan biri...
  6. Ayfondelisi

6000 mhz CL36 EXPO DDR5 Ram vs 6400mhz CL32 DDR5 RAM

Arkadaşlar merhaba şu 2 ram arasında kararsız kaldım yardımcı olabilmeniz mümkün müdür? EXPO denilen şey tam olarak nedir? 6400mhz CL32 daha iyi gibi gözüküyor ancak EXPO nun ne olduğunu bilmediğim için sormak istedim...
  7. Ayfondelisi

Inno3d ichill 3x 4070 sizce iyi midir? Ve Monitör tavsiye edebilir misiniz?

Merhabalar GameGarajdan bir hazır sistemi özelleştirdim. Fiyat olarak uygun geldiği için Inno3d 4070i tercih ettim ancak bu markayı daha hiç duymadım ilk oyun bilgisayarım olacak daha önce hep ultrabook tarzı bilgisayarlar ve konsol kullanıcısıydım. Sizce özelleştirmiş olduğum sistemde...
  8. Ayfondelisi

Çözüldü✓ 40-43k ARASI MONİTOR DAHİL SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba bu bütçeye sistem toplamak istiyorum. 4070 li hazır sistemlerin çoğu tükenmiş sanırım napmam gerek kararsız kaldım açıkçası 3070 li sistem topladım ama bu fiyata 3070 değer mi değmez mi kararsız kaldım. Güzel tavsiyeleriniz olacaktır eminim sizlerin değerli yorumlarını...
Geri