Arama sonuçları: *

• Users: Gündürek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gündürek

Asus prime b450 M A-II alınır mı

2500tl ye anakart alınır mı uygun mu sizce
  2. Gündürek

RTX3080Ti, RTX3080, RX6900xt kartlarının furmark değerleri kaç olmalı?

başlıkta yazdığım kartların furmarktaki değerleri nasıl olmalı yani kaç watt çekmesi gerekiyor, max kaç derece olursa bu kart temiz diyebiliriz veya ortalama da kaç fps vermeli
  3. Gündürek

İ5-14600k için Ekran kartı önerisi

İ5-14600k için güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz bütçem max max max 15k 2. El alabilirim ama ne alcam bşlmiyorum
  4. Gündürek

20-30K bütçeye telefon önerisi

Selamlar 20-30k fiyat aralığında telefon önerebilir misiniz ben samsung gakaxy A56 yı düşünüyordum iyi mi
  5. Gündürek

Tabletim sürekli olarak wifi ve bluetooth kapatıyor.

Lenovo Tab M11 kullanıyorum ve sürekli olarak önce bluetooth sonra wifi kapatıyor kısa bir süre sonra ikisini geri açıyor bunu önleyebilir miyim yoksa sıfırlamam mı gerekşyor ne yapmam gerekiyor
  6. Gündürek

Maksimum 40 Bin tl ye laptop önerisi

Selam laptop bakıyordumda msi bakıyprum ekran kartı 45 watt monstera gidiyorum rtx 5000 serisi var ve 50k dan başlıyor lenovolar için anakartı yanıyor diyorlar hp ler için hall sensor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım yardım ederseniz çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum hem oyun oynicam hem de...
  7. Gündürek

Kalemli tablet önerisi

10-20k arasında alabileceğim kalemi olan ve beni birkaç sene götürecek güzel bir tablet önerir misiniz kalem benim için çok önemli tıpta notlarımı o şekilde tutmayı düşünüyorum
  8. Gündürek

Tabletimin işletimin sistemini değiştirebilir miyim?

Lenovo Tab M11 modelli bir tabletim var içerisinde android 15 ve lenovo zui 17.0.138 var bunu değiştirebilir miyim? Tableti biraz yavaşlattığını düşünüyorum ve lenovonun yazılımını sevmedim Android 13 ve One ui 5.1 tarzında bir şey kurabilir miyim? Bunun bir video var mı?
  9. Gündürek

Rasberry pi nasıl öğrenebilirim?

Bilgisayarlar, sunucular, kodlama vb. Şeyler çok ilgimi çekiyor yakından da takip etmeye çalışıyorum fakat bu rasberry pi ve arduino hakkında hiçbir şey bilmiyorum bunları düzgünce anlatabilecek sistemini öğretebilecek yani en azından neler yapılabileceğine dair bir fikir sahibi olmamı...
  10. Gündürek

Uygun Fiyatli Termal Ped Önerisi

Kendime hem tornavida seti hem termal macun aldığım için param biraz az kaldı uygun fiyatli ama verdiği performanstan dolayı pişman etmeyecek termal ped önerisi yapabilir misiniz
  11. Gündürek

Hp envy bakımı nasıl yapılır?

Abimde hp envy var 5 senedir bakımı falan hiçbir şeyi yspıoöadı laptopu bilen varsa bakımını nasıl yapabilirim
  12. Gündürek

GTA5 yama nasıl indirilir?

Epic gamesten gta 5 indirdim ben buna nerden türkçe yama indiricem yardım edebilir misiniz?
  13. Gündürek

Monster Abra A5 V21.2 Darboğaz sorunu

zamanında monster abra a5 v21.2 aldım aslında gayet memnundum sonra arkadaşlarla dying light oynayalım dedik kayıt alıp yt ye atar sonra izler güleriz mantığıyla hareket ettik en iyi pc bende olduğu için kadyı ben almaya başladım ama fps çok düşüyordu ne olduğunu anlamadım sonra biraz üstüne...
  14. Gündürek

Hangi ekran kartını almam uygun olur

Dostlar selamlar i5 4. Nesil işlemcinin zorlanmadan besleyebileceği 1.5-2k arasında ikinci elden alabileceğim ekran kartı önerebilir misiniz
  15. Gündürek

Bilgisayarım açılmıyor

Yks den sonra pc yi kurdum bi oyun oynayayım dedim nerden baksanız 10 aydır yüzüne bakmıyorum şimdi ise böyle diyo format mı atmalıyım ne yapmalıyım içinde hdd ve ssd var windows ssd ye kurulu ssd yi görmüyor olabilir mi lütfen yardım edin oyun oynamak istiyorum
  16. Gündürek

SD kart nasıl yedeklenir

Dostlar selamlar lanet olası google yedeklemede alanım doldu e posta bile alamıyorum ordaki görüntüleri kaybetmeden sd karta nasıl aktarabilirim
  17. Gündürek

Tws bluetooth kulaklık önerisi

Silikonsuz 1000-1500 bandında kulakiçi kulaklık öneriniz var mıdır
  18. Gündürek

Kulak içi kulaklık önerisi

Dostlar selam max 1500 tl olan bütçemle tercihen silikonsuz bir kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum biraz araştırdım ve inceleme izledim QCY Ailybuds Pro+ modeli şuan bulduğum en iyisi fiyatıda 1430 kullanan varsa nasıl bir kulaklık olduğunu veya daha iyi bir önerisi olan varsa ve benimle...
  19. Gündürek

Çözüldü✓ Kameralar ne kadar dayanır?

Dostlar selam hiç uzatmadan olayı anlatıcam şimdi dün gece benim gittiğim bir yerde elektrikler kesildi ve kimse yoktu bende kameraların kapalı olduğunu düşünerek kız arkadaşımı öptüm birkaç kere fakat sonradan öğrendimki bunların ufak bir bataryası varmış. Normalde sorun etmem ama en azından o...
  20. Gündürek

Televizyonuma spotify indiremiyorum

Selamlar arkadaşlar GS-FB derbisi sonucunda fanatik bir galatasarayli olarak hüzünle arkadaşımdan evime dönerken üstümde olan gs formasına alenen arabasıyla bilerek motoruma çarpan fb li arkadastan dolayı huzun ve sinir katsayim daha cok artti muzik dinlemek istedim fakat samsung bu8500...
Geri