Arama sonuçları: *

1. erenyılar0187

Çözüldü✓ Ekran solması çözümü ?

Beyler oyun oynarken sinirden rastgele tuşlara bastım böyle ekran yeşilleşti sonra gece ışığını kapattım ekran soldu. Ne yapabilirim ? umarım fotoğrafta gözüküyordur.
  2. erenyılar0187

Çözüldü✓ ZİYOULAN T60 Switch sallanıyor ?

Arkadaşlar benim mini klavyem var ziyoulang T60 adında mini klavye ve videoda gördüğünüz gibi sallanıyor ve klavyenin içinde çok küçük bir kaç parça hareket ediyor klavyeyi diklediğimde düşüyor klavye içinde. Nasıl düzeltebilirim ? bana baya dayanıklı bir klavye lazım sanırım benim monster...
  3. erenyılar0187

AUDİ RS6 Gerçek hikayesi ?

audi rs6 300 km crash diye youtube da instada falan dönüyordu bi aralar bunun gerçek hikayesi nedir ?
  4. erenyılar0187

Çözüldü✓ MSI RTX 3080 10 GB VRAM VE İ9 13900F Kötü müdür ?

Biliyorum konu biraz saçma ama bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla bu işlemci alınmaz ve bu ekran kartı tercih edilmez görüyorum cidden tercih edilmez mi ? kullandığımdan söylüyorum. şahsen an itibariyle 372 dakikadır rdr2 oynuyorum 2K orta-yüksek ayarlarda ve ekran kartı 70 i görmedi işlemcide...
  5. erenyılar0187

Çözüldü✓ Ekran kartı Mining yapıldığını nasıl anlarız ?

Merhaba ben max 40 bin tl bütçe ile full set bilgisayar alıcağım ve şöyle bir şey buldum bu ekran kartı mining görmüş müdür ? çünkü adam bana sadece 4 ay kullandığını ve zorlanmayıp sadece pubg mobile oynadığını söylüyor. sizce alınır mı ? gönlüm RTX 4070 ama bunu buldum birbirlerine denkler...
  6. erenyılar0187

Çözüldü✓ Render alırken AMD işlemci mi ? İntel işlemci mi ?

Merhaba ben montaj yapıp render alan birisiyim. normalde işlemci olarak intel düşünüyordum ama ryzen çoklu çekirdek performansında inteli geçtiği hatta bazı modellerde ezdiğini görünce bir sormak istedim. işlemciye 5-6k arası vericem bir de ekran kartı RTX 4070 ve %30 montaj render falan...
  7. erenyılar0187

hangi anakart RTX 4070 destekler ?

Merhaba, ben RTX 4070 almayı düşünüyorum. Sistemimi yükseltmeyi yani. İşlemci i5 10400F, her türlü değiştireceğim. i5 13400F düşünüyorum. Her neyse. Anakartım MSI B460M A Pro. Bilmiyorum, uyar mı diye sormak istedim. bir de H610M R anakart düşünüyorum. Anakart: MSI B460M-A Pro LGA 1200 Soket...
  8. erenyılar0187

Çözüldü✓ RTX 4070 3 Fan gerekli mi ? gereksiz mi ?

Merhaba ben yakında alacağım bir ekran kartı değil de hazır kasa var o kasadaki ekran kartı 2 fanlı. 2 fan yeter mi diye sormak istiyorum. ben şu an gtx 1660s msı en üst model kullanıyorum 2 fanlı. fanlarını kapattığımda 80 dereceye kadar çıkıyor arkada ets2 opera ve discord açık. Mesela MSI RTX...
  9. erenyılar0187

Bilgisayar geliştiriceğim uyar mı ??

Merhaba. Ben bilgisayar kasamı ekran kartı işlemci ve anakart değiştirmek istiyorum şunları dizdim ama kasaya sığar mı bilmiyorum. Anakart...
  10. erenyılar0187

Çözüldü✓ AMD Radeon RX 7600 Model farkı ?

Beyler ben Ekran kartı alıcm bütçe 10k civarı 13 de olabilir yükseltilebilir. şimdi şu modelerden 10 bin tl olan ile 12800 tl olan arasında ne fark var ? ve en pahalısını almaya değer mi ? bu arada anakart öneriniz varsa yazarsanız sevinirim yanında i5 13400F düşünüyorum.
  11. erenyılar0187

Gaminggen tr güvenli mi ?

gaminggen tr den kasa+monitör almak istiyorum ama güvenli mi diye sormak istiyorum. işte hızlı getirirler güvenli getirirler falan. toplam 20-25k arası alışveriş yapıcam güvenli midir ? alanlar varsa yazabilir mi veya bilgili olanlar.
  12. erenyılar0187

Video edit Render için ekran kartı ve işlemci

Video edit yapıyorum ilerde yazılım yapıcam. ve hazır kasa alıcam kasada RX 6800 var ryzen 5 5600 işlemci falan. sizce Amd bu tarz işler için iyi mi ?
  13. erenyılar0187

10-15.000 TL monitörlü sistem

Merhaba arkadaşlar arkadaşım bilgisayar olacak çok fazla konulara hakim değil ona ben yardımcı oluyorum 10-15k arası monitörlü sistem arıyorum. oyun için, şu tarz bir kasa buldum sizin de fikirlerinizi almak istiyoum. https://www.incehesap.com/procyon-oyuncu-bilgisayari-fiyati-35558/
  14. erenyılar0187

Çözüldü✓ 20-24 bin TL Monitörlü sistem

Merhaba arkadaşlar ben hazır sitem almak istiyorum monitörlü oyun odaklı sadece, benim gördüğüm kadarıyla RX 6700 XT var ekran kartı olarak, siz ne önerirsiniz ? bir de elden almam lazım. monitör olarak 165hz veya 4.500 TL ye 240hz monitörler var.
Geri