Gaminggen tr güvenli mi ?

Reaksiyon skoru
7
gaminggen tr den kasa+monitör almak istiyorum ama güvenli mi diye sormak istiyorum. işte hızlı getirirler güvenli getirirler falan. toplam 20-25k arası alışveriş yapıcam güvenli midir ? alanlar varsa yazabilir mi veya bilgili olanlar.

Gaming gen tr diyorsan evet güvenli.

gaminggen tr den kasa+monitör almak istiyorum ama güvenli mi diye sormak istiyorum. işte hızlı getirirler güvenli getirirler falan. toplam 20-25k arası alışveriş yapıcam güvenli midir ? alanlar varsa yazabilir mi veya bilgili olanlar.
Sen Kasanın linkini at ona göre cevap verelim sahte site dolu heryer.

Güvenli kuşkunuz olmasın ama yoğunluğa göre geç gelme ihtimali var

Sen Kasanın linkini at ona göre cevap verelim sahte site dolu heryer.

işlemcisi yükseltilmiş hali tabi. bu fiyatlarda bunu buldum en iyilerinden biri bence bu.

evet gaming.gen.tr :d yazım yanlışı olmuş. peki siz hiç siperiş verdiniz mi ? veya bir kaynak var mı güvenebileceğim.
Daha önce sipariş vermedim ancak şuan güncel siparişim bulunmakta, Site güvenli olduğunu bildiğim için aldım ürün gelince istersen tekrar bilgilendiririm.

1686264001960.png

2 hazır sistem aldım güvenilir

işlemcisi yükseltilmiş hali tabi. bu fiyatlarda bunu buldum en iyilerinden biri bence bu.
Aynı sistemi az önce özelleştirerek satın aldım. Hafta sonu araya girdiği için pazartesi elimde olur herhalde.

Mart sonunda sistem aldım, biraz kargolamada gecikiyorlar ama onun dışında sorun yaşamadım. Parçaların kutularını, yan parçaları falan hepsini eksiksiz gönderiyorlar.

Geri