Gece görmedim ama sabah sahibinden ilanlara bakıyorken anladım bir şeyler olduğunu, heryer bu ramle dolmuştu, buraya geldim tabi hemen baktım paylaşılmış...
bunu bide 170mm lian li kasaya taktın mı tam uçak mod :) çok iyi soğutucu kesinlikle ama montajı biraz uğraştırıyor, pro modeller çok sesli zaten arkadaşlar...
cuma 22:00 de incehesap gaming gecesinde 5k civarına iyi fırsatlar gelebiliyor ama taksitle almazsan... taksitle alırım dersen şuan bu iyi fiyat gayet iyi...
Buradan bakabilirsin.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MhQsjeDgQwvXyqWSuVd9PRh9UcOv-Y_SDv-9jjVeiTA/edit?gid=0#gid=0
SN5100 daha iyi duruyor ve evet...
aynen öyle.. 2028'e kadar da doların nerelere geleceği malum, o yüzden fırsatı buldun mu yapışltırma zamanıdır. 6 taksit imkanı da var n11 de 6000mhz cl36...
Satıcıya bakılırsa muhtemelen gönderir ama 2. el üründür sıfır kapalı kutu geleceğini sanmam.
1781512795
Aynen öyle 2 ram den 22.3k kazanç sağlayıp koyduk...
alınır ama 3000 okuma 2000 yazma, cuma günü incehesapta aynı fiyata 7000/6000 gelmişti, aşağıdaki gibi.. daha iyisi için bekle derim. (görüntü cuma günü...
2. elde takip ederseniz 14-15k'ya 16x2 bulunabiliyor, acil satmak isteyenler de oluyor. hatta 24-27 arası 32x2 de bulunuyor.
Tabi bu n11 deki ilanın peşin...
nedense ısınamadım bu karta , 3-4 daha koyar 2. elden temiz Rx 6800 bakardım herhalde tabi sadece oyun için ise, yoksa yapay zeka render yayıncılık için...
o kadar düşsün diye bekledim, lianli lancool 217 aldıktan 2 gün sonra bu fiyata indiğini görmek üzdü...
çok ısınan işlemciniz varsa, hava akışı iyi olsun...