Ben aldıktan sonra daha büyük ekran 12 gb 5070 versiyonları geldi sanırım (normalde ti olmayanlar 8 gb oluyor) onlara bir bak derim, ti fiyatına daha büyük...
doğru dersin de dostum maalesef 6k altına artık düşmez, yavaş yavaşda 7k bandını geçecek, ülkemiz gerçeklerine alışalım artık ki sen zaten piyasaları ve...
ben onu demiyorum bu paraya alınmaz demiş birisi de , diyorum ki 6k üstünde zaten artık 1 tb ssd nvme'ler.
evet senin önerdiğin daha hızlı ve 200 tl fark...
Bu paraya alınmazda hangi paraya alınır ? ihtiyacı olan ila sıfır alacam diyorsa bu fiyattan alabilir 1tb'ler zaten artık 6k üstü, 6k nın altında yok...
aynen ya, gidip paraf çıkartam dedim genel kart limitine takıldım, taksitler bitecekte limit düşürecemde parafa başvurucam... şaka gibi incehesapta , itopya...
Koskoca VATAN'sın ya ne parafmış arkadaş yapsana tüm kartlara 6 taksiti parafa özel 9 koy aylardır aynı muhabbet. Tek alışveriş yapabildiğim düzgün yer...
aynen öyle... çok çok profesyonel overlock yapanlara lafım olmaz ama çoğu oyunda yada işlemde fark edilemeyecek şeylere çok takılınıyor... arkadaşlar piyasa...
arkadaşlar m-die ,a-die hayatınıza ultra etkili olmayacak hatta abartıyorum güzel fiyata samsung,micron bile alınabilir obsesifliğin lüzumu yok bence de iyi...
normal fiyat yazmazlar mı ya bide.. hadi bu fiyatlarda aynı cl ve mhz de ram önerin lütfen , kalmadı artık yapmayın... güzel indirim haberi kaçırmayın...
Eder veya etmez ayrı konu ama en ucuz i3-14100f şuan incehesapta 4600 tl, 2. elde 2-3k arası satıyorlar, yanında güzel bir soğutucu ile sıfır buradan almak...