benim laptop'a bakarmısın 30'a bırakayım sana, tertemiz cihazdır. İçi sadece ilk aldığımda HDD takmak (1 tb ssd ye ilave ) , ve ramleri değiştirmek için...
garanti durumunu da yazsaydın keşke, bu şekilde bakarsak ; SSD'n düşük, Ram'in Ddr5 mi ? 4'mü ? ona göre de değişir, ram'inde düşük, profilimde benim...
40k civarı bu şekilde bulabilme imkanın var; fiyatlar, ürünün garanti durumu, kozmetik durumu, donanımsal durumuna göre değişir. Profilimde 37k civarında...
Düşüncen güzel, bu şekilde alınıp , elin rahatlayınca Cpuz'den bakıp, laptopda kullanılan aynı mhz hatta bulabiliyorsan aynı marka bir tane daha alıp 32 gb...
insanı yanlış yönlendirmeyin, Masa üstü değil bu, laptopda 5070 115W-140W arasında güç çeken versiyonları olur, ve 115w olarak gayet yeterlidir. Ekran zaten 2k.
Rica ederim, bende laptop'umu değiştireceğim epeydir bir araştırma içindeyim, mevcut laoptop'umda satışta şuan.
Sadece şunu söylemek isterim, 5070 ve...
acelesi yok şuan alax
cağım laptop'u kararlaştırıp 2-3 ay sonra alacağım. Ona göre bütçemi vs ayarlayarım. Yani düşünmek için baya vaktim var aceleyle...
incelemeyi izle derim, 115w gayet yeterli olduğunu göreceksin, denediği oyunları aynı ayarlada 140w 5070ti ile karışılaştırdığında fps 5-10 fark ediyor ki...