Gece görmedim ama sabah sahibinden ilanlara bakıyorken anladım bir şeyler olduğunu, heryer bu ramle dolmuştu, buraya geldim tabi hemen baktım paylaşılmış ama stoklar bitmiş, 12k'ya koyan biri bide yazmışki , ihtiyaç fazlasından satılık, dedim dün gece incehesaptan almışsın, kargo haberi gelirse...
bunu bide 170mm lian li kasaya taktın mı tam uçak mod :) çok iyi soğutucu kesinlikle ama montajı biraz uğraştırıyor, pro modeller çok sesli zaten arkadaşlar bahsetmiş, fan değişikliği ile daha sessiz sonuç alınabilir ama o şekilde de fiyatı 7-8k bulur... sırf bu yüzden phantom spirit taktım (7...
cuma 22:00 de incehesap gaming gecesinde 5k civarına iyi fırsatlar gelebiliyor ama taksitle almazsan... taksitle alırım dersen şuan bu iyi fiyat gayet iyi amazon peşin fiyatına 6 ya bölüyor.
aynen öyle.. 2028'e kadar da doların nerelere geleceği malum, o yüzden fırsatı buldun mu yapışltırma zamanıdır. 6 taksit imkanı da var n11 de 6000mhz cl36 bu fiyata yok başka ben bulamadım
alınır ama 3000 okuma 2000 yazma, cuma günü incehesapta aynı fiyata 7000/6000 gelmişti, aşağıdaki gibi.. daha iyisi için bekle derim. (görüntü cuma günü screenshot almıstım suan bu fiyat değil)
2. elde takip ederseniz 14-15k'ya 16x2 bulunabiliyor, acil satmak isteyenler de oluyor. hatta 24-27 arası 32x2 de bulunuyor.
Tabi bu n11 deki ilanın peşin fiyatına 6 taksit imkanı olması da güzel,
maalesef ram fiyatlarının düşmesi bu saatten sonra çok belki yataya bağlar globalde fiyatlar ama...
nedense ısınamadım bu karta , 3-4 daha koyar 2. elden temiz Rx 6800 bakardım herhalde tabi sadece oyun için ise, yoksa yapay zeka render yayıncılık için intelin bu kartı gayet iyi.
o kadar düşsün diye bekledim, lianli lancool 217 aldıktan 2 gün sonra bu fiyata indiğini görmek üzdü...
çok ısınan işlemciniz varsa, hava akışı iyi olsun, rahatça 360mm de bağlayım diyen alsın çok iyi fiyat.
Teknoloji piyasasında fiyatları kabullenmeyen kaybeder her zaman. Ram fiyatlarının düşeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz, yapay zeka devriminin daha başına bu çip üreticileri ve yapay zeka tarafı daha da tatlı geliyor onlara. Globalde çok büyük sert artışlar olmasada bu seviyelerin altıan...