Arama sonuçları: *

• Users: serdar.k
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

BIOS RAM AYARINI UYGULAMIYOR

Bios üzerinden ramlerim 1600 mhz de çalışıyordu docp ayarı ilen yapınca 3600 oluyor lakin bilgisayar açılınca 1600 e geri dönüyordu 3 farklı ram de denedim hiçbir sonuç alamadım hepsinde birden hem otomatik olarak hem Manuel olarak ayarlamalar yaptım lakin hiçbir şekilde sonuç alamadım...
  2. S

Steamin proxy ile alıp veremediği sorunu !

Farklı bir proxy kullandığımdan ötürü steam de indirme yapamıyorum ağ hatası veriyor mağazada, atolyede ve benzeri yerlerde gezebiliyorum fakat çevrimdışı ile cevrimiçi arasında bir yerde duruyor gibi. porxy olmadan interneti kullanamıyorum lütfen yardımcı olun nasıl halledebilirim ?
  3. S

PCI E KABLOM YOK. YENI ALDIĞIM ÇALIŞMIYOR

2. EL SİSTEM TOPLADIM LAKİN PCI E KABLOM YOK XIGMATEK MODULER BİR PSU KULLANIYORUM HERHANGİBİR YERDEN ALINABİLECEK YENİ BİR KABLO ALDIM VE PC YE GÜÇ VERİNCE ÇALIŞIYOR KABLO HAFİF HAREKET EDİNCE YADA BİRŞEY TEMAS EDINCE GÜÇ KESİLİYOR. PSU ILE UYUMLU KABLO OLMAK ZORUNDA DİYENLER VAR ÖYLE BİR DURUM...
  4. S

Elektronik sigara için güvenilir telegram sayfası lazım

Revenger / revenger x, drag / drag x vb. Birkaç cihaz aklımda ucuz satıcıların olduğu bir kanal varsa link atabilirmisiniz. (2. El de olabilir tabi) 1684629731 Sıfır olması daha iyi olur
Geri