Saçmalık resmen 9070xt çok iyi bir bilgisayara hatta sana bir iyilik yapıp bulduğum en uygun fiyatlı 9070xt ve x3d islemcili bilgisayari seninle paylaşayım...
Normal kullanımda parazit oluşumunu engellemek için tavsiye edilen üzerine 2 ve 4. Slotlarda kullanıyorum tabii ki farklı kombinasyonlar da denendi farklı...
Dostum benim sana attığım sistemde 9070xt ilen o fiyata alabilecegin en iyi işlemci var bir insan daha ne ister ki 5060ti demen bile hata 5060ti 9070xt nin...
Tabi sana 9070xt tavsiye etmemin sebebi ia konusunda profesyonel işler değilde daha çok AI görüntü üretimi hobi ve kişisel AI projeleri local LLM denemeleri...
Ben öyle düşündüm pili bitik olmamasına rağmen değiştirdim yine bir sonuç elde edemedim
1771252842
Hocam hiç anlayamadım bende ilkkez kendimde böyle bir...
Bios üzerinden ramlerim 1600 mhz de çalışıyordu docp ayarı ilen yapınca 3600 oluyor lakin bilgisayar açılınca 1600 e geri dönüyordu 3 farklı ram de denedim...
Hocam bu para bu motora verilmez sonuna kadar saçmalık. Benim tercihlerime göre yerinde olsam ns200 ug2 alırdım tabi rafine zevkleri olan insanlar da...