Arama sonuçları: *

1. S

BIOS RAM AYARINI UYGULAMIYOR

Bende anlayamadım hocam
  2. S

7800x3d 5070 kasa 79k

Saçmalık resmen 9070xt çok iyi bir bilgisayara hatta sana bir iyilik yapıp bulduğum en uygun fiyatlı 9070xt ve x3d islemcili bilgisayari seninle paylaşayım hocam alın kesinlikle. https://www.incehesap.com/phantom-prime-oem-paket-fiyati-81071/
  3. S

Normal kullanımda parazit oluşumunu engellemek için tavsiye edilen üzerine 2 ve 4. Slotlarda kullanıyorum tabii ki farklı kombinasyonlar da denendi farklı ramler de kullandım bios ayarları da hiçbir şekilde etki etmedi 2666 3000 3200 dahil herseyi denedim lakin 1600 ve 1500 den farklı bir sonuç...
  4. S

OEM kampanyaları beynimi yaktı. 70k bütçe.

Dostum benim sana attığım sistemde 9070xt ilen o fiyata alabilecegin en iyi işlemci var bir insan daha ne ister ki 5060ti demen bile hata 5060ti 9070xt nin yanında bir hiç. 5070 bile kıyaslanamaz bu ekran kartıyla daha ucuzunu bulman da zor yani söylim benden bukadar. Boyle bir sistem herzaman...
  5. S

En ucuz 9070xt'li montster sistem 95bin tl

Hocam konu çok dağılmış size bulabileceğiniz en mantıklı link i atıyorum lakin peşine 3 taksit gerisini siz biliyorsunuz https://www.incehesap.com/phantom-prime-oem-paket-fiyati-81071/ Daha iyisini bulabilirmisiniz bilmiyorum ama çok inandırıcı gelmiyor
  6. S

Tabi sana 9070xt tavsiye etmemin sebebi ia konusunda profesyonel işler değilde daha çok AI görüntü üretimi hobi ve kişisel AI projeleri local LLM denemeleri vb şeyler olarak düşünüyorum yoksa bütçeni çok aşar daha fazla AI framework desteği istiyor isen 5080 ideal bir ekran kartı olur ama senin...
  7. S

Hocam o bütçeye bulmanız gerçekten çok zor ama size birkaç dakikalık göz gezdirmemden sonra böyle bir sistem tavsiye edebilirim https://www.incehesap.com/phantom-prime-oem-paket-fiyati-81071/ size tavsiyem kesinlikle 9070xt ekran kartıdır bu sistemde gözünüze birtek m2 takılabilir gibi geldi...
  8. S

Ryzen 5 2600x Asus tuf b450 plus gaming hocam
  9. S

Ben öyle düşündüm pili bitik olmamasına rağmen değiştirdim yine bir sonuç elde edemedim 1771252842 Hocam hiç anlayamadım bende ilkkez kendimde böyle bir sorunla karşılaştım
  10. S

Bios üzerinden ramlerim 1600 mhz de çalışıyordu docp ayarı ilen yapınca 3600 oluyor lakin bilgisayar açılınca 1600 e geri dönüyordu 3 farklı ram de denedim hiçbir sonuç alamadım hepsinde birden hem otomatik olarak hem Manuel olarak ayarlamalar yaptım lakin hiçbir şekilde sonuç alamadım...
  11. S

RKS R250 Sıfır KM Alınır mı?

Hocam bu para bu motora verilmez sonuna kadar saçmalık. Benim tercihlerime göre yerinde olsam ns200 ug2 alırdım tabi rafine zevkleri olan insanlar da olabilir. Bajaj motor bloku olarak seni tahmin edeceğinden daha çok götürebilir. Ama unutma yeni kasa olanı " ug2 " biraz model bak istersen...
  12. S

RKS R250 Sıfır KM Alınır mı?

Kral düşük bütçeyle sifir motor tavsiye etmem bunun bakımı var sigortası var masrafları çok uğraşma bence
  13. S

Steamin proxy ile alıp veremediği sorunu !

2 tane denedim lakin olmadı. Kullandığim proxy ye uygun yer ki olmalı onu da bilmiyorum pek bir bilgim yok başka çözümü var mı acaba ?
  14. S

Valorant'ı İndirememe

Çözebildiniz mi hocam ?
  15. S

Steamin proxy ile alıp veremediği sorunu !

Farklı bir proxy kullandığımdan ötürü steam de indirme yapamıyorum ağ hatası veriyor mağazada, atolyede ve benzeri yerlerde gezebiliyorum fakat çevrimdışı ile cevrimiçi arasında bir yerde duruyor gibi. porxy olmadan interneti kullanamıyorum lütfen yardımcı olun nasıl halledebilirim ?
  16. S

PCI E KABLOM YOK. YENI ALDIĞIM ÇALIŞMIYOR

1 Kablo yüzünden psu değiştirmek saçma geliyor yani bunu bulmanın hiç ihtimali yok mu
  17. S

Haklısınız hocam ama gereksiz masraf yapmak istemiyorum
  18. S

Nerden bulabilirim hocam
  19. S

Çözüldü✓ MONİTÖRÜME GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Hayirli olsun hocam
  20. S

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Bulabildiniz mi hocam bende çözemedim 1 aydır