Arama sonuçları: *

• Users: TamerThe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TamerThe

TYT için soru bankası önerisi istiyorum

11. sınıfdan 12 ye geçeceğim tytye başladım ama soru çözmek için soru bankasına ihtiyacım var öncelikli matematik olarak faydfasını gördüğünüz yayınları önerirseniz sevinirim güzel bulduğunuz oynatma listeleri varsa onlarıda atarsanız güzel olur
  2. TamerThe

CK ÇAKMA boxer satan yer varmı

hocam şöyle fiyatı ekstra olmayan ck olur gucci olur vs vs böyle şeyler satan güvenilir bir site var mı isntagramda karşıma çıkar diye bekledim bekledim ama bulamadım alan vesaire denk gelirse yardımcı olabilirmi
  3. TamerThe

F/p mouse önerisi lazım

fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur oyun için kullanacağım
  4. TamerThe

İphone 13 alacağım taksit seçeneği bulamıyorum

dediğim gibi telefonu satın alacağım ama taksit seçeneği bulamıyorum hiç bir yerde kredi kartına bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  5. TamerThe

Yenilenmiş ip 11 alacağım nelere dikkat etmeliyim?

şuanda note 11 pro kullanıyorum bunu anneme verip kendime yenilenmiş bir 11 alacağım 128 gb telefon gelince iade etme şansım var dış kozmetiğinden başka neye dikkat etmeliyim bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim
  6. TamerThe

1-1.5 arası mekanik klavye önerisi

pcde oyun oynamak icin ariyorum numlock vesaire farketmez önemli olan hissiyatinin önemli olması biraz da şık var ise cok guzel olur onerilerinizi bekliyorum tesekkurler
  7. TamerThe

bilgisayarıma 2 bluetoothlu cihaz bağlayamıyorum sorun ne olabilir

bilgisayarıma 2 bluetoothlu cihaz bağlayamıyorum sorun ne olabilir cihazınızı yeniden bağlamayı deneyin diyor sürekli bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  8. TamerThe

DS 4 BAGLAYAMİYORUM yardim

Dualshock 4 var elimde 2 tane masaustu pcme bağlarken 1. Sorunsuz bağlanıyor 2. Baglanmiyor neden acil cevap verebilirmisiniz
  9. TamerThe

Hangi gamepadi almalıyım yarım saate alıcam!

ds4 çakma alacağım 2 seçenek var çok benzer birbirine fakat hangisini almalıyım birde altına usb adaptörü bırakıyorum onunda alacağım daha iyi öneriniz yoksa 1- https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC 2-...
  10. TamerThe

İki gamepadin farkı ne

selamlar fifada takılmaya arkadaşlarla oynamaya 2 kol alıcam ds 4 çakma almayı düşünüyorum 2 kol var 50 tllik bir fiyat farkı var ne bunlardaki değişiklik beni aydınlatabiirmisiniz bir de daha iyi önerisi olanın önerisinede açığım tabii bugün satın alacağım kollar...
  11. TamerThe

1-1.5 arasi klavye önerisi switch farketmez

Selamın aleyküm arkadaşlar bi sistemim var 4 ay kadar önce aldim klavyeyi bimden kullaniyodum artik idare eder bisey almanin vakti geldi bunun yaninda 600-900 falan arasi bi mouse onerinizide bekliyorum simdiden teşekkürler yan donanim begendiginiz ucuz ekipmanlar varsa her türlü öneriye açığım.
  12. TamerThe

PAYLAŞIMLİ HESAP ROCKSTAR HESABİ

Paylaşımlı hesap satın aldim ama rdr 2 de rockstar istiyor nasıl oynayacağım
  13. TamerThe

KALORİFER SİCAKLİGA ETKİ EDERMİ

Pc kuracagim ama alttaki fotoğraf kadar bi mesafe var kaloriferle cok sicaklik farki olurmu? 1708531925
  14. TamerThe

Ekran karti nasil takılır

Hazir sistem aldim gelmesini bekliyorum ilk defa böyle birsey yapacagim yanlis yaparım kırarım vs pc alinca takarken dikkat etmem gereken şeyler nedir?
  15. TamerThe

RGB ŞERİT LED LAZİM.

Zaten birsuru şerit led var piyasada sizin kullandiginiz sorunsuz guzel renkleri olan LED şeritleriniz varsa link birakirmisiniz
  16. TamerThe

Paylaşımlı steam hesaplarinda oyun zevkim bozulur mu

Oyunlar cep yakar vaziyette bendede paylaşımlı steam hesapları var bunlardan oynasam oyundan atma vb şeyler oluyor mu oyun keyfim bozulur mi
  17. TamerThe

Gaming gen kargo sistemi

Kargo paketlendi olarak gözüküyor yarin kola çıkarmı yoksa paketlenmeden başka aşamasi varmi bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi
  18. TamerThe

ALIN ALDIRIN MÜKEMMEL GAMEPAD TUTUCU

Öncelikle soyleyeyjm kesinlikle reklam degil hepsiburadada bi gamepad tutucu buldum ve fiyatini gorunce gozlerime inanamadim neden bu kadar ucuz bu gamepad tutucu https://www.hepsiburada.com/god-of-war-ps4-kol-tutucu-stand-joystick-standi-p-HBCV00004JZDEE?magaza=stdeta&url_src=and-product-detail
  19. TamerThe

Sistem aldım ne zaman gelir

Gaming gen den bi sistem aldim hazirlaniyor diyor hazir sistemler ne zaman kargoya verilir
  20. TamerThe

Aldığım sistem nasıl?

Merhabalar hepinize hayalimi sonunda gerçekleştirdim ve guzel bir bilgisayar aldım monitör pc uyumu nasil f/p mi ?? Kasa https://www.gaming.gen.tr/urun/359780/sunrise-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1 tb ssd...
Geri