Honor magic pad 2 tabletini almayı düşünüyorum oled panel kullanıyor nadirde olsa bazı kullanıcılarda oled yanığı problemi olmuş kullanan ve sorun yaşayan veya yaşamayan varsa yazarsa sevinirim.
Honor magic pad 2 almayı düşünüyorum amacım pdf üzerine not alıp üzerinde çalışmak çoğunlukla not almak veya yazı yazmak için kullanacağım kendi not uygulaması pdf açma ve pratiklik konusunda iyi mi?
Arac babama ait 2004 model Chevrolet kalos 1.4x sürekli ya bi yerden ses geliyor sanayiye gidiyor ya alttan su damlatıyor yine sanayiye.Bakımlarını düzenli yapmanıza rağmen aylık ortalama 5k civarı düzenli masraf çıkartıyor. Bu durum sürüşten mi kaynaklı yoksa başka bir nedeni mi veya normal mi?
Kuba space 50 pro motorum var bütçem pek yok malesef maks 1.5k kask tavsiyeniz var mı
bu tarz kask alınır mı
https://www.hepsiburada.com/gu-wei-xuan-eymen-motosiklet-kaski-erkekler-ve-kadinlar-kis-sicak-tam-kask-tam-kapak-baret-yurt-disindan-p-hbcv00003s417t
1-Sym orbit 2 2019 model 7500km
2-Arora cappucino 80cc 2022 model 4500km
3-Mondial 50 wing 2024 model 800km
Hangisi mantıklı bilgi sahibi olan ?
1727988930
Up
Motorlarla ilgili pek bir bilgim yok marka model tevsiyesi verirseniz sevinirim sabahları kardeşimi okula bırakıp kendim işe gitmek için kullanıcağım genel olarak 15 km yol ediyor günlük
Arkadaşlar yarın yatay geçiş tercihim için son gün 2 seçeneğimi söylüyorum ilki odtü kktcde elektrik elektronik mühendisliği yıllık masrafı 180k civarı ikinci seçenek istanbul vakıf ünide tıp yıllık masrafı 350k hangisini seçmeliyim ilgi alanından bağımsız tamamen mantıklı olan hangisi?
Bilgisayar ve yazılım mühendisliklerinin yapay zekadan etkilenip istihdam daralmasına yol açacağını düşünüyorum ancak aynı durum elektirik elektronik mühendisliği içinde geçerli mi? Fikir sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Geçenlerde böyle bir konu gördüğümde daha iyi dedim, hangisi daha sağlıklı biri 5 yıl diğeri 6 yıl süren okuma maliyet farklılıklarıda olan 2 ayrı sanayi mühendisliği odtüde okumakta tıp gibi yüksek bir meslek yapmakta uzakta neler var?
Kasaya depolama yetersiz geliyor ssd takılı sadece harddisk takılacak kızak yok kasada harici disk alıp direkt usb ile taksam herhangi bir problem olurmu