Arama sonuçları: *

• Users: MertCN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri EKRAN KARTININ ELEKTRİK FATURASINA ETKİSİ

Tamamen bilgilendirme amaçlı yazıyorum. RX6700XT Ekran kartı kullanmaktaydım ve geçen ay kartımı, RX 9070 XT Sapphire Pure modeline yükselttim. elektrik faturamız genelde 300-400 arası geliyordu. Güncel elektrik faturamız 970 TL geldi. tabii ki elektriğe de yanılmıyorsam yüzde 15 zam geldi ancak...
  2. M

Yardım RX 9070XT Uyumluluk AM4

Sapphire RX 9070XT Pure modelini satın aldım. Kutuyu daha açmadım. Ancak sistemim AM4. Uyumsuzluk durumu olur mu.
  3. M

RX9070 550$ -- RX9070XT600$

Fiyatlar çok iyi umarım türkiyede b.kunu çıkartmazlar
  4. M

Yardım RX6800XT Furmark Testinde Fanlar %0

Merhabalar ikinci el bir ekran kartı alacağım, adam test fotoları attıda sıcaklık vs normal görünüyor ancak fan RPM 0 (%0) olarak görünüyor normalmi anlamadım. 1740640839 birkaç foto daha yüklüyorum
  5. M

Öneri AM4 Platformu için en iyi işlemci.

Merhaba. R5 5600 (X değil) kullanmaktayım ve dün R5 5700x3D satın aldım. 1080P monitor kullanmaktayım ve sizce bu upgrade saçma mı oldu. Siparişi iptal edebilirim. Ekran kartı (RX 6700XT). Yükseltme nedenim ise rekabetçi oyunlarda bazen 165 FPS in altına düşebiliyor. Ekranım 165Hz.
  6. M

Hesabı yönetici yapamıyorum, yardım !!!

Yöneticiyi seçtiğimde alttaki buton pasif hale geliyor ve değiştiremiyorum.
  7. M

Telefonu taksit ile alma yöntemi 0 Faiz (Iphone 16 256 GB)

Arkadaşlar dalga geçmeyin yanlışım varsa düzeltin. Şuanda telefonlarda kredi kartına taksit yapılmıyor yasal olarak, kredi çektirip krediyi taksitle ödüyorsunuz ancak bu yöntemde çok fazla faiz ödeniyor. Örneğin aşağıda (Iphone 16 256 gb) için kredi faiz miktarları ve ödeme planları var...
  8. M

🔥İndirim ADIDAS INDIRIM 3 ayakkabı 4000 TL vade farksız 6 taksit

3 ayakkabı 4022 TL 670x6 taksitle verdim sıparıs. Vade farkı yok
  9. M

Öneri Fallout 4 e başlanır mı ?

Fallout serisinden hiçbir oyun oynamadım. 2023 te Fallout 4 oynanır mı yoksa gereksiz midir
  10. M

Güneş İhtiyacı Olmayan Çiçek/Sarmaşık Önerisi🌸🌺🌷🌹💐🥀🌻

Arkadaşlar evimiz pek güneş almıyor ancak baya bi çiçek vs. bişeyler almak istiyoruz. Önerileriniz var mı.🌸🌺🌷🌹💐🥀🌻
  11. M

İstanbul'da Halı Saha Takımınız var ise maç yapabiliriz.(Anadolu Yakası)

Biz kuzenlerle birlikte bir takım kurduk ancak rakip takım toplamakta güçlük çekiyoruz. Varsa takımınız birlikte maç yapabiliriz. Cuma ve Cumartesi akşamları genelde müsaitiz. İstanbul Anadolu Yakası bizim için uygundur.
  12. M

Deepcool Ak400 WH İnceleme

Ryzen 5 5600 işlemci ile (Deepcool hazır uygulanmış olarak gelen termal macun kullanarak) yaklaşık 30 farklı (güncel resident evil 4 remake, Jedi Survivor, God of War, Spiderman, Control, Forza 5 vs.) oyunda test ettim ve işlemci sıcaklığı maksimum 65 i gördüm. Ortalama olarak ise 59...
Geri