Arama sonuçları: *

• Users: neobaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Philips MG5720 Bakım Seti nasıldır?

Merhaba, 800-900TL fiyat bantların da saç & sakal için bir ürün satın alacağım. Güzel gelen bir bu ürün oldu. Kullananlar varsa tecrübelerini veya başka önerisi olanlar önerisini yaparsa çok sevinirim. Teşekkür ederim...
  2. N

Deepcool AK620 vs Pearless Assassin 120 SE RGB

Merhabalar, bu iki soğutucu arasında kaldım. AK620 1770TL, PA120 SE 1550TL. İki ürünün de fanları hakkında olumsuz yorumlar var. PA120 ile ilgili satıcı 2 senelik garantisi olduğunu söylüyor ama pek bir bilgi yok. Tecrübesi ve bilgisi olanlar tavsiye de bulunursa sevinirim. Teşekkür ederim.
  3. N

AK620 4000D Kasa, mATX Anakarta Uyumlu mu?

Merhabalar. Ryzen 7600 için hava soğutucu alacağım. Sistemin bilgileri aşağıda mevcut. Soğutucu olarak AK620 düşünüyorum. Kasaya ve anakarta uyumlu mudur? Sığar mı? Kasa: Corsair 4000D Anakart: Asus TUF B650M-PLUS mATX Ram: Corsair VENGEANCE DDR5
  4. N

AM5 EXPO Bellek 1.35V Sorun Yapar mı?

Merhaba, AM5 yeni çıktığın da yayınlanan BIOS sürümlerin de 1.3v aştığı için büyük problemler olmuştu. Daha sonraki BIOS güncellemeleri ile bunu düzeltmişlerdi. Sistemimi yeni kurdum. RAM'lerim EXPO kapalı iken 1.25v 4800MHz çalışıyor. EXPO'yu açtığım zaman 6000MHz oluyor ama 1.35v değerine...
  5. N

AMD 1616 BIOS sürümünde RAM voltajı ayarı

Merhaba, ilk kurulum yapıyorum. AMD tarafında daha önce voltaj sorunlarıyla problemler olduğunu BIOS güncellemeleriyle çözüldüğünü biliyorum. 1414 ve 1601 sürümlerin de voltaj ayarının yapıldığını görüyorum. Son güncel sürüm olan 1616 voltaj ayarıyla ilgili "voltaj sınırını hesaba katacak...
  6. N

Hepsiburada Sıfır Anakart Değişim

Merhabalar, indirimle Asus Tuf B650M anakart satın almıştım. 14 günlük süre dolmadan ürün hatalı çıktığı için değişim için geri yolladım. İlk konuşmamız da aynı ürün ile değişim, ürün yoksa servis raporuna göre muadili bir ürün verebileceklerini söylediler HB tarafından. Bugün aradılar ve sadece...
  7. N

Türk Telekom MobiFun Otomatik Üye Olmuş

Merhaba, iPhone telefonda ayarlar ile uğraşırken SIM ayarlarında yanlışlıkla SIM uygulamalarından bir şeye basılmış ve anında mobifun diye bir günlük haber paketine abone olunmuş. Gelen mesajda cayma veya sonra istediğiniz zaman iptal vardı. Ben anında 14 günlük cayma hakkını kullanıp iptal...
  8. N

ASUS TUF B650M-PLUS Stok Soğutucu Bloğu Çıkmıyor

Merhabalar, 7600 stok soğutucuyu takmak için bu plakayı sökmem lazım ama 3 vidası çıktı sağ üst köşedeki vida çıkmıyor. Baya uğraştım, zorladım ama boşa dönüyor vidayı yiyor. Çözümü olan var mı?
  9. N

Amazon TR Satıcı Germany Kargo Süresi

Merhabalar, Amazon.com.tr'den ram satın alacağım. Satıcısı Amazon Germany. Daha önce bu şekilde alışveriş yapan oldu mu? Kargo süresi ne kadar sürüyor? Tahmini varış zamanın da teslim edilir mi?
  10. N

Kredi Kartına İade Nasıl Olur?

Merhabalar, HepsiBurada'dan 3 taksitle satın aldığım anakartı 1 taksitini ödedikten sonra iade ettim. İade onaylandı ve gerçekleştiği bildirimi geldi. Banka hesabı olsaydı nakit olarak iade oluyordu ama kredi kartı olduğu için çözemedim. Kredi kartına iade nasıl gerçekleşiyor? Nakit olarak mı...
  11. N

Ryzen 7600 - 4070Ti İçin Anakart Tavsiyesi

Merhabalar, yeni topladığım sistem için bu iki anakart arasında kaldım. Bütçem ortalama 5K. MSI pek düşünmüyorum. Tavsiye ve ürünler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...
  12. N

4070Ti için Kasa Önerisi

Merhabalar, Ryzen 7600, PNY 4070Ti bir sistem topluyorum. Kasa için bütçem maks 3K. Corsair 4000D düşünüyorum ama bu fiyata daha büyük, hava akışı daha iyi bir kasa öneriniz var mıdır? Ayrıca bu sisteme 750W bir PSU yeter mi? PSU önerilerinizi de yapabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Geri