Arama sonuçları: *

• Users: Ghoul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ghoul

Hazır Sistem r5 7500f rx7600xt 26.500 TL sistem alınır mı?

Linkteki sistemi arkadaşıma almayı düşünüyoruz fiyatı uygun geldi. Oyun yayınları açmak için bu sistem alınır mı ve fiyatı uygun mu sizce max 35 k bütçe var mouse klavye monitör de alınacak daha...
  2. Ghoul

Hangi Sistem Alınır ? 4070 Super Sistem Toplama Önerisi

Gaming gen de indirim var sanırım 2 tane pc gözüme çarptı. 37k ya 4070super sistem var daha önce bu kadar ucuzunu görmemiştim.Bir tanede 40k ya var. Hangisi alınmalı neler yükseltilmeli ve niye 37k kadar ucuz yorumlarsanız sevinirim. 37 Bin olan...
  3. Ghoul

Ekranda Bozulmalar Oluşuyor

Beyler son 2 gündür bazı tam ekran oyunlara gir çık yaptıktan sonra oyun kapanınca birden ekrandaki bütün renkler birbirine karışıyor. Resim çekmemiştim ama sanki ateriden kaset bozulmuş gibi heryer No Signal deki renkler gibi birbirine giriyor rengarenk oluyor ekran. Farklı şeylere girsemde...
  4. Ghoul

Telefon Önerisi 10k Bütçe

Babamın samsung telefonu son demlerini yaşıyor yine samsung almayı düşünüyoruz 10k Bandına yakın A24 var alınır mı sizce ? Yada A34 veya farklı önerisi olan yaparsa sevinirim
  5. Ghoul

Kablosuz Mouse Önerisi

20 cm el arkadaşım için mouse önerisi yapabilecek varmı benim 18cm m800 pro kullanıyorum onu alsa küçük gelir diye düşünüyorum bütçe max 1,5k kablosuz yoksa 20cm uygun kabloluda olur yorumlarınızı bekliyorum
  6. Ghoul

ACİL 4060ti 8 GB ALMALIMIYIM İNDİRİMDE 13,500 ?

https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4060-ti-ultra-8gb-gddr6-128bit-gaming-ekran-karti-fiyati-65417/ 13,500 e alınır mı? yoksa 16 gb ını mı kovalayayım ? 30k bütçe var şuanki sistemimde 5600 var darboğaz yapar diye 4070 almıyorum yada hazır sistem mi bekleyeyim ? 1703876716 UP UP
  7. Ghoul

1tb ssd önerisi hangisi alınmalı ?

https://www.incehesap.com/wd-blue-sn580-1tb-4150-4150mb-s-m-2-nvme-gen4-ssd-disk-fiyati-67812/ bu indirime girince alınır mı? beyler Dram falan muhabbeti varmı bunda ben hiç anlamıyorum yardımcı olun önerilerede açığım
  8. Ghoul

RTX 4000 SUPER serisi güçleri !

Beyler yeni çıkacak olan 4000 super serisi kartların (4060 Super) gücü 4060 ti dan dahamı yüksek olacak bilen varmı ?
  9. Ghoul

DEPOLAMA KENDİ KENDİNE DOLUYOR !

Beyler benim C de 50 60 gb boş yer vardı bugün 5 gb a kadar düştü herşeyi D ye yüklüyorum. Adobe premier pro ile edit yapıp Photoshop ile thumbnail falan yapıyorum onlarda dolduruyorda olabilir ama nereye gidiyordur dosyalar ? Ayrıca Epicten Fortnite falanda oynuyorum güncel ama yer mi kaplıyor...
  10. Ghoul

Kasmayan Windows Önerisi

Suan Win 10 21h.. sürümü yeni format atıcam. Oyun için Sistemi gereksiz yormayan optimize windows sürümü varmı ? Custom guvenilir de olur önerilerinize açığım.
  11. Ghoul

7700XT vs 4070 hangisini alayım??

Beyler indirimde suan 7700xt var bu fiyata bir daha dusmez muhtemelen https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-7700-xt-pulse-gaming-amd-12gb-gddr6-ekran-karti-11335-04-20g-p-HBCV00004VCURP?ftid=qoqg0fcnnmcd6iyh&url_src=ios-product-detail R5 5600 ve 600w psu var onuda goz onunde bulundurun fiyat...
  12. Ghoul

Ekran Kartıma Nasıl OC Yapmalıyım ?

Arkadaşlar benim Rx570 ekran kartım var aldığım ayarlarda duruyor işlemcimi r5 5600 yaptım fpsim herşeyim çok güzel arttı ama Rx570 i bozmadan bir tık daha şahlandıracak bi ayar varmı bilen tarif edebilecek olan ? Millet çatır çatır oc yapıyor ben ucundan bi itekleyecek ayar yapayım diyorum ne...
  13. Ghoul

EKRAN VE GÖRÜNTÜ BOZULUYOR ?

Beyler yeni 165 hz monitör aldım.Oyunlarda hiç sorun olmuyor ama,Özellikle chrome açıkken orda bi video açıksa twitch gibi ekran 1 dakikada 1 kere glitchlenmeye başlıyor.Chrome açıksa masa üstünde açtığım video da glitchleniyor.Video kaydı aldım ama videoda görünmüyor telefondan çektim o 1...
  14. Ghoul

VİDEO İZLERKEN GÖRÜNTÜ BOZULUYOR (Glitch)

Beyler yeni 165 hz monitör aldım.Oyunlarda hiç sorun olmuyor ama,Özellikle chrome açıkken orda bi video açıksa twitch gibi ekran 1 dakikada 1 kere glitchlenmeye başlıyor.Chrome açıksa masa üstünde açtığım video da glitchleniyor.Video kaydı aldım ama videoda görünmüyor telefondan çektim o 1...
  15. Ghoul

Driver güncelleyince FPS Düşüyor

Beyler bende Rx 570 var. 3 4 sene önceki driveri kullanınca güzel fps veriyor ama güncel driveri yukleyince 20 30 fps düşüyor. Bunun sebebi nedir veya hangi driver sürümünü kullanmalıyım. Önerisi olan yazabilir.
  16. Ghoul

Rtx 4070 ekran kartı Almalı mıyım?

Beyler bütçem 4070 e yetiyor ama islemci ve psu sorun çıkarır mı diye cekiniyorum.islemcim 5600 psu thermaltake 600w 80+. 1080 p de oynayacağım. Yoksa 4060 ti yada rx 6800 mü alayım ? 3. secenek olarak hazir sistem bekleyip onuda alabilirim ?
  17. Ghoul

İndirimde Galax 4060 Ti Alınır mı ?

Beyler gaming gende 4060 ti ve 4060 indirimde sizce alınır mı ? Yoksa gigabyte mı alınır linkler 4060ti: https://www.gaming.gen.tr/urun/354392/galax-ex-1-click-oc-geforce-rtx-4060-ti-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-46isl8md8aex/ 4060...
  18. Ghoul

AJAZZ AJ139 Pro Alınır mı ?

Beyler kablosuz mouse almak istiyorum ama amazonda olursa daha iyi olur benim için. Bu mouse trdeki hangi mouse a denktir ? Örneği M3S gibi Delux m800 pro gibi mouse lar ile karşılaştırırsak ? Alınabilir mi ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
  19. Ghoul

Kahverengi Switch mi Yoksa Blue mu Almalıyım ?

Arkadaşlar ben lol oynuyorum 2 senedir blue switch kullanıyorum ve blue nun hissiyatına bayılıyorum. Ama switchlerin çoğu öldü yeni klavye alacağım değişik switch olsun istedim. Vatanda geçen gün brown ve red denedim ama. Red bana mebran ile aynı hissiyatı veriyor bomboş yani blue dan geçdiğim...
  20. Ghoul

Bu Site Güvenilir mi ? Kablosuz Mouse Alınır mı ?

Beyler linkteki M800 Pro kablosuz mouse bu siteden alınır mı ? Fiyatı nasıl sizce veya kablosuz mouse önerisi yaparmısınız 800-1600 tl arası. https://shop.connectgame.com.tr/products/delux-m800-pro-kablosuz-ultra-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket
Geri