Arama sonuçları: *

• Users: vincent
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vincent

13500hx 80w'ı geçmiyor

Bu laptopa sahibim ve 13500HX işlemci yük altında maksimum olarak 80W'ı görüyor ve genellikle 70-75W'larda seyrediyor. Bundan dolayı Cinebench R23 testinde de teklide 1800 küsur, çokluda ise 15500 küsur puan almakta. Cihazımda limit mi var acaba varsa da nereden öğrenebilirim?
  2. vincent

Omen coil whine veya ssd sesi

Geçen hafta değişim ile servisten aldığım Omen 16-WF0029NT cihazımda yeni fark ettiğim bir durum oluştu. Bilgisayarda boştayken veya internette dolaşırken bir sıkıntı gözükmüyor ama ne zaman oyun açsam ( CS:GO, GTA vs) laptopun klavyesinin sağ alt tarafına doğru az da olsa bir cızırtı sesi...
  3. vincent

Laptop Isısı ve Laptop Değişimi Hakkında

Merhabalar, öncelikle bağlantıda vermiş olduğum (bu laptop) cihaza sahibim.Haziran 2023 yılında almıştım o zamandan beri klavye ışığı aktif durumdayken bilgisayarı açtığımda yüksek frekanslı bir ses geliyordu bu sorun için aynı sene içerisinde ürünü servise gönderdim ve anakart değişimi yapıldı...
  4. vincent

Kablosuz kulak içi silikonsuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar elimde son olarak Qcy AilyPods T20 kulaklığı mevcuttu fakat mikrofon arızası sebebiyle kullanamıyorum artık. Başlıkta belirttiğim gibi kablosuz silikonsuz max 1000₺'ye önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır acaba? Kullanım amacı olarak mikrofonu ve bataryası biraz iyi...
  5. vincent

Bilgisayarım Durduk Yere Donuyor

Arkadaşlar bugüne kadar böyle bir sorunum yoktu fakat bugün ram ve ssd yükseltmesi yaptım daha sonra oyuna girdiğimde (csgo2) ilk başta yükleme ekranında ekranın bazı yerleri pixelleşerek dondu ve hiçbir tepki vermedi.Güç butonundan reset attım ve windows ram testi yaptım daha sonra tekrar oyuna...
  6. vincent

Laptop İçin Patriot Ram

Arkadaşlar daha önce de ram önerisi için konu açmıştım fakat açtığım zamana göre ramlerin fiyatı tekrar güncellendi. 8GB'lık Crucial ramlerden 2 tane alıp 16Gb yapmanın maliyeti 6 taksiti de göz önüne alırsak 1200TL. Diğer yandan da bi 570 TL daha verip 2x16Gb (patriot marka ramler)yapma fikri...
  7. vincent

Laptop için uyumlu ram

Arkadaşlar hp victus laptobumda 2x4 şeklinde bağlantıdaki (ram) bulunmakta.Bu rami 2x8 şeklinde yükseltmeyi düşünüyordum fakat daha uzun ömürlü olması ve ileride bi 16gb ram daha alıp 32gb'a yükseltmeyi düşündüğüm için bir tane 16 gb ram alıp 16+4 şeklinde kullanmayı düşündüm.Bu bağlantıdaki ram...
  8. vincent

Laptop Ram Yükseltmesi

Arkadaşlar bu linkteki laptopa sahibim (Laptop). Bilgisayarın ramleri 4x2 şeklinde ve 3200 mhz.Laptopun raminin yükseltmek istiyorum ve haliyle iki rami de değiştirmem gerekiyor almışken 16x2 yapmak mantıklı mı yoksa 8x2 şeklinde almak yeterli olur mu?Ve bilgisayarın desteklediği max ram...
  9. vincent

15k Civarı Telefon Önerisi

Arkadaşlar 15-20k civarında, kamera ve batarya performansı öncelikli olmak üzere telefon önerilerinizi bekliyorum. Ben Realme GT2 Pro'ya bakıyodum fakat fiyatı 13k'lardan 22k'lara ulaştı.Şimdi ise Realme GT2 12k civarlarında fiyat olarak.Gerçekten bütçe arttırmaya değecek bir telefon öneriniz...
  10. vincent

Ryzen 5 5600h Işlemci Uzun Süre Idare Eder Mi

Laptop için bu işlemci nasıldır uzun ömürlü olur mu acaba? Gerçi laptopu aldım artık iade etme şansım yok da dün başka yerlerde sanki işlemci kötüymüş gibi yorumlar gördüm de içime kurt düştü.Aydınlatabilecek birileri var mıdır acaba ?
  11. vincent

Fifa 23 gamepad sorunu

Xbox gamepass'den fifa 23 indirdim fakat gamepadimi bağladığımda oyun gamepadi görüyor fakat tuşlar karışıyor.Örnek vermem gerekirse x'e bastığım zaman menüden geri çıkıyor veya kareye bastığımda x'e bastığımda olması gereken şey oluyor.R1 ve L1 tuşlarına bastığımda ise işlemiyor.Gamepad'i de...
  12. vincent

Cs Go gpu-cpu kullanımı

HP victus rtx 3060- r5 5600h kombinasyonlu laptopta cs go full ayarlarda oynarken alt+tab yapıp omen hub'dan kontrol ettiğimde cpu kullanımını %20-35 arası, gpu kullanımını ise %80-90 arası görmekteyim fps ise 170-250 arası değişmektedir. Şimdi sorun şurada cs go işlemci bazlı oyun diye...
  13. vincent

CPU max sıcaklığı sabit

Arkadaşlar HP victus ryzen 5 5600h- rtx 3060 konfigürasyonuna sahip bilgisayarda HP omen hub yazılımından baktığımda işlemci max 77 dereceyi görüyor ve orada kalıyor.Daha önceden 80'leri gördüğünü hatırlıyodum.Daha soğuk çalışması iyi bir şey fakat herhangi bir kısıtlama veya performans...
  14. vincent

Laptop Gpu Watt Kullanımı

Arkadaşlar HP victus ryzen 5 5600h - rtx 3060(95w) kombinasyonlu laptopta nvidia ayarlarından baktığımda laptop gta 5 oyununda max 80w çalışıyor.Laptop arşivi ve kendi sitesinden baktığımda 95w olan ekran kartı acaba neden 95w'ları görmüyor ?
  15. vincent

HP Victus Klavye Işıgı Açılınca Tiz Ses Geliyor

Arkadaşlar geçen hafta hp victus rtx 3060 ve ryzen 5 5600h kombinasyonuna sahip olan versiyonunu almıştım.Kasada olan bi problemden dolayı onun değişimini talep ettim ve bugün yenisi elime ulaştı.Fakat bu sefer de klavye ışığı açıkken bilgisayarı açınca tiz bir ses geliyor kapalı iken bu...
  16. vincent

AIDA64 Sonuçları hakkında yorum

Arkadaşlar dün elime ulaşan bilgisayara AIDA64 stres testi yaptım.Fakat sonuçları hakkında bilen kişiler yorum yapabilir mi acaba ? Bilgisayar : Hp Victus 17-e0073nt
  17. vincent

Victus açılırken kasadan tık sesi gelmesi

Dün elime ulaşan Hp victus 16-e0073nt bilgisayarım açılırken kasanın içinden ufak bir tık sesi geliyor gibi gözlemledim.Dün dikkat etmemiştim.Acaba bu neden kaynaklanıyor ve ciddi bi sorun mudur ? Bir de sitesinden sürücüleri yüklerken sadece en güncel olanı yüklemek yeterli olur mu yoksa...
Geri