Arama sonuçları: *

1. Cassius Clay

Steam Bakiyesi ile insanlara oyun atmak

Arkadaşlar steam hesabımda kullanmadığım bakiye var insanlara dolar kurunun altında oyun atarak paraya dönüştürmek istiyorum bunu burda yapabilir miyim? Yada bunu yapabileceğim bir site var mı?
  2. Cassius Clay

Mi band 7 kordon önerisi

Geçen günlerde bilekliğimin kordonu koptu 150-250 liralık bir bütçem var.
  3. Cassius Clay

35 k Bütçe ile Ddr5 Sistem önerisi

Başlıklıkta belirttiğim gibi ddr5 bir sistem istiyorum iyi fırsat varsa bildiğiniz 40 bine çıkabilirim
  4. Cassius Clay

Temu bedava sipariş bedava mı?

Temuda ödeme aşamasında böyle yazıyor ben sipariş edince sipariş kadar kredi mi verecek yoksa karttan para çekmeyecek mi
  5. Cassius Clay

Midastan para çekmek için banka önerisi

Paparaya çekilmiyor para bildiğiniz gibi sonrasında başımı ağrıtmayacak aidat vermeyeceğim banka var mı
  6. Cassius Clay

1800-2000 TL Arası Oyun Kolu Önerileri 8bitdo

1800 2000 civarına önerebileceğiniz başka model var mıdır? xbox 9.gen önermeyin lütfen
  7. Cassius Clay

Mkk sicil no oluşturuldu mesajı e devletten

Dün 18 yaşıma girdim aklıma gelince midastan hesap açtım piyasayı takip etmek için. Bu mesaj geldiği için bir yere ödemem gereken bir ücret var mı
  8. Cassius Clay

Solid ve cad programları için sistem toplama

Bu programlar için 25 k civarında güçlü bir pc yeterli olur mu yoksa A serisi bir kart almak gerekli mi
  9. Cassius Clay

Temuda para sınırında olduğu halde siparişi kabul etmiyor

Sepetim görseldeki gibi oyun kolu için 670 liralık şeylerle doldurdum ama 670 tl olursa satış fiyatı 1070 tl oluyor hiçbir türlü sipariş edemiyorum oyun kolunu.Canlı destekle görüştüm hiçbirşey yapamayız dediler. Sizin aklınıza gelen yapabileceğim bir şey var mı indirim bu akşam bitiyor
  10. Cassius Clay

2000 TL ye kadar Red switch klavye önerisi

Belirttiğim gibi %100 olan varsa güzel olur
  11. Cassius Clay

Öneri Gamepad önerisi 1k bütçe

Bu aralar indirimler dolaşıyor nüme çok gamepad indirimi çıkmadı 1-1.5k bütçe ile önerebileceğiniz gamepad var mı yurtdışı olması sıkıntı değil.
  12. Cassius Clay

5000 TL bütçe ile mutfağa televizyon önerisi

Mutfağa alınmalık inç'i önemli değil 22 ekran olsa yeterli olur.
  13. Cassius Clay

128 GB SD Kart öneri

Bu max 600 tl bütçede sd kartı arıyorum.Telefonda kullanacağım.
  14. Cassius Clay

Whatsapp'da yedek aldığımda sohbetlerdeki fotoğraflar diğer telefonda gözükmüyor

Bu fotoğların yedek alınmasını nasıl sağlarım.Videoları yedekle seçeneğini seçtim.
  15. Cassius Clay

Bu oyunları hangi sırayla oynamalıyım?

Teması hoşuma gidebilecek oyunları topladım spoiler yememek için çok incelemedim. Hikaye ve oynanışa önem veren biriyim, oyunları hangi sırayla oynamalıyım? -Cyberpunk DLC (ana hikayeyi bitirdim daha önce DLC için oynayacağım) -Ghost of Tsushima. -Last of Us 1 -Uncharted 4 -Baldur's Gate 3...
  16. Cassius Clay

10000 TL telefon önerisi

Bu bütçede ne önerirsiniz.2.el istemiyor kardeşim.Kamerasının iyi olmasını istiyor.Bu bütçede çok seçenek yok biliyorum.Önerilerini bekliyorum. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m23-5g https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-13-4g.html
  17. Cassius Clay

500 TL Mouse önerisi

Aklımda bu modeller var: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelser%C4%B1es-prime-fps-gaming-mouse-siyah-1215807.html?utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&utm_medium=psm-other%20psm&utm_source=akakce%20psm&v=1.1.4 Kuponla birlikte 470 TL oluyor...
  18. Cassius Clay

Mx 4 Termal Macun gerçek olup olmadığını nasıl anlarım

Hepsiburada indirim kuponu vardı 100 TL acele ile aldım. Sonradan aklıma geldi sahte olayları Satıcı pek güvenilir gelmedi.
  19. Cassius Clay

HP S700 m2 sata ssd alınır mı nays kampanyası bitmeden

Bana m2 sata ssd lazım normal m2 değil bu model aranızda kullanan var mı? Önerir misiniz? https://www.hepsiburada.com/hp-s700-250gb-560mb-512mb-s-m-2-sata-ssd-2lu79aa-pm-HB00000KN99V?magaza=TESAN%20SHOP&ozellik=&keywords=
  20. Cassius Clay

M2 SATA SSD önerisi Bütçe:600 TL

Laptopumda m2 sata ssd yuvası bulunuyor normal ssd değil bunu değiştirmek istiyorum bütçem 600 tl bu bütçede m2 sata ssd yok ise sata ssd önerir misiniz?? 250 gb yeterli olur.
Geri