Cassius Clay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 441
Belirttiğim gibi %100 olan varsa güzel olur
2000 e fiyatını hakeden tam klavye yok , bütçeni biraz daha esnetip akko nun kablosuz mekanik klavyelerine bak derim.Belirttiğim gibi %100 olan varsa güzel olur
forum.donanimarsivi.com
Kablosuz olma gibi bir kriterim yok hocam2000 e fiyatını hakeden tam klavye yok , bütçeni biraz daha esnetip akko nun kablosuz mekanik klavyelerine bak derim.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
sağ olun hocam bu konulardan pek anlamıyorum nasıl seçebilirim aralarındanbende böyle konu açtım 3 model baktım, linkler mevcut
Kablosuz Beyaz Klavye Önerisi
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz * KB-RX63B-ATOM Beyaz Bluetooth RGB Backlight Brown Switch Mekanik Q 63 Tuşlu Mini Gaming OyuncuKlavyesi * KB-RX63 B-ATOM Beyaz Bluetooth RGB Backlight RED SWITCH Mekanik Q 63 Tuşlu...forum.donanimarsivi.com
yine de fiyatını hakeden ürün yok. Hot swap özellikleri bile yok , bi tuş arızalansa serviste oradan oraya süründürecekler. İlla öyle alıcam diyorsan al , benim o fiyata gönül rahatlığıyla al diyeceğim ürün yokKablosuz olma gibi bir kriterim yok hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sağ olun hocam bu konulardan pek anlamıyorum nasıl seçebilirim aralarından
Anladım hocam bende öyle düşünüyordum tanıdık için bakmıştım.Yinede 2 bin lira az para değil bişeyler bulurum diye düşünmüştümyine de fiyatını hakeden ürün yok. Hot swap özellikleri bile yok , bi tuş arızalansa serviste oradan oraya süründürecekler. İlla öyle alıcam diyorsan al , benim o fiyata gönül rahatlığıyla al diyeceğim ürün yok![]()
gerçekten çok pahalılar , vadettikleri hiçbir şey yok , tek seçenek red ve blue switch , kabloya bağlısın , hot swap yok , tuş arızasında işin bitti. 2000 liraya böyle rampage , gamepower klavye alacağıma gider 2500-3000 verir çok daha güzel klavyeler alırım , kabloya bağlı olmazsın , yazılım desteğin iyi olur , switch seçeneğin daha fazla olur , hot swap olduğu için servis derdin olmaz kendin tamir edersin.Anladım hocam bende öyle düşünüyordum tanıdık için bakmıştım.Yinede 2 bin lira az para değil bişeyler bulurum diye düşünmüştüm
Yurt dışı olarak öneriniz var mı yd olması sorun olmazyine de fiyatını hakeden ürün yok. Hot swap özellikleri bile yok , bi tuş arızalansa serviste oradan oraya süründürecekler. İlla öyle alıcam diyorsan al , benim o fiyata gönül rahatlığıyla al diyeceğim ürün yok![]()
%75 olacak şekilde önerebileceğin 2500 bandında klavye var mı hocam yurtdışı olmazsa daha iyi olur kargo süresi önemligerçekten çok pahalılar , vadettikleri hiçbir şey yok , tek seçenek red ve blue switch , kabloya bağlısın , hot swap yok , tuş arızasında işin bitti. 2000 liraya böyle rampage , gamepower klavye alacağıma gider 2500-3000 verir çok daha güzel klavyeler alırım , kabloya bağlı olmazsın , yazılım desteğin iyi olur , switch seçeneğin daha fazla olur , hot swap olduğu için servis derdin olmaz kendin tamir edersin.
Çok haklısınız zamanında 300 liraya E-yooso Z686 çekmiştim rahat rahat kullanıyorumgerçekten çok pahalılar , vadettikleri hiçbir şey yok , tek seçenek red ve blue switch , kabloya bağlısın , hot swap yok , tuş arızasında işin bitti. 2000 liraya böyle rampage , gamepower klavye alacağıma gider 2500-3000 verir çok daha güzel klavyeler alırım , kabloya bağlı olmazsın , yazılım desteğin iyi olur , switch seçeneğin daha fazla olur , hot swap olduğu için servis derdin olmaz kendin tamir edersin.
Yurt dışı tam klavye işi bitti diyebiliriz artık , büyük bölümü ve fp olanlar %75 falan oluyor. Limitin 30 euro sınır olması çok zorlaştırdı. Elindeki en iyi seçenek gaming gen de ki akko klavyeler ve wraith tarzı yurt içi kaliteli klavye satan yerler.Yurt dışı olarak öneriniz var mı yd olması sorun olmaz
Tamamdır hocam iyi akşamlarYurt dışı tam klavye işi bitti diyebiliriz artık , büyük bölümü ve fp olanlar %75 falan oluyor. Limitin 30 euro sınır olması çok zorlaştırdı. Elindeki en iyi seçenek gaming gen de ki akko klavyeler ve wraith tarzı yurt içi kaliteli klavye satan yerler.
Hocam konu başındaki attığım gaming gen linkindeki ürünlere bakabilirsiniz , bütçenize göre ürünler var. Onun dışında bu aralar ajazz ın bu kablolu manyetik switch klavyesi baya revaçta. Buna da bir bak.%75 olacak şekilde önerebileceğin 2500 bandında klavye var mı hocam yurtdışı olmazsa daha iyi olur kargo süresi önemli