Neler Yeni

2000 TL ye kadar Red switch klavye önerisi

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
Belirttiğim gibi %100 olan varsa güzel olur

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,881
İsim
Mehmet Aslan

Öğrenen_biri

80+ Bronze
bende böyle konu açtım 3 model baktım, linkler mevcut

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000 e fiyatını hakeden tam klavye yok , bütçeni biraz daha esnetip akko nun kablosuz mekanik klavyelerine bak derim.

Kablosuz olma gibi bir kriterim yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende böyle konu açtım 3 model baktım, linkler mevcut
sağ olun hocam bu konulardan pek anlamıyorum nasıl seçebilirim aralarından

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,881
İsim
Mehmet Aslan
Kablosuz olma gibi bir kriterim yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağ olun hocam bu konulardan pek anlamıyorum nasıl seçebilirim aralarından
yine de fiyatını hakeden ürün yok. Hot swap özellikleri bile yok , bi tuş arızalansa serviste oradan oraya süründürecekler. İlla öyle alıcam diyorsan al , benim o fiyata gönül rahatlığıyla al diyeceğim ürün yok :D

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
yine de fiyatını hakeden ürün yok. Hot swap özellikleri bile yok , bi tuş arızalansa serviste oradan oraya süründürecekler. İlla öyle alıcam diyorsan al , benim o fiyata gönül rahatlığıyla al diyeceğim ürün yok :D
Anladım hocam bende öyle düşünüyordum tanıdık için bakmıştım.Yinede 2 bin lira az para değil bişeyler bulurum diye düşünmüştüm

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,881
İsim
Mehmet Aslan
Anladım hocam bende öyle düşünüyordum tanıdık için bakmıştım.Yinede 2 bin lira az para değil bişeyler bulurum diye düşünmüştüm
gerçekten çok pahalılar , vadettikleri hiçbir şey yok , tek seçenek red ve blue switch , kabloya bağlısın , hot swap yok , tuş arızasında işin bitti. 2000 liraya böyle rampage , gamepower klavye alacağıma gider 2500-3000 verir çok daha güzel klavyeler alırım , kabloya bağlı olmazsın , yazılım desteğin iyi olur , switch seçeneğin daha fazla olur , hot swap olduğu için servis derdin olmaz kendin tamir edersin.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
Yurt dışı olarak öneriniz var mı yd olması sorun olmaz

Santsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Malkoç
gerçekten çok pahalılar , vadettikleri hiçbir şey yok , tek seçenek red ve blue switch , kabloya bağlısın , hot swap yok , tuş arızasında işin bitti. 2000 liraya böyle rampage , gamepower klavye alacağıma gider 2500-3000 verir çok daha güzel klavyeler alırım , kabloya bağlı olmazsın , yazılım desteğin iyi olur , switch seçeneğin daha fazla olur , hot swap olduğu için servis derdin olmaz kendin tamir edersin.
%75 olacak şekilde önerebileceğin 2500 bandında klavye var mı hocam yurtdışı olmazsa daha iyi olur kargo süresi önemli

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
Çok haklısınız zamanında 300 liraya E-yooso Z686 çekmiştim rahat rahat kullanıyorum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,881
İsim
Mehmet Aslan
Yurt dışı olarak öneriniz var mı yd olması sorun olmaz
Yurt dışı tam klavye işi bitti diyebiliriz artık , büyük bölümü ve fp olanlar %75 falan oluyor. Limitin 30 euro sınır olması çok zorlaştırdı. Elindeki en iyi seçenek gaming gen de ki akko klavyeler ve wraith tarzı yurt içi kaliteli klavye satan yerler.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Kadir
Yurt dışı tam klavye işi bitti diyebiliriz artık , büyük bölümü ve fp olanlar %75 falan oluyor. Limitin 30 euro sınır olması çok zorlaştırdı. Elindeki en iyi seçenek gaming gen de ki akko klavyeler ve wraith tarzı yurt içi kaliteli klavye satan yerler.
Tamamdır hocam iyi akşamlar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,881
İsim
Mehmet Aslan
%75 olacak şekilde önerebileceğin 2500 bandında klavye var mı hocam yurtdışı olmazsa daha iyi olur kargo süresi önemli
Hocam konu başındaki attığım gaming gen linkindeki ürünlere bakabilirsiniz , bütçenize göre ürünler var. Onun dışında bu aralar ajazz ın bu kablolu manyetik switch klavyesi baya revaçta. Buna da bir bak.

Top Bottom