Arama sonuçları: *

• Users: O-DESTAN-O
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım RAZER KRAKEN V3 HYPERSENSE FİRMWARE güncellemesi

Arkadaşlar daha yeni RAZER KRAKEN V3 HYPERSENSE aldım ama bir türlü firmware güncellemesini yapamıyorum. Ekteki gibi uygulama bir türlü görmüyor. Yardım edebilecek olan varsa çok memnun olurum.
  2. O

Rampage Agita 7.1 için pad önerisi lazım

Arkadaşlar rampage agita 7.1 kulaklık için orjinaline benzer pad linki atar mısın ?
  3. O

Asrock B650E Steel Legend yerine anakart önerin lütfen

Merhaba herkese ben aslında Asrock B650E Steel Legend anakartını almak istiyordum ama artık türkiyede bulmak çok zor. Onun yerine bir anakart önerebilir misiniz ? SİSTEM: Kasa: Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB Güç Kaynağı: MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç...
  4. O

Çözüldü✓ Monitör tavsiyesi lazım

Arkadaşlar ben bir süredir GIGABYTE M27Q X model monitörü almak istiyorum. Şu anda fiyatı 13k. Ama benzer özelliklere sahip farklı bir monitör de olabilir. Bu konuda yardımınız lazım. ( Lütfen önerilerinizde fiyatı arttırmayın ) Monitörü incelemek isteyenler için...
  5. O

Yardım Almanya'dan pc parçası getirmek hakkında bilgi lazım

Arkadaşlar aralık sonunda Almanyaya seyahat edeceğim 2 kişi gideceğiz. Pc parçası almak istiyorum orada yılbaşı indirimi noel indirimi falan daha ucuz olur diye düşünüyorum. Sorularım şu: Getirmek için parçalarda fiyat sınırım var mı 1 kişi en fazla kaç tl lik veya euro luk parça getirtebilir ...
  6. O

Wolfenstein 2 gökyüzü bugı

Arkadaşlar bende gökyüzü buglu ve nedenini bulamadım. Ekstra olarak sadece U-Crew ekibinin türkçe yaması kurulu düşük ya da yüksek ayarları denedim sonuç aynı. Bug Video :
  7. O

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi Bütçe en fazla 2.000tl

Arkadaşlar kuzenimle ben klavye arıyoruz ikimizin bütçesi de en fazla 2k. İkimiz de red switch ve benzeri switchler istiyoruz ayrıca tactical değil linear tercih ederiz. Ben kendi klavyemde multimedya özellikleri olsun isterim. Benim gözüme şu çarptı...
  8. O

Çözüldü✓ İşlemciler İçin Güçlendirme Kiti

Merhaba arkadaşlar işlemciler için Güçlendirme Kiti diye birşeye rastgeldim. Almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi ? Açıkçası sıcaklıkta da düşüş olur diyor fakat ondan ziyade soketlerin yamulmaması ve termal macunun kenarlara taşmaması için tercih edeceğim buna göre yorumlayın lütfen. Ürün...
  9. O

Çözüldü✓ Sıvı soğutma karşılaştırma

Arkadaşlar ben normalde Deepcool LS720 Rgb 360MM alacağım fakat son zamanlarda DeepCool LD360 A-RGB 360mm gördüm. Pompa nesli daha yeni ve ucuz, ayrıca durum ekranı da var. Acaba sizin önerileriniz nedir ? İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Anakart: Asrock B650E...
  10. O

Çözüldü✓ Sistem parça önerileri

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda yeni bir pc toplama kararı aldım ve aklımdaki parçaları yazıyorum. Bunlar içerisinde şu anda yalnızca kasa ve depolamalar elimde var. Bu parçalarda "bu olmamış bunu değiş" dedikleriniz var mı ? Varsa fiyatı yukarı çıkartmamaya çalışarak önerebilir misiniz...
  11. O

Çözüldü✓ 1TB 2.5'' HDD arıyorum

Dizüstü bilgisayarımda yer sorunu yaşıyorum mümkünse 7200 RPM hdd arıyorum. Piyasadan anlayan varsa yardım edebilir mi ? BÜTÇE : 1000TL (150-200 çıkabilirim max)
  12. O

Forza Horizon 4 te DSX kullanırsam ban yer miyim ?

Arkadaşlar soru başlıkta yazdığı gibi. Yakın zamanda bilgisayarda kullanmak için dualsense aldım ve forza horizon 4 için tetik modu kurdum. DSX programı, steamden almıştım orijinal yani. Forzada tek oyunculuda problem yok ama online ye girersem ban yer miyim daha önce kullanan arkadaşlar oldu mu...
  13. O

RDR2 GPU Tabanlı Drop Sorunu

Merhaba rdr2 oynarken arada bir drop yiyorum. Sistemim laptop gtx 1650ti, intel core i5 10200H, 16gb ram var içinde. Ayarlarım resimlerde görünüyor. GPU genelde %98 de takılıyor ama birden %81e falan düşüyor bu yüzden de drop oluyor. İşlemci %45-70 arasında seyir ediyor. Ram de 12-13 gb falan...
  14. O

RDR2 Video bellek sınırı hatası

Arkadaşlar benim ekran kartım 4095 mb, oyundayken diğer programlar dahil 3087 mb kullanılıyor. Buna rağmen "The game is running low on video memory. Please close other applications or reduce your graphics settings" diyor. Halbuki 1 gb yeri var. Bunu nasıl çözebilirim ?
Geri