Arama sonuçları: *

1. F

Ağırlık İstasyonu Duvarı Göçertir mi?

Ben bir ağırlık istasyonu aldım duvara monteleniyor çelik dübel ile. Ama ChatGPT beni korkuttu şimdi bu duvara montelenirse yükte duvara zarar verme ihtimali çok mudur? 100kg gibi ağırlıklar takılır ise sıkıntı yaşar mıyım? Bunu baya uzun vadede kullanmayı düşünüyorum çünkü. Link...
  2. F

Yardım Nvidia Driver ile Performans Düşüşü!!!

Nvidia'nın driver güncellemesi ile performans düşürdüğünü duymuştum. Ancak emin olamadım. Ama bu gün YouTube da bir kanalın 4070 vs 3080 karşılaştırmasına baktım. Ve 1 yıl önceki videosunda genellikle 4070 daha fazla fps alıyordu, hatta 3080 neredeyse hiç bir oyunda geçemiyordu. Ama aynı kanalın...
  3. F

Yardım MSI VS REDRAGON Hangisi daha iyi

Msi Forge GK310 ve Redragon Bahrma K586 MSI LINK: https://www.gaming.gen.tr/urun/555942/msi-forge-gk310-rgb-red-switch-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/#cr_qna REDRAGON LINK: https://www.gaming.gen.tr/urun/512539/redragon-brahma-k586rgb-red-switch-optik-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/
  4. F

Aşırı zamlanan mouse

Ben steelseries fps prime kullanıyorum. Ancak onu alırken 2 mouse arasında kalmıştım biri fps prime diğeri m4 air bende hem daha uygun hem de sensörü daha iyi diye fps prime almıştım. Galiba 650TL civariydi M4 de 800 900 civarıydı Vatan fiyatları bunlar. Ancak neredeyse 4k olmuş.😂 Benim mouse...
  5. F

Yardım 1500TL KLAVYE ÖNERİSİ!!!

2 hafta sonra falan almayı düşünüyorum. 1500TL bandına mekanik ve %100 olması lazım .%60 klavyeler olmasın %80 de düşünülebilir ama %100 olması daha iyi olur. Birde N11 ve Hepsiburada gibi yerlerden olsun Çin destekli sitlerden değil örnek(temu,alibaba,trendyol olmasın) link atacaklar olursa...
  6. F

Yardım PSU'UM BOZUK MU? THERMALTAKE

Pc yi 2024 Ağustosta aldım ve ara sıra ufak droplar yiyordum. Artık çok sık olmaya başladı. Ve can sıkmaya başladı. Bu yüzden psu yu test etme kararı aldım ve youtube dan araştırarak test ettim. Sorunun psu da olduğunu düşünüyorum çünkü adam 12V kanalı 11.9 olursa psu ölmeye başlar dedi ve...
  7. F

Mavi Ekran sorunu!!!

Öncelikle bu bayadır var. AMD nin kendi sitesinden ekran kartı driver yüklediğim zaman kurarken aldım ve pc açılırken Mavi ekran veriyor sürekli veya bazı oyunlar açılırken veriyor daha önce bu kadar sık değildi driverı sildim aynı sorun devam ediyordu bende tekrar kurdum eski laptopu kullanmam...
  8. F

Yardım Acil ucuz SSD lazım!!!

Beyler, bayanlar öncelikle eski laptop için ssd lazım 240gb olsa yeter 2.5 inç sata ssd lazım. En ucuzundan iş görecek bir sata ssd lazım. Yerli sitelerde olsun Çin destekli sitelerde olmasın. Hepsiburada N11 vs. Gibi yerlerde olursa daha iyi olur.
  9. F

Yağ Oranı Düşükken Kilo Vermek: Ne Yapmalı?

öncelikle iyi akşamlar ben bilek güreşcisiyim ve kilo düşmem gerek yağ oranım %9 daha da düşmem gerek ancak yağlarım çok azaldı daha kardiyo yaparsam ne olur bunun hakkında bir şey bulamadım şuan 55kg yi ve 51.9 olmam gerek 3kg lik bir açık var büyük ihtimal 54 lere geldiğimde hiç yağ kalmayacak...
  10. F

Yardım Yanan işlemci 7500f boyle soğur mu

7500f var bende yazın 97 dereceyi görüyordu bende anakart üzerinden voltaj kısıtladım bu sefer 70 75 derecelere düştü ancak kule tipi almaya karar verdim dark freezer x123 ve mx6 macun kullanmayı düşünüyorum önerir misiniz
  11. F

PC de Parça satarken fatura sorunu

Vatandan aldığım pc de anakart değişikliği yapmayi düşünüyorum ancak hazır sistem olduğundan bütün parclarin faturası aynı pdf de nasil yapacağım ve parçaları satarken nasıl güveneceğim sahibinden param güvende ile satılırsa parçaları çalma ihtimali oluyormuş galiba yani benim anakartimdaki...
  12. F

Yanlış direnç lastiği mi aldım

Bunu sipariş etmiştim ama ürünü alan biri foto atmış lastik değil de ip gibi duruyor
  13. F

Huawei hg658v2 qos ayari yok

Baktığım zaman qos buldum ama bütün cihazları sınırlıyor benim ise bi kac cihazı sınırlamam gerek bunun için ek uygulma da olur önerebileceğiniz bisey var mı
  14. F

İNTERNET HIZIM KAÇ MBPS

Yıldırım düşmesi sonucu modem yanmıştı hazır modem yanmışken internet hızını yükseltelim dedik babam yükselttik dedi ama hız testinde hala daha 8mbps çıkıyor
  15. F

ALT YAPI SORGULAYAMIYORUM

Şuan NetSpeed in 8mbps wifi sini kullanıyorum ama altyapı sorgula diyince alt yapı sorgulamıyor bir sürü siteden denedim ama hiç biri bulamıyor nereden bakacam NetSpeed TürkTelekom un alt yapısını kullanıyormuş galiba wifi çok yetersiz geliyor ne kadar yukseltebilecegime nereden bakacam
  16. F

ŞİMŞEK ÇAKTI PC KAPANDI

Şimşek çaktı sadece pc nin olduğu odanın şarteli attı ve oyun yükseliyordu şimşek çıkınca pc kapandı sarteri açtım açıldı bi sıkıntı yok gibi ama bi sorayım dedim kasa thermaltake s200 tg içindeki psu thermaltake tr2 s 650watt dı yanlış hatırlamıyorsam ayrıca pc ile modem aynı odadaydı ve...
  17. F

CREATİNE su ile karismiyor

Supplamentler marka creatine suda zor karışıyor hatta isim vardi 2 dk ayrıldım karışan creatine bardağın dibine çökmüş bidaha karıştırdım içeren de karışmayan taneleri geliyor agizma
  18. F

FS22 darbogaz sorunu

Ekran kartı kullanırım bazen %30 lara kadar düşüyor genellikle %70 lerde işlemciden darboğaz yapması imkansız 7500F 4060ti i çok rahat besler 1724258618 1724258705 Olduğum yerde durarsam %100 oluyor hareket edince ekran kartı kullanımı düşüyor
  19. F

TERMAL MACUNUN BÖYLE SÜRÜLMESİ GEREK!!

Sıvacılıkdan bilgisayar tamirciliğine yen geçmiş çırak skskdndmhxjdbdm
  20. F

Yardım Ryzen 5 7500F cok ısınıyor

Stok fan ile boşta 60 dereceleri goruyor üstelik fan %86 çalışırken voltaj önerileri veya vios ayarlarını nasıl yapmalıyım
Geri