Arama sonuçları: *

• Users: Pervasiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pervasiz

Aliexpressden alacağım klavye ne zaman gelir

Aliexpressden bu klavyeyi almayı düşünüyorum tahmini ne zaman gelir ve aliexpressde çıkan harici bir ücret çıkmaz değl mi
  2. Pervasiz

ekrandaki siyah kareler

ekranımda videodaki gibi siyah kareler oluyor bazen oyunlarda bazen normal ama özellikle tarayıcıda çok oluyor çözümü nedir neden oluyor ekran kartım 3060
  3. Pervasiz

Çözüldü✓ 3060 ekran kartı coil whine

kasadan cızırtı sesi gibi bi ses geliyor coil whine sesi mi değil mi emin olamadım eğer coil whine sesiyse ne yapmalıyım?ses bu linkte
  4. Pervasiz

Mavi ekran aldım ne yapmalıyım

selam dostlar bilgisayarımı normal bi şekilde kullanırken bi anda cızırtı sesi gelerek mavi ekran aldım ve bilgisayar kendini yeniden başlattı bir sorun yaşatır mı problem nedir? 1703432260 minidump dosyam sistemimi yazmayı unutmuşum işlemci i3 12100f ekran kartı 3060 12gb anakart gigabyte H610m...
  5. Pervasiz

microsoft windows search protocol host neden bu kadar cpu kullanıyor

selam dostlar dün bilgisayarımda oyun testi yaparken bunun %10-15 civarı cpu kullandığını gördüm bu tam olarak nedir ve neden bu kadar cpu kullanıyor diye size sormak istedim
  6. Pervasiz

Çözüldü✓ elektrik kesintisi sonrası mavi ekran

bilgisayarımda topraklama yok ve bilgisayarım kapalıyken elektrikler kesildi elektrik kesintisinden sonra bilgisayarı açtığımda mavi ekran kaldım bir problemle karşılaşır mıyım?
  7. Pervasiz

gigabyte rtx 3060 80 derece

kasam powernoost m509b ekran kartım gigabyte 3060 windforce oc 12gb bazı oyunalrda 80 dereceye kadar görüyor normal midir uzun süreli kullanımda bir zararı olur mu ya da 3. parti yazılımlardan virüs vs.den dolayı sıcaklıkların böyle olma ihtimali nedir
  8. Pervasiz

Çözüldü✓ 3060 forza horizon 4 de 80 derece

ekran kartım game testlere baktığımda forza horizon 4 de maks 60 dereceyi ben oynarken 80 derecede normal mi sıcaklardan dolayı olabilir mi?
  9. Pervasiz

Fivem %90+ cpu kullanımı

sistem özelliklerim : i3 12100F Gigabyte H610m Gigabyte windforce oc 12gb 3060 sistem özelliklerimin gayet iyi olmasına rağmen ve bilgisayarı alalı 1 hafta olmasına rağmen fivem cpumu ortalama 95 100 oranında kullanıyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
Geri