yaptım ama bu sadece tarayıcı için bi çözüm diğer uygulamalar için ne yapmam gerekChrome arama çubuğuna " chrome://flags " yazıp çıkan ekrandan " Choose ANGLE graphics backend " yazan yeri ulup ayarını (muhtemelen sende default yazar) OpenGl yapar mısın. Yaptıktan sonra sağ alttan Relaunch diyip çık. Bir süredir bende de oluyordu bunu yaptıktan sonra bir daha yaşamadım.
Merhaba kral bios güncelemesi varsa bios güncelle kral 2.Pc deki driver güncel değilsin güncelle eyer sorun çözülmese bios Pilini çıkartın 5-10 dakika bekledikten sonra bios sıfırlancaktın bios girip tarih ve saat ve boot ayarlıyın yapın kaydet din çıkın sorun düzelmesi lazım bu son yöntemde düzelmese ekran kartı nızı kontrol edin ekran kartında sorun ola bilir çözüm yöntemleri bukadardı umarım yardımcı olmuşumdurekranımda videodaki gibi siyah kareler oluyor bazen oyunlarda bazen normal ama özellikle tarayıcıda çok oluyor çözümü nedir neden oluyor
ekran kartım 3060
Kral bu sorun genelde ekran karta sorun olunca veya bios sorun çıkınca veya ekran kartın driver sorunlu olursa bunlardan kaynaklanıyor kralHocam merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi? Sorun neyden kaynaklıymış
Bu oyunu oynayan bir kişi de böyle sorun yaşadığını söyledi ve sonradan kaybolduğunu söyledi 4k çözünürlükte böyle bir sorun yaşamıyorum fakat 1080p de böyle bir şey varMerhaba kral bios güncelemesi varsa bios güncelle kral 2.Pc deki driver güncel değilsin güncelle eyer sorun çözülmese bios Pilini çıkartın 5-10 dakika bekledikten sonra bios sıfırlancaktın bios girip tarih ve saat ve boot ayarlıyın yapın kaydet din çıkın sorun düzelmesi lazım bu son yöntemde düzelmese ekran kartı nızı kontrol edin ekran kartında sorun ola bilir çözüm yöntemleri bukadardı umarım yardımcı olmuşumdur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral bu sorun genelde ekran karta sorun olunca veya bios sorun çıkınca veya ekran kartın driver sorunlu olursa bunlardan kaynaklanıyor kral