Arama sonuçları: *

• Users: ogiakdnz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ogiakdnz

BU SİSTEM BU FİYATA DEĞER Mİ ?

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci (55384) Anakart 1 x Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart (60769) Ekran Kartı 1 x Asus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC V2 ROG-STRIX-RX6650XT-O8G-GAMING 8GB GDDR6...
  2. ogiakdnz

15.500 TL BÜTÇE sistem önerileri ?

Merhaba arkadaşlar bu bütçeyle alabileceğim sistemler varmıdır hazırda olur ayrı ayrı alıp birleştirebilirizde şimdiden teşekkürler herkese
  3. ogiakdnz

BU SİSTEM ALINIR MI ?

Kasa ve bileşenlerin kutuları mevcut (23 ay garantili tüm parçalar) Monitör LG UltraGear Gamer 24GQ50F-B 24 İnc 165Hz 1ms AMD FreeSync FHD (23 ay garantili ) MSI Vigor GK30 Combo RGB Klavye Mouse Set(Mekanik hisli) ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC GDDR6 128 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5...
  4. ogiakdnz

Yeni gelen Hazır sistem sorunları

2 gün önce elime gelen hazır sistemde çok fazla sorun yaşadım maddeler halinde şöyle 1-Windows 11 bu işlemci desteklemiyor diye hata verdi format atarken internette araştırıp sorunu çözdüm ✅ 2-Asus b450m-k ıı anakarta Bios güncellemesi yaparken güncelleme bitince yeniden başlatırken siyah ekran...
  5. ogiakdnz

Pc kapatıp açılınca ekran kartı sürücü silindi

Arkadaşlar merhaba yeni hazır sistem aldım dün bütün güncellemeler yapıp Pc kapattım sabah açtığımda ekran kartının sürücü silinmiş sebebi ne olabilir birde anakarta Pc kapalı olsa bile turuncu renkten ışık yanıp sönüyor hiç kapanmıyor Ekran kartı Asus rx6650 xt Anakart b450-k-ıı
  6. ogiakdnz

Çözüldü✓ Bios siyah ekran yardım

Merhaba arkadaşlar aldığım hazır sistem için Bios güncelleme yaptım güncelleme bitince otomatik kendi yeniden başlatıyor ve siyah ekran oluyo reset atıyorum sonra normale dönüyor sistemi daha dün geldi Asus prıme-b450m-k ıı anakart
  7. ogiakdnz

Çözüldü✓ İtopya Sipariş Ettiğim Hazır Sistemi İade Almıyorlar

VERDİĞİM SİPRAİŞİ İPTAL ETMEK İSTEDİM ÜRÜN DAHA ELLERİNDEYKEN MONTOJ YAPILIYO ŞU AND İPTAL EDEMEYİZ DENDİ SONRA KARGO SİZE GELİNCE ALMADAN GERİ YOLLAYIN DİYOLAR ULAN ARKADAŞ MADEM GERİ ALIYOSUNUZ NEDEN MONTAJ YAPILIRKEN İADE ETMİYOSUNUZ BÜGÜN KARGO GELDİ AİLEM DE KARGOYU TESLİM ALMIŞ GERİ...
  8. ogiakdnz

ACİL FİKİR DANIŞMA YARDIM

Arkadaşlar merhaba itopyadan ModArt-RED sipraiş verdim ama yanlış işlemci seçtiğim için iade etmek istedim hazır sistem olduğu için iade olmuyor kargo bügün elime ulaştı evdekiler benden habersiz kargoyu teslim aldığı için iade artık hiç olmıcak altığım fiyata satma şansım nedir sizce veya...
  9. ogiakdnz

Asrock Rx6600 Vs Asus Rx6650 Xt Farki

Arkadaşlar merhaba bende asrock rx6600 var şuan asusun rx6650 xt almak istiyorum ama emin değilim aralarında önemli bir fark varmı emin olamadım yardımcı olurmusunuz ?
Geri