Çözüldü✓ Bios siyah ekran yardım

ogiakdnz

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar aldığım hazır sistem için Bios güncelleme yaptım güncelleme bitince otomatik kendi yeniden başlatıyor ve siyah ekran oluyo reset atıyorum sonra normale dönüyor sistemi daha dün geldi

Asus prıme-b450m-k ıı anakart

anlamadım bios update yaptın bitti kendi reset attı sonra siyah ekranda mı kaldı? yoksa sen mi bios updatelerken resetledin?

Bios update yaptıktan sonra siyah ekranda kaldığı için kendisi resetlemiş.
bro bios update yaptığında tamamlandığında sistem kendini resetler, xmp vs bios ayarları sıfırlanacağı için sanki işlemcini yeni takıyormuş gibi birkaç kez kapatıp açar ve bileşenleri tanımaya çalışır daha sonra uyarı patlatabilir. new cpu detected uyarısı gibi yani. daha sonra f1 veya bios tuşu hangisiyse biosuna tekrar geri dönersin. eğer bios update yaptıktan sonra sistem resetleyip sipsiyah ekran kaldıysa ve neyaparsan yap siyah duruyorsa büyük ihtimal yanlış bios attın veya bios atılırken kesildi demektir. ekranda hiç yazı vs çıkıyor mu çalıştırdığında şuan?

bro bios update yaptığında tamamlandığında sistem kendini resetler, xmp vs bios ayarları sıfırlanacağı için sanki işlemcini yeni takıyormuş gibi birkaç kez kapatıp açar ve bileşenleri tanımaya çalışır daha sonra uyarı patlatabilir. new cpu detected uyarısı gibi yani. daha sonra f1 veya bios tuşu hangisiyse biosuna tekrar geri dönersin. eğer bios update yaptıktan sonra sistem resetleyip sipsiyah ekran kaldıysa ve neyaparsan yap siyah duruyorsa büyük ihtimal yanlış bios attın veya bios atılırken kesildi demektir. ekranda hiç yazı vs çıkıyor mu çalıştırdığında şuan?
bro tam olarak şöyle asus anakar yazdığım gibi kendi sitesinden en güncel olanı usb indirip bıos ekranına gidip güncellemiyi yapıyorum güncelleme bitiyo yeniden başlatılsın mi diye soruyo evet dedikten sonra siyah ekran geliyo dün 15-20 dk bekledim düzelir diye yok düzelmedi kaldı öyle kendim reset tuşuna basıyorum ondan sonra zaten düzeliyo ama ekran kalıyo öyle

PRIME B450M-K II BIOS 4004
Sürüm 4004
15.68 MB
2023/06/20 güncel sürüm bu yeni çıktığı için mi yapıyo bilmiyorum bu hatayı

bro tam olarak şöyle asus anakar yazdığım gibi kendi sitesinden en güncel olanı usb indirip bıos ekranına gidip güncellemiyi yapıyorum güncelleme bitiyo yeniden başlatılsın mi diye soruyo evet dedikten sonra siyah ekran geliyo dün 15-20 dk bekledim düzelir diye yok düzelmedi kaldı öyle kendim reset tuşuna basıyorum ondan sonra zaten düzeliyo ama ekran kalıyo öyle

PRIME B450M-K II BIOS 4004
Sürüm 4004
15.68 MB
2023/06/20 güncel sürüm bu yeni çıktığı için mi yapıyo bilmiyorum bu hatayı
Bendede aynı anakart var dün akşam bios update yaptım herhangi bir sorun olmadı ek olarak indirdiğin bios update dosyasını bios renamer kullanıp adını değiştirip usb ye attın değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,614
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri