Bilgisayar Bios Update Yaptıktan Sonra Siyah Ekranda Kaldı

Güzel dolandırmışlar internetten yada herhangi bir yerden bir pil alıp takabilirdi o işte başka bir şey var
Bios update yapmayı deniyor flashsız , msi uygulaması ile sanırım 45dk beklemiş siyah ekran götürünce işte pili değiştirmiş

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: GUSE
Bu sorun gigabytela mı alakalı modelle mi birde secure boot tpm sorunu yaşıyor musunuz genelde bu tarz konu görüyorum giabyte anakartlarda
tpm sorunu yuzunden guncelledim zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı sorunu yaşamıştım . Bios pili değişti 1000tl karşılığında
az once avometre ile olctum degerler dogru ve 1000tlye bios pili degisimi biraz fazla geldi baska birseyide varmiydi

iyi forumlar,
Gigabyte B450m S2H anakartımın biosunu f67 sürümüne güncelledim güncelleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattı ve siyah ekran uzun süre gelmedi 10-15dk kadar ve şuandada güç geliyor fakat ekran gelmiyor bios pili ile sıfırladım cmos clear yaptım fakat nafile (önceki sürümüm f67i sürümüydü)
Şuan en güncel f38 sürümün deyim sorun yok güncelleme yaparken umarım bios'ta yaptığınız ayarları vs sıfırlayıp yapıyorsunuzdur

bu arada bu tur bi sorunun kesin olarak cozumu olurmu yani bilgisayarcilar cozebilirmi kesin olarak ve ortalama bir fiyat bilen varmi acaba duruma gore direk degistirecegim zaten maksimum ederi 2-2.5k sanirsam bin lira fiyat cekerlerse yeni alirim

iyi forumlar,
Gigabyte B450m S2H anakartımın biosunu f67 sürümüne güncelledim güncelleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattı ve siyah ekran uzun süre gelmedi 10-15dk kadar ve şuandada güç geliyor fakat ekran gelmiyor bios pili ile sıfırladım cmos clear yaptım fakat nafile (önceki sürümüm f67i sürümüydü)
aynı sorunu kuzenimin bilgisayarına bios güncellemesi yaparken yaşadımama benim güncelleme bitmemişti yarıda donup kalmıştı saatlerce kapattım açtım siyah ekranda kaldı herşeyi denedim bios pilidir anakart tuşlarından sıfırlamadır ama nafile sonuç ne mi oldu :D çocuğa yeni bir anakart satın aldım çözüldü

aynı sorunu kuzenimin bilgisayarına bios güncellemesi yaparken yaşadımama benim güncelleme bitmemişti yarıda donup kalmıştı saatlerce kapattım açtım siyah ekranda kaldı herşeyi denedim bios pilidir anakart tuşlarından sıfırlamadır ama nafile sonuç ne mi oldu :D çocuğa yeni bir anakart satın aldım çözüldü
bende aynisini yapacagim gibi zaten ram fiyatlarindan once ddr5e gecicektim fakat suan malum fiyatlardan dolayi ikinci el ddr4 bi anakart alacagim gibi duruyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,671
Son üye
servetpala
Geri