Arama sonuçları: *

• Users: Banxtre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

30000TL Laptop Önerisi

Mimarlık ve mühendislik uygulamalarına yönelik oyuncu laptopu aramaktayız ,mümkün olduğu kadar ısınma problemi olmayan bi laptop önerirseniz memnun olurum. Alacak kişi elden alacağı için Vatan ve Mediamarkt maalesef zorunlu .
  2. B

❌İndirim Bitti! MSI Z590 Tomahawk Wi-Fi Anakart 2049TL

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-z590-tomahawk-wi-fi-3200-ddr4-lga1200-atx-m2x3-usb-3-2x4-anakart-p-HBCV00000GF467?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.11.9 Piyasaya göre ortalama 800TL indirimli görünüyor Akakçe...
  3. B

1000TL Bütçe ile Koltuk Önerisi

Dostlar Selamlar 1000TL bütçe ayırdım ve iyi kötü rahat bir koltuk bakıyorum, illa cıvıl cıvıl gaming koltuk olmasına gerek yok fileli kaliteli bir şey olursa yeterli ama varsa deri de olabilir. Ek olarak ayağının demir olması şart.
  4. B

🔥İndirim PNY 2X8 16GB 3200 MHZ RAM 683 TL

Selamlar Dostlar Yine uzun uzun anlatmıyorum fırsatı verip çıkıyorum Alan çıksın kasmasın Bu fiyata ister diğer konudaki Apacer'ı ister bunu tercih edebilirsiniz . Bu fiyatlarda çip mevzusuna girmeye gerek yok. Alanlara hayırlı olsun . https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11557
  5. B

🔥İndirim 2X8 16 GB Apacer Panther Black Gold RAM 695TL!

Dostlar selamlar Uzun uzun anlatmaya gerek yok fiyatlar şu piyasada belli ,Çipi nasıl çıkıyor bilmiyorum lakin bu fiyata gayet güzel ürün. 2x8 16 GB 3200Mhz Alanlara hayırlı olsun https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11722
  6. B

🔥İndirim İNTEL İ5 11400F 11.Nesil İşlemci 2047TL !!

Vatan bilgisayar üzerinden denk geldiğim fiyat : Güzel bir B560 ile çok iyi ikili olur . En ucuz görünen kutulu Akakçe fiyatı 2400TL Şimdiden alanlara hayırlı olsun fiyat güzel Sepette 2047 TL oluyor fiyat...
  7. B

🔥İndirim Corsair SP 120 RGB Pro FAN Set 399TL

İyi fan kötü fan demiyorum ama kaliteli güzel ürün fiyatı da uygun . İkinci elde bile bu fiyata bulunmuyor ,RGB'lerini beğeniyorum hava akışı da fena değil . Alacaklara hayırlı olsun ,al sat yaparsanız da 100 TL gibi bir kar edebilirsiniz. Kontrolcü 150-180 arasına fanların tanesi de 130-150...
  8. B

Dolar Kuruna Kafa Tutan Anakart: B450MA-Pro Füzesi

Selamlar dostlar ,sizlerle bugün garip bir konu hakkında konuşacağız. Sık sık ürünlerin talep durumlarını ve fiyat paritelerini incelerim ama 1 yıllık incelememde garip bir şekilde her koşula kafa tutan bir ürün var . Muadili olan S2H da bunun gibi ve bunu da istisna edecek olursak TR...
  9. B

🔥İndirim Amazon Mobil Uygulama 30 TL İndirim Kodu

Amazon Mobil uygulamaya ilk giriş yapanlara 30TL indirim kodu veriyor. Yapmanız gereken Amazon Mobil uygulamasını indirmek ,30TL Promosyon kodunu al kısmına tıklayınca nasıl yapılacağını gösteriyor. Ben kodu alıp harcadım ,çalışıyor bir sıkıntı yok,ilk girişim olmamasına rağmen de kullandım...
  10. B

İnceleme Dolap Uygulaması Detaylı İnceleme

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle yeni bir seriye başlayacağız ,sevilirse de devamını getireceğiz. Bölümün ilerleyen serilerinde Sahibinden,N11,HepsiBurada gibi mağazaları ve hangi ürünleri seçip nasıl para kazanılacağını da anlatacağım ama öncelikle satış...
  11. B

İnceHesap'ın Meşhur Geri Vitesi ( R'si)

Selamlar Konu başlığı biraz komiğinize gitmiş olabilir ama bu olayı en güzel bu şekilde açıklayabilirdim. Hakkınızı aramanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konudur ,keyifli okumalar. Olay Nasıl Başladı? Günü tarih olarak belirtmeyeceğim ama ortalama 1 buçuk ay önce İncehesap üzerinden...
  12. B

7200 TL Laptop Önerisi

Anlık olarak ihtiyaç sebebi ile bir dostuma alacağız. Kronik sorunu olmayan kaliteli uzun yıllar gidebilecek güzel bir laptop önerirseniz sevinirim . Tercihen oyuncu laptopu.
  13. B

600 TL Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Dostlar selam Fury X'i memnun olmadığım için satmıştım şimdi ise kablolu bir kulaklık istiyorum. İstemediğim modeller: Void Elite RGB HS serisi Kablosuz serisi Aklımda Kraken TE var ,fiyatı da 480TL'ye düşmüş. Sizin önerileriniz nedir ,bütçe 600'e kadar çıkacağım
  14. B

Mavi Ekran Sıfır Kurulumdan Sonra Mavi Ekran Hatası

Dostlar selamlar ,dün sistemimde birkaç bileşeni değiştirdim ve daha sonrasında temiz kurulum yaparak windows kurdum ve birkaç program ve oyun yükledim lakin sistem 1-2 kere kendiliğinden oyundayken kapandı daha sonra ise normal masaüstünde birkaç uygulama açıkken mavi ekran verdi. Dosyayı...
  15. B

İnceleme 🟢FURYLEVEL RAMPAGE FURY Z

Selamlar Dostlar Bugün sizler ile bakacağımız ürün: FURYLEVEL ile Rampage'in Ortak Çıkarttığı Ürün Olan RAMPAGE FURY Z MODÜLER KABLOSUZ OYUNCU MOUSE Meraklısı için başlık başlık inceleyeceğiz Ürünün Kutusu Ürünün kutusu gayet şık bir şekilde tasarlanmış ,Fury X'in kutusuna göre renk...
  16. B

Moderatörlük Görevimi Bırakıyorum

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır aktif olarak moderatörlük yapıyorum ve ortaya bir emek koymaya çalışıyorum. Bugün ise bu künyeyi bırakma kararı aldım. Nedenini soracak olursaksanız hiçbir nedeni yok aslında,tekrardan sizlerle beraber 'üye' adı...
  17. B

İnceleme Rampage Fury X ile Yaşadıklarım

Selamlar Dostlar Bu inceleme biraz daha tanıtımdan farklı olacak. Bu inceleme tamemen objektif olarak yazılacaktır,zaten bilen bilir hiçbir firma ile ortak çalışmamaktayım. Detaylı bir incelemeden farklı olarak daha çok deneyimleri aktardığım bir yazıdır. Lafı uzatmadan geçelim. Sizlerle...
  18. B

🔥İndirim Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Mekanik Klavye 179TL!

Selamlar Dostlar İtopya'da gezerken gördüm sizler ile paylaşayım dedim: https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/ Daha önce incelemesini yapmıştım...
  19. B

Rehber 🔋Neden Şarjlı Piller Kullanılmalı?🔋

🔋Neden Şarjlı Piller Kullanılmalı?🔋 Bugün bu konu hakkında ekonomik ve kullanım bakımından yararları hakkında yorum yapacağız. Herkesin de bildiği üzere teknoloji devrinin getirdiği kablosuz ürünler dahili batarya veya piller ile çalışmakta.Doğal olarak hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan...
  20. B

İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse

Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle beraber bakacağımız ürün: RAZER BASİLİSK X HyperSpeed Kablosuz oyuncu mouse'u Ürünün Özellikleri: Razer 5G Gelişmiş Optik Sensör 2 Mod ile kullanım imkanı (Bluetooth ve 2.4Ghz Dongle ) 450 IPS İzleme...
Geri