Arama sonuçları: *

• Users: berkec34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. berkec34

İşlemci ve Ekran Kartı update nasıl önerirsiniz?

Anakartım rog strix x570f Mevcut işlemci 5600x, cs2 ve iş için update yapayım diyorum ne önerirsiniz? 5700 ve 5060ti 16gb
  2. berkec34

Cloud3 kablolu 2360 TL ye alınır mı?

Öncelik cs2 ama genel olarak dizi film izlerkende kullanacağım bu fiyata alınır mı daha iyisi var mıdır? bütçe 3k geçmezse iyi olur aslında havit Gamenote Fuxi H7 kablosuz da olabilirdide çok yorum yok
  3. berkec34

Razer Barracuda X alınır mı? amazon depo 3162 TL

https://www.amazon.com.tr/Razer-Barracuda-Platformlu-SmartSwitch-Kumanda/dp/B09X5G16ZM?ref_=Oct_d_obs_d_12602054031_0&pd_rd_w=XAuJb&content-id=amzn1.sym.3d1902e7-cf73-457c-b1cb-c20adb8bd591&pf_rd_p=3d1902e7-cf73-457c-b1cb-c20adb8bd591&pf_rd_r=T3QY9G60P060RAF4KXNC&pd_rd_wg=mzljJ&pd_rd_r=acad3685-8...
  4. berkec34

S25+Kulaklık+adaptör 46.429 TL'ye alınır mı?

12 mini kullanıyorum aslında iphone almak istiyorum ama 17 ye o kadar para veresim gelmiyor. Telefonuda yenileme amaçlı 16E mi yoksa bu fiyata bu şekilde almaya değer mi?
  5. berkec34

Havit Gamenote Fuxi H7 alınır mı?

Cs2 ve arada dizi film için kullanacağım ama ağırlıklı öncelik cs2. Kablosuz olması şart değil ama beğenen çok sanırım havit markasını bu kulaklık alınır mı acaba?
  6. berkec34

Fps oyunları için kulaklık önerisi

Fiyat performans önerisi olan var mı? Ana kart x570f yani ses kartı iyidir diye tahmin ediyorum illa ses kartlı olmasına gerek yok sanırım. Kablolu kablosuz fark etmez ağırlıklı cs2 oynayacağım yada warzone. Mevcutta virtuoso se var güzel ama derisi falan hep gitti padlerine bakıyorum yeni pad...
  7. berkec34

Wifi Dağıtıcı/ Güçlendirici Önerisi

Merhaba, bir tanıdık kablonet kullanıyor evi 70 metrekare falan ama odalarda internet wifi bağlansada sayfalar çok geç yükleniyor yada yüklenmiyor internet hızı 100/10 bu arada. Nasıl bir ürün alsak sorunu çözeriz. Bütçe 2000 ve altı olursa iyi olur. Teşekkürler
  8. berkec34

Cs2 için kulakiçikulaklık mikrofonlu

cs2 için kulakiçi kulaklık ve mikrofonlu fiyat performans ürün var mı? Şuanda virtuoso se kullanıyorum ama hem padler çok kötü oldu hemde bi yerden sonra ağrı yapıyor gözlükte kullandığım için biraz sorun oluyor bütçe 2000 altı
  9. berkec34

Mouse önerir misiniz? Bütçe 2.000 altı

Fiyat olarak 2.000 altında olacak mouse önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olsa daha iyi gibi genel iş için ve cs2 valo warzone gibi oyunlar oynuyorum ona göre önerirseniz sevinirim. Bugün biraz teknosa vs deneyimledim elime göre en iyi logi g pro x boyutu rahat etti...
  10. berkec34

Cs2 Faceit hata alıyorum

faceit giremiyorum, anti chat çalıştırcam tpm2 istiyor biostan yaptın bu saferde hypervisorlaunchtype is off sonrasında da secure boot hataları verdi gittim cfm değiştim bu sefer pc açılmadı vs derken bios ayarlarını sıfırladım anca açıldı, bu sorunları nasıl yaşamadan devam ederiz? win10 kurulu...
  11. berkec34

Toplama Kasa 65k

Merhaba, bir arkadaşa kasa alacağız bütçesi 55 civarı ama 60-65 bandına da çıkabiliriz. Monsterdaki kasalarda 12 taksit fırsatı olduğu içinde ve aktif monster kullandığından memnun oradan almayı düşünüyor oradaki kasalar nasıldır? PC den çok anlamaz gta6 ve ileriye dönük sistem için alacak...
  12. berkec34

ADİDAS EVERYSET TRAINER Training AyakkabısıUnisex (42) 1.140TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZ81WC6T?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1 Spor salonu antrenman için vs güzel ayakkabı siyahı 4 küsürlerde kendi sitesinde beyazıda 2.6 https://www.adidas.com.tr/tr/everyset-training-ayakkabi/IF3200.html...
  13. berkec34

Google Pixel 10 Türkiye Gelir mi?

Konu yeri doğru mu bilmiyorum ama birkaç kaynakta yıl sonuna kadar geleceğini okudum doğruluk nedir? İphone 17 mi yoksa pixel mi eğer gelirse. Sarı sitede satışta var ama ben anlamam kayıttır serverdir vs patlamayayım o kadar para verip. Bilgisi olan var ise aydınlatabilir mi?
  14. berkec34

PC yi nasıl yükseltebilirim öneriniz var mı?

Merhaba, gta 6 da oynayabileceğim şekidle nasıl yükseltme tavsiye edersiniz? Ve mevcut şuanki parçaları kaçtan satmam uygun olur? Bütçe 35k geçmezse sevinirim
  15. berkec34

Pc nin ilk açılışta ağırlaşma sorunu

PC özelikleri -GPU:EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3-CPU: Ryzen 5600x-Mainboard: Asus Rog Strix X570-F-Ram:4x Hyperx Fury RGB 8 GB 3600 MHZ CL17-Liquid Cooling: Cooler Master MasterLiquid ML240R-SSD:Xpg Spectrix S40G 512GB-HDD:Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB-Case:Cooler Master MasterCase Kase...
  16. berkec34

I16e vs i13 vs s25 Hangisi alınır?

Appledan yana kalbimiz 3-4 sene kullanıncada yine güzel fiyatlara satılıyor yeni telefon alırken iyi oluyor güzel paraya satılması. acaba bu 3 telefondan hangisi alınsa daha iyi olur Düz kullanıcıyım arada mobile legens oynarız onun dışında insta keşfet gmail whatsap ve günde 10 dk yı aşmayan...
  17. berkec34

Ssd önerisi verir misiniz

Trendyolda kupon geldide 500TL, ssd alayım diyorum. 1500-2100 arası m2 yada sata ssd önerir misiniz
  18. berkec34

Mobil1 Motor Yağında %20 İndirim

https://www.cleanpex.com.tr/ İsterseniz bir göz atın bana bazı ürünler avantajlı geldi kargoda ücretsiz ben aldım belki almak isteyen bakım yapacak olan vardır diye paylaşmak istedim. Site güvenilir mobilin sitesi bilginize.
  19. berkec34

Papara Alternatif ve Son durum nedir?

Papara durumu nedir? Alternatif ne olabilir? Ben papel kullanıyorum sanal pos ve kart olarak ama daha gelişmiş olarak ne olabilir? Bugün iyzico kart deneyeyim dedim takılı kalıyor doğrulama olmadı gitti.
  20. berkec34

Stok resim bulabileceğim website var mı?

Ücretsiz stok resim bulabileceğim bir site var mı shutterstock envato adobe gibi site ama ücretsiz :)
Geri