Arama sonuçları: *

• Users: rxsy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rxsy

Spora başlıyacam ne önerirsiniz

vücüt tipi olarak zayıf biriyim 1.80 60kiloyum zayıf olduğum için spora başlamak istiyorum çevremdekiler protein tozu vs de kullan dedi biraz baktım buldum indirimde bir şey iyi midir alayım mı bunu pek bimiyorum o yüzden sormak istedim son olarak bcaa ne işe yarar...
  2. rxsy

Öneri 1700TL kulak içi kulaklık önerir misiniz lütfen

bütçem 1700 civarı kaliteli bir kulaklık arıyorum teşekkür ederim
  3. rxsy

Yardım Huawei sitesinden almış olduğum tablet siparişler kısmında gözükmüyor

Başlıkta yazdığım gibi tablet aldım fakat siparişler kısmında göremiyorum hesaptan para çıkışı oldu siparişi yaparken sipariş numarası ve sipariş tarihi bölümünü ss almıştım msiafir olarak almış olabilirim orada emin değilim
  4. rxsy

Yardım 16k bütçe tablet önerisi acil

ders çalışmak ve film dizi izlemek için arıyorum bütçem 16k önerilerinizi bekliyorum
  5. rxsy

Galatasaray-Samsun yorumalarınızı bekliyorum

objektif bir şekilde penaltı mı değil mi aynı pozisyon Fenerbahçede olsa ne olurdu acaba?
  6. rxsy

TOKİ bir ev iki kişi başvurabilir mi

Bir evde iki kişi başvurabilir mi Annem başvuracak aireten bende başvurabilir miyim?
  7. rxsy

Cashbackli kart önerir misiniz

spotify youtube için alıcam malum papara kapandı hangi kartı önerirsiniz
  8. rxsy

Bu laptop alınır mı bakabilir misiniz

https://ty.gl/p6e1bi32e95e3 Kız arkadaşım için alınacak sadece ders çalışıp video izliyecek belki bi kaç uygulama iyi mi
  9. rxsy

Yardım Monitörün alt kısmında böyle çizgiler var

Monitör gigabyte g24f2 normalde böyle çizgiler yoktu ölü piksel testi yaptım sadece siyah ve beyazda yok geri kalan tüm renklerde çizgi var neden olmuş olabilir çözümü var mı
  10. rxsy

TT ciosuna nasıl yazabilirim

Mahallemdeki dağıtım kutusunda boş port yok cioya yazmamı önerdiler ama nasıl yazacağımı bilmiyorum
  11. rxsy

Max 10 k laptop önerir misiniz

Kız arkadaşım laptop alıcak oyun oynayan biri değil sadeve ders çalışıp dizi film izlicek fiyat ne kadar düşük olursa daha güzel olur 10k max olmak zorunda değil ona gşre güzel bir laptop öneir misiniz
  12. rxsy

Yardım Türkcell Superbox alınır mı

Boş port olmadığı için evime alt yapılı internet bağlatamıyorum port başvurusu yaptım dilekçede verdim ama ne zaman geliceğini bilmiyorum aklıma superbox geldi oyun oynayan biriyim ping sorunu olur mu ya da işimi görür mü
  13. rxsy

Yardım İnternetsiz kaldım akıl verir misiniz

Binamda vdsl alt yapı var ama boş port yok giber alt yapı yok gıbır net ile görüştüm abonelik aldım bir ekip geldi işaretleme yapıcan dedi gitti boş port yok dedi şuan ne yapıcam bilmşyorum yardımcı olur musunuz boş port başvursu ya da fiber başvurusu yapabiliyor muyuz
  14. rxsy

Yardım İnternet için boş port olup olmadığını nasıl anlarım

İnternet başvurusu yaptım ekip boş port yok dedi fakat kutuya baktığımda boş alan görüyorum nasıl oluyor biz daire 2de oturuyoruz
  15. rxsy

Gıbırnet kullanan arkadaş varsa referans kodu verebilir mi

Kullanan varsa referans kodu verebilir mi rica etsem
  16. rxsy

Çözüldü✓ Bilgisayarı açar açmaz böyle şifre yeri açılıyor acil yardım

ne yapmam lazım lütfen yardım
  17. rxsy

Evime internet bağlatmak istiyorum hangi firmayı tercih etmeliyim

şuan aktif olaarak komşumun internetini kullanıyorum alt yaapı yoktu ama alt yapı geldi ve internet bağlatmak istiyorum benim için ping daha önemli ve fiyatının az olmasıda bildiğiniz uygun fiyatlı bir internet var mı
  18. rxsy

Hitup güvenilir bir mağaza mı

pantolon almak istiyorum hoşuma gitti ama bilmiyorum güvenli mi kalitesi nasıl bilen varsa yardımcı olur mu teşekkür ederim
  19. rxsy

Bilgisayar açılmıyor ve böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım

Bilgisayar kuzenimin bçyle bir hata veriyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
  20. rxsy

Yardım Shopier kargo durumu nasıl öğrenirim

herhangi bi tıklanacak bir şey yok kargoya verildimi ne oldu nasıl öğrenicem
Geri