Arama sonuçları: *

• Users: rxsy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rxsy

Türk Telekom 50Gb hediye gelmiyor

Telefonum 5g desdekliyor yukarıda 5g yazıyor fakat uygulamadan almak istediğimde 50gb ı telefonunuz desdeklemediği için olmuyor diyor SMS üzerinden de aynı şeyi söylüyor sebebi nedir
  2. rxsy

Araba göğüs kısmı için ne almalıyım

Arabanın genel olarak iç plastik aksamları için genel olarak göğüs kısmı için bir malzeme arıyorum hem temizlik hem parlatıcı.ikisi bir arada oluyor mu bil bilgim yok Ne çok pahalı ne çok ucuz bir şey istiyorum kısacası aracıma zararı olan bir şey almak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. rxsy

Ne oldu anlamadım sizce ne oldu?

Bugün PC başında oturmuş ders çalışıyodum bi anda 5 kere monitör kapandı geri açıldı böyle ekranda marka yazıp geri açılıyordu sanki tuştan açıp kapatmak gibi neyse sonra evin sigortası attı daha sonra gittim kaldırdım ama bu sefer mahallenin elektriği gitti elektrik gitmesi normal ama monitör...
  4. rxsy

Yardım Olmadığım yerde ceza yemişim yardım

Haftada 1 gün cumadan cumaya araba sürerim Perşembe saat 9 57 de yayaya yol vermemekten ceza yemişim 5600tl ama ben o gün geçmedim geçtiğim yerde bir polis memuru bundan daha öncede böyle şeyler yapmış evinin balkonundan gelene geçene ceza yazıyor olduğum yerde bir tane de değil bunlar gidip...
  5. rxsy

Yardım Türk Telekom fatura yenileme

Türk Telekom 39 gün sonra mevcut faturam biticek bana Özel bir kampanya var 25 GB 1000dk 250 ama 270tl şuan ona geçsem sorun olur mu yoksa 39 gün sonra mı geçicem yardımcı olur musunuz
  6. rxsy

6-7k arası monitör önerir misiniz

şuan gigabyte g24f2 kullanıyorum panel arzası verdi garantisi de yok yaptırınca baya tutuyormuş o yüzden yeni monitör bakıyorum fps tarzı oyunlar oynuyorum ama hiksyrli oyunlarda oynuyorum hz yüksek olması önemli 1080p çözünürlük yeterli olacaktır ekran kartım 4060 sorunsuz bir monitör...
  7. rxsy

Geçilebilecek faturalı paket önerir misiniz

taahütüm bitiyor önümüzdeki ay faturalı paaket arıyorum TürkTelekom ve TürkCell olur içinde uygun 15gb aşağı internet olmaması önemli 20gb olursaa güzel olur
  8. rxsy

Mutfak için LED önerir misiniz

Mutfağı değiştiriyoruz LED kanalı açıldı içerisine led alıcaz orta yüksek kaliteli bir led lasım 4.5m şekilde beyaz veya gün ışığı ki şekilde de önerirseniz memnum olurum hatta kumandalı bir şekilde 3 4 renk şekilde de olur
  9. rxsy

Yardım TürkCell birini arayamıyorum kııstlanma diyor ne demek bu

merhaba normalde uygulamada dk bitse bile orda dknın yazması lazım ama yaazmıyor saadece fizy internet var birini aaradığımda paketiniz olmadığından kullanımınız kısıtlanmıştır diyor ne demek bu yeni pakete mi geçmeliyim faaturalı bu arada
  10. rxsy

Windows 11 geçerken uygulmalar dosyalar silinir mi

hiç windows yükseltmedim bu yüzden bilmiyorum usb ile yükseltme yaparsam silinir mi ve silinirse silinmeden nasıl yükseltirim
  11. rxsy

Spora başlıyacam ne önerirsiniz

vücüt tipi olarak zayıf biriyim 1.80 60kiloyum zayıf olduğum için spora başlamak istiyorum çevremdekiler protein tozu vs de kullan dedi biraz baktım buldum indirimde bir şey iyi midir alayım mı bunu pek bimiyorum o yüzden sormak istedim son olarak bcaa ne işe yarar...
  12. rxsy

Öneri 1700TL kulak içi kulaklık önerir misiniz lütfen

bütçem 1700 civarı kaliteli bir kulaklık arıyorum teşekkür ederim
  13. rxsy

Yardım Huawei sitesinden almış olduğum tablet siparişler kısmında gözükmüyor

Başlıkta yazdığım gibi tablet aldım fakat siparişler kısmında göremiyorum hesaptan para çıkışı oldu siparişi yaparken sipariş numarası ve sipariş tarihi bölümünü ss almıştım msiafir olarak almış olabilirim orada emin değilim
  14. rxsy

Yardım 16k bütçe tablet önerisi acil

ders çalışmak ve film dizi izlemek için arıyorum bütçem 16k önerilerinizi bekliyorum
  15. rxsy

Galatasaray-Samsun yorumalarınızı bekliyorum

objektif bir şekilde penaltı mı değil mi aynı pozisyon Fenerbahçede olsa ne olurdu acaba?
  16. rxsy

TOKİ bir ev iki kişi başvurabilir mi

Bir evde iki kişi başvurabilir mi Annem başvuracak aireten bende başvurabilir miyim?
  17. rxsy

Cashbackli kart önerir misiniz

spotify youtube için alıcam malum papara kapandı hangi kartı önerirsiniz
  18. rxsy

Bu laptop alınır mı bakabilir misiniz

https://ty.gl/p6e1bi32e95e3 Kız arkadaşım için alınacak sadece ders çalışıp video izliyecek belki bi kaç uygulama iyi mi
  19. rxsy

Yardım Monitörün alt kısmında böyle çizgiler var

Monitör gigabyte g24f2 normalde böyle çizgiler yoktu ölü piksel testi yaptım sadece siyah ve beyazda yok geri kalan tüm renklerde çizgi var neden olmuş olabilir çözümü var mı
  20. rxsy

TT ciosuna nasıl yazabilirim

Mahallemdeki dağıtım kutusunda boş port yok cioya yazmamı önerdiler ama nasıl yazacağımı bilmiyorum
Geri