Arama sonuçları: *

• Users: okankayci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. okankayci

Öneri R5 7600F İçin Anakart ve Ram Önerisi

Arkadaşlar Anakart güncelleyecekken sistem güncelleme işine girdim 😅 İşlemci belli R5 7600F(5600x'ten geçiyorum) Ram ve anakart önerir misiniz bütçem 10 11 k civarı amazonda olsa tadından yenmez taksit seçenekleri ve güvenilirliğinden dolayı 🙂 Anakart -ATX -Güncel portlar -usb c+ gen5 tercihen...
  2. okankayci

AM4 Anakart önerir misiniz?

Arkadaşlar öncelikle merhaba yardımlarınız için teşekkür ederim :) Anakart :Asus A320M-K Ekran Kartı:Asus RX 6700 XT Ram: Corsair Vengeance (2x16) 32gb 3200 mhz Güç Kaynağı: MSI 850W MPG A850G İşlemci:Ryzen 5600x İşlemci Soğutucu: ID Cooling se 224 xt Depolama:Kingston KC3000 2 TB +Sandisk...
  3. okankayci

"Warzone" için kulaklık önerisi

Pcde müzik dinleyen biri değilim oyun için kulaklık bakıyorum bende monster headset lite var şuan hangisini alsam güzel gelecek muhtemelen. +Usb bağlatı noktası olsa iyi olur anakartım kötü +Kablosuz istemiyorum + Razer ekipmanlarımdan dolayı razer önerileri 1 adım öndedir ama performans...
  4. okankayci

Sistemimi Yorumlar Mısınız

Anakart: Asus Prime A320 MK İşlemci: Ryzen 5 5600X Ekran Kartı: RX 6700XT Ram: 2*16 3200 mhz Depolama: Kingston KC3000 2TB+ Seagate Barracuda 2TB Kasa: Dark X-Force Power: MSI MAG A850GL Soğutma: ID-Cooling SE-224-XT Anakart sırıtıyor farkındayım artık aldığım parçaları ileriye dönük olsun diye...
  5. okankayci

İleriye Dönük Psu Önerisi

Rx6700xt ve 5600x sistemim mevcut. İleriye dönük psu bakıyorum. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama ilerde yükseltme yaparsam yeniden almamak için mantıklı geldi. Modüler almak şart mı ? 750-850 yeterli olur sanırım ? Bütçe 3-4 civarı
  6. okankayci

M2 sonrası Pc Kapanma Sorunu

Arkadaşlar Merhaba 2 tb m2 ssd aldım taktıktan sonra pc aniyen yeniden başlatıyor kendini ne mavi ekran neden bir hata alıyorum. Çat diye yeniden başlatıyor veya donup kalıyıor ben yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Ramlerin yerini değiştirdim çözüm olmadı sizce neden olabilir. Anakartım gen3...
  7. okankayci

Tüketici Heyeti Kararı

Arkadaşlar bir dolap almıştım Ağustos ayından beridir hasarlı teslimat vardı ve onarım sağlamadılar Tüketici Hakem Heyetine başvurdum ve 1 ay önce sonuç geldi. Ayıplı mal kabul edildi ve sıfırı ile değişim çıktı. Bugün kurulum için geldiler ve sonuç teknisyen hatası yüzünden ürün yine...
  8. okankayci

Yardım Klavyeyi İade Etmelimiyim

Dierya dk61 aldım harika bir hissiyatı var ama şu yön tuşlarının olmaması ve tr olmaması beni çok zorluyor ne yapmalımıyım bilmiyorum. Aşağıdaki klavyelere baktım razerin sesinden çok yakınıyorlar razer blackwidow v3 tenkeyless tkl Logitech G413 SE TKL klavyeler nasıl sizce iade edip bunlar...
  9. okankayci

Dierya dk61e Alternatifi

Dierya dk61e aldım türkçe karakter sorunundan dolayı sevemedim tek sıkıntı bu diyebilirim onun dışında harika. İade etmeyi düşünüyorum yerine önerebileceğiniz tr karakterleri destekleyen red switch %80 (sadece num olmayan) klavye önerebilir misiniz
  10. okankayci

[Yardım] İd Cooling Se 224 Xts argb bağlantı

Merhaba arkadaşlar id cooling se 224 xts argb versiyonunu aldım anakartım desteklemiyor ama kasamın argb kontrolcusü mevcut cpu fanı bağladım sorun yok ama ışıklarını kullanamıyorum nasıl çözebilirim. Elimde kontrolcusü uyumlu bir dönüştürücü mevcut onunla bağlayabilirmiyim. Fanın argb kablosu...
Geri