Arama sonuçları: *

• Users: Mert29
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Toptan Replika Saat Site

Toptan Replika Saat Site varmıdır acaba acill veya nerelerden tedarik edilir
  2. M

SnowRunner Epic Games HATA ALIYORUM YARDIM HELP ACİLL !!!

BEYLER OYUNU BAŞATINCA ŞÖYLE BİR UYARI ALIYORUM ÇÖZÜMÜ NEDİR ACİLL!!! save files created in the current version of the game may be incompatible with the previous game versions HATA BU BEYLER
  3. M

Çözüldü✓ İnstagramda satış yapan ayakkabıcı öneri

beyler instagram üzerinden shopier sitesinden satış yapan hangi ayakkabıcı iyidir kaliteli ürünleri vardır siz kullanıyormusunuz piyasaya göre iyi ayakkabılar var ve uygun 1.kalite çakma galiba
  4. M

adidas nite jogger çakma yada diğer markalar emsal

adidas malumunuz pahalı bu modelin diğer markalardaki emsalleri varmı yada çakma bulunurmu https://www.hepsiburada.com/adidas-nite-jogger-erkek-gunluk-ayakkabi-h01718-siyah-pm-HBC00005OS6OL
  5. M

Çözüldü✓ Film 4k site önerisi yada uygulama türkçe dublaj

arkadaşlar netflix demeyin olmuyor benim torrent olsun site uygulama birşeyler önerin türkçe dublaj 2k 4k film izleyebileceğim lütfen ya stremio da olmuyor oda türkçe dublaj yok önerilerinizi bekliyorum
  6. M

Çözüldü✓ yüksek kalite film site uygulama

ustalar film izleyebileceğim kaliteli siteler yada uygulama arıyorum 2k monitör var 1080 çamur gibi görünüyor
  7. M

Çözüldü✓ 2k-4k film izleme platformu acil lütfen

ViewSonic VX2780-2K monitörüm bu 1080p de çamur gibi netflix hesabı var ultra ondanda net iyi olsa bile 1080p ve çok canımı sıkmaya başladı lütfen platform önerin stremio indirdim ama ondanda türkçe dublaj yokmuş yardım
  8. M

2k-4k film izleme platformu acil lütfen

ViewSonic VX2780-2K monitörüm bu 1080p de çamur gibi netflix hesabı var ultra ondanda net iyi olsa bile 1080p ve çok canımı sıkmaya başladı lütfen platform önerin stremio indirdim ama ondanda türkçe dublaj yokmuş yardım
  9. M

Çözüldü✓ ViewSonic VX2780-2K film site önerisi acill

Beyler belirtdiğim monitör var elimde netflix de ultra4k paketim var internetimde iyi ama 1080p çözünürlük alıyorum ve çamur gibi zevk alamıyorum böylekaliteli film izleyeçeğim platformlar varmı veya siteler beni şu 1080p den bi kurtarın youtubeden 4k videolar izliyorumda ama netflix olmuyor yardım
  10. M

Çözüldü✓ RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS EKRAN KARTIMI BESLERMİ DÜZGÜN ACİL YARDIM

NITRO+ AMD Radeon™ RX 6800 XT https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-rmp-600-80p-600w-80plus-120mm-fanli-guc-kaynagi.html ŞUAN KULLANDIĞIM AYNI MARKA model rx 6700 xt var ve bu psu var elimde ama pc yi açtığımda bi anda kapandı başka bir psu ile denediğimde psu nun yandığını öğrendim...
  11. M

Çözüldü✓ Sapphire RX 6700 XT Nitro+ ÇİFT BİOS MODU

BEYLER Sapphire RX 6700 XT Nitro+ EKRAN KARTIM VAR 3 FARKLI MOD VAR PERFORMANS NORMAL BİRDE SESSİZLİK AMA HANGİSİ NE Bİ GÖRSEL FALAN YOK 3 ÜNÜDE ALDIMDA Bİ FARK GÖREMEDİM FARKLI BİR ŞEYMİ YAPMAM LAZIM 1705136089 TRİXX DEN FALAN Bİ AYARMI YAPMAM LAZIM YOKSA NASIL OLUYOR ACABA YA
  12. M

BEYLER MAKİNE UZATICI KREM YARDIM

BEYLER MALUM HERKES MAKİNESİNİN UZUN OLMASINI İSTER BUNU KREMLE DENEYEN VARMI İŞE YARADIMI YARADIYSA HANGİ KREMLER YADA FARKLI YOLDAN NASIL UZAR.NOT YAŞ 23
  13. M

Battlefield 5 HDR kapatma

Beyler oyunda hdr ı nasıl kapatıcam çok soluk duruyor oyun yardımcı olursanız sevinirim NOT: ŞUAN İŞDEYİM SÖYLEDİĞİNİZAYARLARI AKŞAM YAPABİLİRİM ŞİMDİDEN SAĞOLUN.
  14. M

Çözüldü✓ HANGİSİ İYİDİR ACİL HELP

https://www.epey.com/sabit-disk/mld-m500.html https://www.epey.com/sabit-disk/netac-nv5000-n-nt01nv5000n-1t0-e4x.html BEN MLD İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM NOT ÜST BÜTÇEM YOKTUR O CİVARDA ÖNERİNİZ VARSA BAKARIM YİNEDE NETAC MARKADA 530KIPS VARMIŞ BU NEDİR ONDAN KARASIZ KALDIM
  15. M

internetden kaliteli film izleyebileceğim ücretsiz programlar yada siteler

monitörüm 2k ve hd film cehennemi vs olsun 1080p de izleyebiliyorum çamur gibi oluyor zevk alamıyorum 2k çözünürlüklü ayarlayabileceğim film siteleri varmı yada ücretsiz programlar
  16. M

Çözüldü✓ EN İYİ NET GÖRÜNTÜ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER HELP

Monitörde renk düzlemi RGB modu ve yuv modu var ben RGB yaptım bunlar nelerdir? Hangisi daha iyidir? Renk aralığında tam aralık sınırlı aralık vardı onu da tam yaptım bunlar nasıl olmalı ve hangisi iyidir? RX 6700 XT ekran kartım var programda piksel biçimi var onda da. RGB 4:4:4 Full RGB. YCbCr...
  17. M

Çözüldü✓ VX2780-2K EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALIRIM

Beyler kaliteli görüntüm olsun istiyorum canlı. Monitörün ayarında renk düzlemi kısmında RGB MODU YUV MODU VAR NE YAPMALIYIM BUNLAR NEDİR RENK ARALIĞI KISMIDA VAR ONDADA TAM VE SINIRLI VAR ANLATSANIZ İYİ OLUR HANGİLERİNİ SEÇMELİYİM BİRDE AMD KULLANICISIYIM RX 6700XT ONUN İÇİNDEN AYARLAR NASIL...
  18. M

Metro: Last Light FPS DROP

SİSTEMDE HER OYUNU ULTRADA 2K DA OYNUYORUM AMA BUNA GİRİNCE EKRAN KARTINI KULLANMIYOR 7-30FPS FALAN VERİYOR ANA SAHNELERDE YÜKSELİYOR KAFASINA GÖRE TAKILIYOR NEDENİ ACİLL NOT:ŞUANKİ ORJİNAL OYUNU CRACKLİDE AYNI SİSTEMDE OYNAMIŞTIM BÖYLE BİR ŞEYİ YOKTU SSD: ADATA 1TB Legend 850 Lite GEN4 ANAKART...
  19. M

EPİC GAMES HATA KODU GTA5 IS-MF01-3-3 ÇÖZÜMÜ NEDİR

Arkadaşlar internetim kötü oldundan arkadaştan gta5 aldım onda steamde yüklüydü bendede epic de vardı neyse oyunun dosyalarını atdım epic doğrulamayı yaptı sonra 300mb bi indirmede 200mb sonrasında IS-MF01-3-3 bu hatayı verdi ve düzelmiyor acil çözümü bilen varsa söyleyebilirmi
  20. M

Çözüldü✓ İnternet Tarayıcısı PC DROP SORUNU

Sistem B550M DS3H 5 5600 RX 6700 XT 1TB SSD GEN4 ADATA LEGEND LITE GEİL ORİON 2+8 16GB 4000MHZ RAM VX2780-2k MONİTÖR ekran kartını almadan önce öyle bir olay olmamışdı arada oluyor cumartesi akşamı oldu pc format atdım pazar akşamıda aynı olayı yaşadım ama oyunlarda falan olmuyor 2k ultra...
Geri