SnowRunner Epic Games HATA ALIYORUM YARDIM HELP ACİLL !!!

Mert29

80+
Reaksiyon skoru
20
BEYLER OYUNU BAŞATINCA ŞÖYLE BİR UYARI ALIYORUM ÇÖZÜMÜ NEDİR ACİLL!!!
save files created in the current version of the game may be incompatible with the previous game versions HATA BU BEYLER

Bu oyunda benzer hatayı çok alan olmuş. Merak ettim bi arattım. Google'a bakınca redditte epey başlık var. Birden fazla çözüm var. Bir tanesini aldım translete ile çevirdim, belki işinize yarar. Bu yöntem olmasa bile sanırım redditte çözüm bulabilirsiniz.

"Öncelikle, SnowRunner'ın eski sürümünden kaydedilmiş dosyaların yedeğini alın. Bunu şu yolu izleyerek yapabilirsiniz: C:\Users(Bilgisayarınızın Adı)\Documents\My Games\SnowRunner ve "base" adlı klasörü kopyalayın.
Şimdi, SnowRunner'ın daha yeni sürümünü yükleyin; benim durumumda, Haziran 2024'te yayınlanan 30. Sezon Yama Notu'ydu. (Not: 2020'de bir yerde yayınlanan çok eski bir sürümden yükseltme yapıyorum)
Oyunu başlatın, yeni kampanyayı başlatın, birkaç dakika sürün ve kaydedin. Şimdi, kapatın ve C:\Users\Public\Documents\Steam\RUNE\1465360\remote'a gidin; .cfg biçiminde birkaç dosya olmalı; hepsini silin. (Belki bir yedek de alabilirsiniz.)
Şimdi, daha önce kopyaladığınız "base" dosyasına gidin ve WinRAR biçimine koyun. RAR dosyasını açın, base.rar\base\storage\1638'e gidin; yaklaşık 40 dosya olmalı. Her dosyanın adını, her dosya için .dat uzantısını .cfg ile değiştirerek RAR'da yeniden adlandırın. Bu, her dosyanın biçimini .cfg olarak değiştirecektir. Şimdi tüm bu dosyaları C:\Users\Public\Documents\Steam\RUNE\1465360\remote'a çıkarın.
Oyunu başlatın. Aynı hatayı gösterecek, ancak devam edin ve pat! Tüm sıkı çalışmanız burada.
Yama ile çözülen bekleyen görevlerle (Yukun haritalarındaki Cabin x15 görevi gibi) ilgili bir sorununuz varsa, görevi yeniden başlatmanız gerekir ve hazırsınız."

Geri