Arama sonuçları: *

• Users: casrow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. casrow

Çözüldü✓ 2 bin tllik Sessiz 650w Sessiz Fanlı Psu Önerisi

Merhaba arkadaşlar lütfen bana rica ediyorum 650w fanı sessiz çalışan bir psu önermenizi istiyorum. Elimdeki psu çok gürültülü gece pc açık bırakıyorum bazı işlerimden dolayı oda da inanılmaz bir ses oluyor klima üfler gibi. yük altında olsun olmasın o ses var. Fanı sabit aynı hızda dönüyor...
  2. casrow

Yardım 🔥✅ hangi kasa fanı daha iyidir✅🔥

Merhabalar arkadaşlar elimde bu fanlardan 8 tane var. 4 tane 4 tane şekilde yani 2 farklı fan çeşidi var. Bunlardan hangisini pcye takayım şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲 1722850983 @HacıSOFU @MrCodeX @Kürşat K.
  3. casrow

Yardım Knight online için makro maus tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar NTTgame de çalışan knight online için makro maus tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲
  4. casrow

Yardım OYUNCU mouse TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar genellikle knight online için makrolu ve counter strike pubg oynuyorum. Bu oyunlar için oyuncu mouse tavsiyesi istiyorum. bütçe en fazla 1200 tl ellerim büyük ona göre tavsiye verirseniz çok sevinirim. RGB veya ARGB olursa sevinirim. @HacıSOFU @MrCodeX
  5. casrow

Çözüldü✓ SSD TAVSİYESİ İSTİYORUM

Beyler oyun için dramli M2 sdd istiyorum. 1 tb Anakartta PCI 4.0 SLOTU var destekliyor. Hatta anakartim gigabayte B550 dsh3 anakart. Bütçem 2300 TL daha fazla çıkamam. 1 TB OLACAK @HacıSOFU @MrCodeX 1717574194 Düzgün bir şey tavsiye verirseniz çok sevinirim
  6. casrow

Çözüldü✓ >>1 TB M2 SDD ÖNERİSİ İSTİYORUM

Merhaba arkadaşlar anakartım m2.sdd destekliyor. PCI 3.0 VE PCI 4.0 destekli anakartım mevcut. Bütçe 2000 tl 250 tl daha inisiyatif alabilirim. Daha uygun fiyatta da olsa olur. Boyut en az 1 TB olacak. şimdiden teşekkür ederim. anakartım bu gigabayte B550M DS3H REV 1.4 @HacıSOFU @MrCodeX
  7. casrow

Yardım Ekran kartı sıcaklığı fan devri

Merhabalar arkadaşlar ekran kartı fan RPM 2400lere kadar çıkıyor. Tabii bu metro Exodus exhanted versiyonunda ful ultra ayarlar 1920x1080p 240 hz monitörde böyle olması normal midir? Ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt 1708245896 @MrCodeX @HacıSOFU
  8. casrow

Yardım Ekran kartı üzerindeki P ve Q modlar ne işe yarıyor ?

merhabalar arkadaşlar ekran kartım asus tuf gaming rx 6700 xt. ekran kartı üzerinde bios sw tuşu var p ve q bu modlar ne işe yarıyor. genelde oyun oynuyorum. hangi modda kalmalı Q da mı P de mi yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum. @HacıSOFU @MrCodeX @$ilent...
  9. casrow

Yardım 800 tllik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar 800 tl bütçem var ışıklı ve tuşları sessiz, bilek desteği olan klavye tavsiye ederseniz çok sevinirim. @HacıSOFU @MrCodeX
  10. casrow

Yardım 300-400tl arası kulaklık önerisi

Merhabalar arkadaşlar kulaklık önerisi istiyorum
  11. casrow

Yardım 1200'TL'ye klavye ve kulaklık önerisi 🔥

Merhaba arkadaşlar bütçem 800 TL ışıklı klavye ve Kulaklık tavsiye eder misiniz? Klavye bileklik destekli olsun @HacıSOFU @MrCodeX @Kürşat Kütükçü
  12. casrow

Ekrandaki klasörlerin siyah olması?

Merhabalar arkadaşlar ekranda klasör açarken birden böyle siyah oluyor. Monitör sıfır değişim geldi. ALLAH razı olsun kvk teknik servisten bir üst model yolladılar. Ama sorun devam ediyor. Ben artık sinirden kafayı yiyecem sistemim sıfır 2 tane sistem var elimde ikisi de aynı sorun var. Lütfen...
  13. casrow

Çözüldü✓ ARGB FAN IŞIK KONTROL

Merhabalar arkadaşlar deepcool ch510 mesh dijital kasa aldım. 3 adet ARGB fan var bunların ışıklarını kontrol etmek istiyorum. Anakart argb fan kontrol desteği var. Slotları da var. Kabloyu nereye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart modelim gigabayte b550 rev...
  14. casrow

Yardım ram hızını yükseltemiyorum

merhablar arkadaşlar elimde hyperx fury 2x16=32 gb ram var. bu 3600 mhz hıza sahip fakat görev yöneticisinde 3200 mhz görünüyor. xmp modu biosda bulamadım. bir seçenek varı oradan 3600 mhz seçtim kaydettim çıktım bios kendini resetliyor sonra pc açılıyor. ne yaptım ise bu ramları 3600 mhz...
  15. casrow

Titreme Çizgisinin Sebebi Ne Olabilir?

Merhabalar arkadaşlar sistemindeki her şeyi sıfır monitör de dahil. Az önce ekranda böyle bir şey ile karşılaştım. Ara sırada üst bölümde ekranda anlık bir titreme çizgisi olup gidiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitör ViewSonic xg3405 Ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt İşlemci AMD...
  16. casrow

Yardım Asus TUF GAMİNG ekran kartı rgb lerini hangi programla kontrol edebiliriz ?

arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim sorunuma yardımcı olabilir misiniz ? ekran kartım asus tuf gaming rx 6700 xt ekran kartı üzerindeki ledi kontrol etmek istiyorum. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 1704125520 @HacıSOFU @MrCodeX
  17. casrow

Yardım 🔥 Furmark testi nasıl sizce?

Arkadaşlar ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt Furmark testi sizce nasıldır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minnig kart değildir. 😊🙏 4 ay garantisi devam ediyor. 1704045500 @HacıSOFU @MrCodeX
  18. casrow

Yardım Asus yetkili servis?

Merhabalar arkadaşlar ekran kartım Asus TUF Gaming rx 6700 xt termal macun bakımları ve toz temizliği için Asus servisine gönderebilir miyim? Eğer gönderiliyorsa servisi kim bunun nasıl iletişime gecebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  19. casrow

Çözüldü✓ Beyler yardım lazım bu anakarta 8x4 ram takılır mı ?

merhalar arkadaşlar bu anakarta 4x8 ram takılır mı ? aynı cl gb ve mhz değeri aynı olan 2x8= 16 gb ram var bende yine aynısından 4x8= 32 gb yapmak istiyorum. maddi durumum el vermdiği için böyle bir şey yaptım. 2x16 gb param yetmiyor herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım yardımcı olursanız...
  20. casrow

Çözüldü✓ 5600 için 240 mm sıvı soğutma önerisi

arkadaşlar acilen sıvı soğutma önerisi lazım. kasa 360mm kadar uyumlu. 240mm sıvı soğutma önerisi istiyorum bütçe 3500 tl
Geri