Çözüldü✓ ARGB FAN IŞIK KONTROL

casrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Merhabalar arkadaşlar deepcool ch510 mesh dijital kasa aldım.

3 adet ARGB fan var bunların ışıklarını kontrol etmek istiyorum.

Anakart argb fan kontrol desteği var. Slotları da var.

Kabloyu nereye takacağımı bilmiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart modelim gigabayte b550 rev 1.4 d3sh

IMG_20240118_142944.jpg
IMG_20240118_142700.jpg
IMG_20240118_142647.jpg
Screenshot_2024-01-18-14-06-39-189_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-01-18-14-06-31-977_com.miui.gallery.jpg

@HacıSOFU @Kürşat Kütükçü @MrCodeX

Merhabalar arkadaşlar deepcool ch510 mesh dijital kasa aldım.

3 adet ARGB fan var bunların ışıklarını kontrol etmek istiyorum.

Anakart argb fan kontrol desteği var. Slotları da var.

Kabloyu nereye takacağımı bilmiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart modelim gigabayte b550 rev 1.4 d3sh

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@HacıSOFU @Kürşat Kütükçü @MrCodeX
altın uçlu 1-0-1-1 olanı G D V yazan sokete takacaksın V D G olan soket de aynı işi görüyor sadece simetri olarak takabilirsin diğerine göre yani kabloyu ters çevirmen gerek

D LED 1-2 bunlardan herhangi birine takabilirsin.

Son düzenleme:
Önce fanların kontrolünü kasanın tuşundan çıkarıp elindeki o kabloya takacaksin hepsini birbirine bağladiktan sonra a-rgb 3 pin olan kabloyu da GDV yazan sokete takacaksin bu kasa ile 2/3 defa montaj yapmisligim var çok basit bağlantısı

altın uçlu 1-0-1-1 olanı G D V yazan sokete takacaksın V D G olan soket de aynı işi görüyor sadece simetri olarak takabilirsin diğerine göre yani kabloyu ters çevirmen gerek
Screenshot_2024-01-18-15-44-00-650_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-01-18-15-44-06-685_com.miui.gallery.jpg

Bu ikisini daha yakından çektim. İkisini birden mı takicam slotlara yoksa birini?

Ve hangi skora takayım. Yanlış bir şey yapıp da yakmak istemiyorum anakarti o nedenle soruyorum
Post automatically merged:

Önce fanların kontrolünü kasanın tuşundan çıkarıp elindeki o kabloya takacaksin hepsini birbirine bağladiktan sonra a-rgb 3 pin olan kabloyu da GDV yazan sokete takacaksin bu kasa ile 2/3 defa montaj yapmisligim var çok basit bağlantısı
Kanka video var mı 😊 bir kere fan slotunu yaktım korkuyorum valla

IMG_20240118_155149.jpg

Kanka kırmızı ile işaretledigim kabloyu fan kartından söktüm. Gndli olan kabloda 3 pin var ona mı takayım ?

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu ikisini daha yakından çektim. İkisini birden mı takicam slotlara yoksa birini?

Ve hangi skora takayım. Yanlış bir şey yapıp da yakmak istemiyorum anakarti o nedenle soruyorum

Kanka video var mı 😊 bir kere fan slotunu yaktım korkuyorum valla

Alıntıyı görüntüle

Kanka kırmızı ile işaretledigim kabloyu fan kartından söktüm. Gndli olan kabloda 3 pin var ona mı takayım ?
O çıktığın Kabloyu oraya takmıyorsun elindeki dönüştürücü kablo ya takıyorsun video yok bende video çekmiyorum çünkü

Kanka denedim olmadı. Neyse kalsın valla kartı yakacam 🤣 teşekkür ederim her şey için
Bu ara sağlık sıkıntım var fazla ilgilenemiyorum kusura bakma aslında yaparız birlikte canlı bağlantı ile ama şuan müsait değilim haftasonu akşam saatlerinde filan müsait olurum muhtemelen istersen o zaman bakarız

Bu ara sağlık sıkıntım var fazla ilgilenemiyorum kusura bakma aslında yaparız birlikte canlı bağlantı ile ama şuan müsait değilim haftasonu akşam saatlerinde filan müsait olurum muhtemelen istersen o zaman bakarız
ALLAH sana şifa versin inşallah. Estağfurullah baş tacısın
Monitör garantiden dönüyor gelsin haberlesiriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,168
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri