Arama sonuçları: *

• Users: TheRock01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Fiyat Performans Laptop Fanı

Dostlar düşük bütçeli güzel bir laptop fani arıyorum laptop öyle gaming laptop tarzı değil öyle pahalı bir fana gerek yok yani öneriniz var mı acaba
  2. T

1k Bütçe ile Klavye Önerisi

Dostlar 1k bütçem var mekanik klavye önerme şansınız var mı acaba? Herkese iyi forumlar
  3. T

Aoc Gaming 24g2sp - 24 inç FHD Monitör Hakkında

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 1 Ağustos 2023 tarihinde Amazon üzerinde Aoc Gaming 24g2sp - 24 inç monitör aldım ve bugun fark ettimki böyle bir çizgi var. Bunun sebebi nedir ve çözüm var mı?
  4. T

Samsung g4 monitör nasıl

Arkadaşlar samsung'un kendi sitesinde 2550 tl indirim var ve en mantıklı yol monitör almak ve monitör olarak g4 düşünüyorum sizce nasıl bir monitör alınır mı şuan samsung da 8500 tl fiyatı var ve bana gelişi 5950 tl ye gelecek.
  5. T

Samsung indirim kuponu

Arkadaşlar herkese iyi forumlar samsung qn80f 55inc model televizyon aldık ve bunun yanında samsung kendi sitesinde bize 2550 tl kupon verdi ve süresi bu ay doluyor bende kararsız kaldım sizce bu monitörü mü almalıyım [...
  6. T

Samsung Galaxy Tab S10 FE+ 2 Bin Tl İndirim

Samsung Galaxy Tab S10 FE+ tabletinde 2 bin tl indirim oluyor. Degerlendirmek isteyen için güzel fırsat. https://app.hb.biz/2iccLNGqEisA
  7. T

40-50 bin tl bandında tv önerisi

Dostlar gündelik kullanım için 40 ile 50 bin tl arası tv önerilerine açıgım fiyat performans olursa çok iyi olur
  8. T

40-60k arası televizyon önerisi

Dostlar başlıkta söylediğim bütçeye uygun televizyon önerisinde bulunursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar
  9. T

Televizyon hakkında.

Herkese iyi forumlar televizyon almayı düşünüyorum fakat led ( qled tarzı ) mi yoksa oled mi kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz? Oled de ekran yanıgından bahsediyorlar bu durum hala geçerli mi?
  10. T

Kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum

Merhaba dostlar kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum bütçe 1-2 bin TL arası. Yardım ederseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  11. T

Farklı sitelerden onay kodu gelmesi

Sms bomber denilen şey başıma geldi sürekli belli aralık ile mesaj geliyor ve ben kimseyse herhangi bir kod vermeme rağmen ticaret iletişim onayınız alınmıştır gibi bir mesaj aldım sebebi nedir . Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim . İyi forumlar
  12. T

Her şeyin pixel pixel olması

Bugün normal şekilde bilgisayarla ugraşırken her şeyin böyle pixel pixel olduguna dikkat etttim sebebi acaba nedir?
  13. T

Pc ekranına aniden bişe geliyor ve geri gidiyor

Herkese öncelikle iyi forumlar. Pc de takılırken kendi kendine ekrana bişe oluyor ve birden geri gidiyor yani 1 2 sn bile sürmüyor bunun sebebi nedir acaba herhangi bir kablo falan oturmamış olabilir mi bilen biri yazarsa sevinirim.
  14. T

Xbox gamepass aldım oyun önerisi

Xbox gamepass aldım dostlar oyun önerisi olan var mı?
  15. T

Valorant işlemci kullanımı az

Dostlar 3070 ve r5 5600 sistem var normalde valorant işlemci oyunu fakat ekran kartını %50 civarı kullaniyorken işlemciyi 40 45 civarı kullanıyor sizce neden herhangi bi problem yok değil mi?
  16. T

Usb dongle ve game pad

Dostlar tp-link bluetooth 5.0 versiyon dongle aldım evde eski bi gamepad vardı baglamaya çalıştıgım zaman baglanıyor ama sürücü hatası diyor aşagı ss koyuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  17. T

Deep cool ak400 zero dark

Baslıktakı sogutucuyu aldım fakat fanın ekranını nasıl calıstırırım
  18. T

500 tl civarı fp gamepad önerisi

Bütçe 500 TL gamepad önerisi
  19. T

Pc için oyun konsolu önerisi

Forza horizon 5 ve fifa için pcde çalışan oyun konsolu önerir misiniz? Fp olursa sevinirim
  20. T

Valorant tek tıklamama ragmen 2 3 defa algılaması

Mouse falan yeni ama sag tık yapıp dürbünü açtıgımda kendi kendine aç kapa aç kapa yapıyor oyunla ilgili bi sorun mu yoksa mousele mi ilgili eger mouse ile ilgili ise nasıl anlarım
Geri