Selamlar arkadaşlar bulunduğum yerde altyapı yoktu yeni bina olduğu için şimdi yeni geldi dün gelip fiber kablomu çektiler (1000 mgb paketi istemiştim)
Kabloyu çekmek için gelen ekip yarın modemini bağlarlar dedi bugün ofisten üyeliğimi yaptılar muhtemelen bana 10.09 için randevu verdiler modem...
Odamı farklı bir yere taşıdım yeni kurulum yaptım setup'ı 3 monitör kullanıyorum
Monitörlerler rastgele zamanlarda güç kesip tekrar geri geliyorlar, Bazen sadece 1i bazen ikisi birden bazen 3ü de kapanıp açılıyor aşağı yukarı 5 saniyelik kesiliyor ve ardından geri kalan sürede bir sorun olmadan...
Selamlar arkadaşlar yeni eve taşınıyorum bina 0 olduğu için altyapı falan yok, yönetime sorduğumda başvuru yaptık dediler ama benim bireysel olarak durumu hızlandırabileceğim bir yol var mı?
Açıkçası yeni site 80 daire var ben elbet birisi kutu koymuştur dedim yada kutu koyulması için bir yol...
Selamlar arkadaşlar herkese aşağı yukarı 50.000km tecrübem var 24 yaşındayım kendime hızlı zevk alabileceğim bir araç istiyorum
Ufak tefek arızalarını kozmetik ihtiyaçlarını kendim yapmaya çalışarak birazcık bilgi edinmek birazda zevk almak istiyorum
Ufak tefek yükseltmeler yaparakta yürürüne...
Selamlar arkadaşlar aracım egea 1.3 mj urban manual ve aracımda exper yaptırdık ve aşırı yağ kaçağı olduğu söylendi yağ aşağıda dağılmış ve aşağıda çoğu yere sıçramış. (Bilgim yoktu, bundan dolayı ticarette bozuldu)
Bundan kaynaklı yağ soğutucuyu değiştirmemiz gerek dediler, ortalama 20 bin...
Bilgisayarım kaç para eder ortalama yardımcı olur musunuz lütfen
İşlemci: Intel Core i7-14700KF, 20 çekirdek, 3.4GHz (Maks. 5.60GHz)
Anakart: Asus Prime B760M-K D5 DDR5 8000MHz mATX Gaming Anakart
Ekran Kartı: COLORFUL RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X
Bellek: Apacer Panther 32GB (2x16GB) 6000MHz...
Klavyemde shfit tuşum ve knobum bozuk ne kutu içeriğinden switch çıktı nede mailime geridönüş yapıyorlar 2 hafta oldu sanırım telefon numaraları da yok ben nasıl ulaşacağım da sorunumu çözeceğim anlamış değilim ne yapmalıyım
Şuanda knobta hiçbir şeye basmama rağmen kendi kendine ses kısık...
Diğer tüm tuşlar normal çalışırken yalnızca sol Shift tuşu çok geç algılanıyor.
Sorunun mekanik bir problem olduğu açıkça belli. Switch’lerin manyetik olması sebebiyle herhangi bir fiziksel temas gerekmemesine rağmen, yalnızca bu tuşun gecikmeli çalışması, ürünün üretim veya montaj hatası...
Selamlar arkadaşlar,
Son birkaç zamandır araç bakma aşamasındayım ve sizlerden de yardım istiyorum, Tecrübem var (50k+) hızlı araba istiyorum Önceliğim de hız/sürüş keyfi
Şuanlık araştırmalarım FX35 üzerine yoğunlaştı agresif SUV kategorisinde bu fiyat aralığında pek bir şans yok yine de (SUV...
Selamlar Arkadaşlar Yayın için Kamera Önerisine İhtiyacım var, iyi gözükmesi yeterli aslında tercihim 1080p 60fps çok bilgim yok ama yayında en doğru çözünürülük o olacaktır bence
Bütçe 3kya ne kadar yakın olursa tercih ama yukarı çıkma şansım var daha iyi seçenekler için
Kendimce...
https://www.epey.com/mikrofon/karsilastir/774912-774913-787961-847550-899257-900065-903007-961348/razer-seiren-v2-x_jbl-quantum-stream-gaming_behringer-bm1_hyperx-duocast_nzxt-capsule_fifine-k688_fifine-am8-xlr_maono-pd200x/
Buradaki Mikrofonlar Arasında Kaldım Yayın ve İş için Kullanmak İçin...
Selamlar Arkadaşlar, yayınlara başlamayı düşünüyorum ortama bütçem 3000 ama değecek bir ekipman için yukarı çıkabilir
Şuanda Razer Kiyo ve Logitech brio 500 bakıyorum varsa daha iyisi önerilerinize açığım
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar
Arkadaşlar 3lü monitör setup kurmak üzereyim ve monitör askı aparatı arayışındayım uzun süredir ve hiçbiri henüz kafama yatmadı ve çok pahalılar gerçekten
Türkiyeden alınabilen 3lü monitör aparatı tek bulabildiğim mantıklı olan bu...
Arkadaşlar 3lü monitör setupuna geçmek istiyorum ana monitörüm Samsung Odyssey G4 240 Hz ikinci monitör olarak ASUSun 15 yıllık bir monitörünü kullanıyorum ancak
yeni güncelleme yapıp 3lü monitör setupuna geçeceğim ana monitörüm 25" yanlarına 2 adet düşük bütçeli ekran almak istiyorum açıkçası...
Selam arkadaşlar,
"ASUS ROG Strix G17 G713IE-HX021 3050 Ti" laptopumun başına talihsiz bir olay geldi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Kendi kendime temizlemeye çalışırken farkında olmadan anakartta kısa devreye sebep oldum. Sivri uçlu bir metalle anakarta dokundum ve küçük bir kıvılcım çıktı...
Dracula Castle 5075B Plus ve Darmoshark Top75 arasında kaldım aslında ilk hedefim custom klavye idi ancak %75 kasalarda fiyatlar çok uçtu ve genelde linkteki fiyatlarda kalamyı tercih ettim
Kullanım amacı oyun ve iş için bazı günler 15 saat'e kadar kullanım bu yüzden tercih yaparken bunları göz...
İlk defa destkop bir düzene geçiyorum ve 2. monitör olayına çok alıştım ve büyük bir monitör istiyorum minimum 27" olacak şekilde bu noktada ne gibi öneriler yapabilirsiniz ilk etapta monitöre çok para harcamak istemiyorum ancak renk doğruluğunun iyi olması benim için önemli çünkü tasarım işleri...
https://www.incehesap.com/gaming-plus-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46659/?hsu=1081605,631808,24068,1188518,961799,1221024,36424
Bu sistemi alamyı düşünüyorum hangi upgradeleri yapmalıyım yada bu fiyat bandında bu sistemi mi tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim