Arama sonuçları: *

• Users: wonk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

80k sistem önerisi lazım

Ekipmanlarım var sadece kasa istiyorum. Ekran kartı rtx olursa sevinirim. Arc raiders , pubg , Valorant oynamak istiyorum
  2. W

Powerbank önerisi arıyorum

Merhaba arkadaşlar powerbank almayı düşünüyorum. Uçakla seyehat edicem uçakta sıkıntı çıkmayacak bir model arıyorum. Şuanki telefonum samsung ama birkaç haftaya iphone alıcam ona göre önerirsiniz sevinirim
  3. W

Çözüldü✓ Hazir Sistem almayı düşünüyorum

Arkadaşlar bütçem 45bin TL hazir sistem almak istiyorum Apex , Valorant , Cs2 ,Pubg oynuyorum aşağı linkteki iki pc arasında kaldim hangisi alınır yada başka tavsiyeniz var mı https://www.incehesap.com/vangard-v2-hazir-sistem-fiyati-41533/?hsu=683,684,1810114,685,144649,179738...
  4. W

Çözüldü✓ Max 44k Hazir sistem almak istiyorum

Arkadaşlar merhaba max 44k bütçem var hazır sistem almak istiyorum öneriniz var mı? Pubg, Cs2 , Valorant, Apex falan oynuyorum
  5. W

Çözüldü✓ 35k ya HAZIR SİSTEM arıyorum

Arkadaşlar merhaba 35k ya hazır sitem arıyorum oynayacağım oyunlar; Pubg , CS2 , Valorant genellikle bu oyunlar olacak bildiğiniz güzel bi sistem var mı acaba. Videoda sistemi ilerde geliştirmeyi düşünüyorum ona göre söylerseniz daha iyi olur
  6. W

Çözüldü✓ Kulaklıktan ses çok basslı geliyor.

Arkadaşlar yakın zamanda asus rog cetra II core aldım ve müzik yada video dinlerken hiç sıkıntı yok ses mis gibi geliyor. Ama oyun oynarken sesler çok yüksek ve bassli geliyor bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba . Hyperx cloud 2 nin ses kartını kullanıyorum.
  7. W

Çözüldü✓ asus rog cetra II core almayı düşünüyorum önerilerinizi alırım

Merhaba arkadaşlar malum havalar çok sıcakladı. Benim oda 34 dereceyi falan görüyor o yüzden kulak içi kablolu kulaklık almayı düşünüyorum aklımda https://rog.asus.com/tr/headsets-audio/in-ear-headphone/rog-cetra-ii-core-moonlight-white-model/ bu model kulaklık var. Hyperx cloud 2 kulaküstü...
  8. W

Çözüldü✓ 23k ya Hazir Sistem Lazım

Arkadaşlar tam 23k param var üstüne çıkamıyorum. Bildiğiniz hazir sistem varsa linkini atabilir misiniz. Tek tek toplamaktan anlamıyorum. Teşekkür ederim
  9. W

Ilk defa ps5 alıcam nelere dikkat etmem lazım

Arkadaşlar merhaba ps5 almayı düşünüyorum. Muhtemelen silim modelini alıcam. Alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
  10. W

Ps5 dualsense şarjına nasıl bakarım

Arkadaşlar merhaba elimde ps5 dualsense var ben bu cihazın şarjının kaç olduğuna nasıl bakabilirim pc den oynuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  11. W

Ps5 kolu alicam yardim lazım

Arkadaşlar ps5 kolu alicam ve çoğu kişi sony eurasia garantili olan kolu al diyor ve aşağıdaki linkteki ps5 kolunu almamı önerir misiniz ? TEŞEKKÜR EDERİM...
  12. W

Çözüldü✓ Ps5 dualsense alıcam yardım lazım

Arkadaşlar ps5 dualsense alicam ama ithalatçı garantili ve sony eurasia garantili diye iki seçenek var bunlardan hangisini almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim. Nerden alacağım hakkında yardim ederseniz sevinirim. şuan almak istediğim kol aşağıdaki linkte...
  13. W

Fifa hesap bağlama hakkında yardım

Agalar ea playden ea fc 24 daha önceden almiştim. Şimdide oyunu steam üzerinden satın aldım. Hesabımı steame bağlayabilir miyim bilen varsa yardım edebilir mi. Teşekkür ederim
  14. W

İndirme hızım hakinda yardim lazim

Arkadaşlar şuan oyun indiriyorum ve indime hızım anlık olarak 2.9 a falan çıktığı oluyor acaba ben modemde yada pc de yanlış bir ayar yaptimda indirme hızım sabit kalmıyor yoksa buga falan mı girmiştir. Genellikle 1.7 de indiriyor
  15. W

Ps5 dualsense alicam tavsiye lazım

Arkadaşlar ps5 dualsense almak istiyorum PC de oynamak için ama satın alırken çok kararsız kaldım. İnternete baktığım zaman eurasia garantili ve ithalatçı garantili yazıyor hangisini alsam kararsız kaldım. Satan kişilerin yorumlarına baktığım zaman sürekli kötü yorumlar görüyorum nerden almamı...
  16. W

Çözüldü✓ Pc için ps5 dualsense alicam Help

Arkadaşlar pc de ea fc 24 oynamak için ps5 dualsense almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum internette yok eurasia garantili , yok ithalatçı garantili yazıyor aklim karışıyor ne yapmam lazım tavsiye alırım. Ps5 dualsense alma sebebim ileride ps5 almayı düşünüyorum bidaha kola para...
  17. W

Çözüldü✓ Yeni parca alicam önerileri alırım

Arkadaşlar şuan kullandığım sistem bu buna ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi ne diyorsunuz. Oynadığım tek oyun PUBG en düşük ayarlarla oynuyorum
  18. W

EA app indirme duruyor

Ea app üzerinden fifa 24 yüklüyorum ama her 15 20 dk da bir indirme duruyor ve uygulamayı yeniden başlamadan geri başlamıyor yardımcı olabilecek var mı ?
  19. W

Çözüldü✓ PC yükseltmek istiyorum yardım.

Arkadaşlar sistem bu 10k bütçem var yükseltmek için ne yapmamı önerirsiniz. Hangi parçalar değişmeli yerine hangi parça gelmeli yada değiştirmeye değer mi ? Oynadığım oyun steam pubg bi 150 fps falan alsam yeter
  20. W

Hangi İnternete geçmem lazım

Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama sürekli olarak ping ve paket loss dalgalanma yapıyor sizce hangi İnternete geçeyim. Max 13mbps alıyorum.
Geri