Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

LOLcüler profil yorumlama

dostlar selam atın profillere bakalım ben benimkini bırakıyorum iki tane tr 1 im yok çaktırmayın 🤣 🤣 🤣 🤣 @Che_ @shankar1 @jombo @Senoly https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/tr/Legachi-TR35
  2. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Bilgisayar gücü alıyor ama açılmıyor

Dostlar günaydın muhteşem bir pazar sabahı :D dün hiç bir şey yokken pc yi kullanıyordum sorunsuz 10 saat falan açık kaldı kullandım vs bu sabah prize taktım butona bastım açılmadı camdan içeri baktığımda cpu led yarım saniye yanıp geri sönüyor fanlarda yarım saniye güç alıyor kapanıyor sonra...
  3. ynsemreuzun

Oyunlarda düşük gpu kullanımı

dostlar selam her oyunda olmuyor ama pubg de özellikle oluyor işlemci kullanımı 50 60 seviyelerinde ekran kartı ya eşit ya da 30 40 lara kadar düşebiliyor çok saçma ki mesela adam olmayan yere ekranı çevirdiğimde gpu 80 90 görüyor ama adam olan yerlere çevirdiğimde 50 lere geri düşüyor...
  4. ynsemreuzun

BF6 pc performansı normal mi ???

dostlar ryzen 5600 gigabyt gaming oc 3060ti 32ram var bf6 deneyeyim dedim dlss vs açık ayarlar yüksek düşük karışık 90 100 fps alıyorum tanklı vs patlama olunca 75 80e düşüyor değerler normal mi bilmediğimden soruyorum oyun betada vs optimizasyon sorunu vardır illa ki @shankar1 @Che_
  5. ynsemreuzun

🔥İndirim DARK 12 cm Kasa fanı 89 TL

Dostlar ben iki tane aldım 110 liraydı 20 lira indirime girmiş indirim indirimdir 1200 rpm alıp kasanın üstüne falan atılabilir rgb olmayan 89 lira https://www.hepsiburada.com/dark-120mm-36-cfm-1200-rpm-siyah-kasa-fani-dkccf123r-p-HBV000007N4A7?magaza=Hepsiburada& ARGB olan 169 lira...
  6. ynsemreuzun

Ekran kartı ilanım nasıl?

dostlar selam kendi kartım pahalı diyen arkadaşlar için sadece elden teslim yapacağım ve ürünüm tertemiz gerçekten tr de ve izmirde ki fiyatlandırmalara baktım bu fiyata karar verdim model farkı ve tüm kutu içeriği tam olduğunu da düşünürsek bana okey geldi...
  7. ynsemreuzun

Bu kasa için önereceğiniz fan

Dostlar selam bu foto eski şu anda 3060ti gaming oc taktım ve kasa önde tek fan arkada tek fan olduğu için havaya almakta epey zorlanıyor planım öndeki yukarı ve orta kısmın önündeki kapalı yeri matkapla küçük küçük bir sürü delikle açıp hava girmesini sağlamak kasanın diğer iki fanı molex yani...
  8. ynsemreuzun

Ryzen 5600 için ekran kartı seçimi

Dostlar selam ikinci el ekran kartı alacağım nvidia olacak malesef amd kullanmayacağım bütçe 8k 9k maksimum aklımdaki modeller 3060ti veya 3070 sistemim imzamda mevcut psu değişecek elimde zalman 600w kaliteli bir model var ona geçeceğim iki ekran kartı içinde yeterli olacaktır benim aklımdaki...
  9. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Ekran kartı düşük güç tüketimi

dostları pc ye format attıktan sonra ekran kartı az güç çekiyor ve bazen afterburner dan baktığımda curve yazıyor core clockta 100w çekmesi gerekirken 55w çekiyor furmark testinide paylaşcağım sol üsste yazan gpu z değerlerini vs bilen biri var mı normal mi @jombo @shankar1 @K1dot @Mehmet Yılmaz
  10. ynsemreuzun

Ekran kartı düşük watt çekiyor

dostlar az önce de bir konu açmıştım şimdi sorunu bulduk sağ olsun arkadaşın biri sayesinde şimdi bunu düzeltmem lazım 1650 super var normalde 100 110w çekiyordu nolduysa 50 60w çekiyor incelemek isteyenlerde konu bu yardımcı olursanız sevinirim watt kullanım değeri düşük sorun bu...
  11. ynsemreuzun

Eskisi gibi performans alamıyorum

Dostlar selam bir hafta önce pc deki ekran kartını değiştirdim bozuk çıktı sonra eskisini geri taktım windows bozulmuştu boot olmuyordu bende format attım ondan sonra driverları ve oyunları tekrar kurunca eskisi gibi performans vermiyor oyun ayarlarımda aynı mesela pubg de 110 fps alıyordu...
  12. ynsemreuzun

Formattan sonra performans kaybı

dostlar selam imzamdaki sistem mevcut formattan önce pubg de kenar yumuşatma ve doku ayarları yüksek 90 130 fps arası oynatırken formattan sonra yine aynı ayarlar 75 fps yi geçemiyor nedense dikey eşitleme vs kapalı fps sınırlayıcı da yok sadece şu dikkatimi çekti fark olarak oyun daha iyi...
  13. ynsemreuzun

Yeni ekran kartı aldım

selamlar dostlar ekran kartımı 1650 super den 3060 ti modeline yükselttim kargoda geliyor ikinci el aldım gainward ghost modeli 6k ya aldım bence fiyatı çok iyi denk geldi her neyse direkt 1650 superi sök yenisini tak nvidia app ten sürücü kur yaparsam sorunsuz kullanabilir miyim yoksa eski...
  14. ynsemreuzun

Araba teyyibine telefon bağlamak !!

beyler selam araba toyota auris 2007 idi sanırım her neyse teyyipte telefonu bağlayacak giriş yok bu çakmaklığa bir tane alet takınca oluyormuş sanırım ama çakmaklığa taktığın şeyi teyyibe nasıl bağlayacam teyyibte giriş yokki
  15. ynsemreuzun

Öneri COLORFUL BATTLE AX B850 WİFİ

selam dostlar böyle bir anakart gördüm galiba yeni gelmiş bildiğiniz gibi bir önceki b650 modelinde soğutma bloğu vs de vardı buna koymamışlar mı artık ne olmuşsa bilemedim incelemesi de gelmiş buyurun b850 tarafında galiba şu anlık en ucuz model
  16. ynsemreuzun

Bu erkan kartı alınır mı ikinci el ?????

dostlar selam 500w psu var 5600 işlemcim var ekran kartı nvidia olacak ve izmirdeyim elden alacağım arkadaşta sadece elden satıyormuş zaten o yüzden güzel fikirlerinizi bekliyorum @jombo...
  17. ynsemreuzun

HyperX cloud3 wireless EQ ayarı Çözüm

dostlar selam c3 wireless aldım kullanıyorum 3 5 gündür kulaklığın direkt stok sesini beğenmedim az geldi üstüne üstlük bu uzmansal sesten açılan headphoneX dalgası da başımı ağrıttı yani o da hoşuma gitmedi bende dolby access ten güzel bir ayar yaptım eğer sizinde verebileceğiniz tavsiyeler...
  18. ynsemreuzun

5700x3d bu sorunu anlamadım

dostlar merhaba arkadaşımın sistemi gigabyt b450 gaming x ve işlemcisi 3600x ti işlemcisini 5700x3d ye yükseltti her neyse bios updateini yaptık thermalright phantom spiriti soğutucsunu taktık pc yi açtık bi uygulamalar falan yavaş açılıyor oyunlar 3 4 dk da açılıyor pc bi hantal kısaca FPS...
  19. ynsemreuzun

Gigabyte b450 gaming x bios

dostlar arkadaşımın mevcut işlemci 3600x idi 5700x3d ye geçecek acaba doğru yer mi bulmuşuz bios update için windows 11 kullanıyor http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B450-Gaming-X-rev-10/support#support-dl
  20. ynsemreuzun

Cloud 3 wireless ses yardım!!

daha tok bir ses için eq ayarı olanlar var mıdır dostlar
Geri