Arama sonuçları: *

• Users: lusive
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

AM4 tarafında en iyi işlemci

R5 5600'üm + 3070 Ti'ım var PUBG'deki performansından memnun değilim ( düşük ayarlar ) buna nasıl bir ayar çekebiliriz? 16 GB RAM'im var. AM4 tarafında en iyi işlemci nedir? AM5'e geçme gibi düşüncem var ama masraflı olacağı için geçmiyorum ne öneririsniz?
  2. L

Minecraft'ta ne yapılır?

2-3 kişi Minecraft'ta ne yapar? En son vanilya normal survival 11 yıl önce oynamıştık çok bir şey hatırlamıyorum build falan yapıyorduk farm yapıyorudk. Şu an aynısını yapmak istemiyoruz daha farklı ne yapılabilir? Liste falan var mı? Sürüm olarak Vanilla 1.20. Modsuz oynamak istiyoruz modlu...
  3. L

1000 tl kredi kartı limit hakkında

Bi ara işyerinin önüne bankadan biri geldi dedi kredi sorgulayalım beni de sorguladı 1000 tl lik hesap kartı verdi kullanmadım aldığım gibi duruyor iptal etmem gereken bir şey vs var mı? Normal kredi kartı başvurusunda da bulunmuştuk beraber o onaylanmıştı birkaç gün sonra ancak ben iptal...
  4. L

8000 TL telefon önerisi

Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum kamerasını beğenmiyorum o yüzden yeni telefon almak istiyorum kamerası iyi olan 8500 TL'ye kadar android telefon bulunabilir mi? Telefon piyasasını gram bilmiyorum.
  5. L

Eşit Ağırlık 130 bine girmek.

Temelim var ancak sayısalda yok diyebilirim. Matematik rezalet desem yeridir ama bu sene yksde tyt'den 10 net yaptım hiç çalışmadan. Sözelim iyi, ezberim iyi. Sadece matematik sıkıntılı. Amacım AYT'de 10-12 net yapsam kâfi, TYT'de de zaten bu sene hiç çalışmadan 10 net yaptım 20 net yapsam...
  6. L

2017 konteyner fiyatı vs 2023 konteyner fiyatı

2017 ocak ayında konteyner fiyatı ortalama 5000 TL 2017 ocak ayında asgari ücret net 1404 TL ortalama 2023 ocak şubat ayı farketmez deprem zamanı konteyner fiyatı 100 bin TL. 2023 ocak ayında zamlı açıklanan asgari ücret 8500 TL Konteyner aynı konteyner. Panel aynı panel. Bu fırsatçılıktır...
Geri