Arama sonuçları: *

• Users: Notrexa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Notrexa

Ekran kartini boyarken kağıt yapıstı

Merhaba kartı boyarken iyi hoştu ama sabah baktim kedim karti yan cevirmis boyada yeni oldundan yapismis kagida cikarirken kagitta yapisti bunu nasil duzeltedebilirim fikiri olan varmı neden boyadın felan diye soran arkadaşları alakadar etmiyor bosuna yazmamalarini rica ediyorum cidden fikri...
  2. Notrexa

Güncel olarak Araba ehliyeti alabilmek icin 18 e girmek yeter mi

Merhaba kimisi 18 i doldurman gerek kimisi 18 e girmen yeterli diyor bu isin gercegi ne basvurmam ve sinava girebilmem icin 18 i doldurmammi gerek yoksa 18 den gun alsam yetermi kimisi degistirildigini soyluyor eskiden doldurmak gerekirken suan girmenin yeterli oldunu soyluyor bilgili arkadaslar...
  3. Notrexa

Günümüzde 2000-3000 tl arasinda alına bilecek ekran kartlari

Merhaba basit bir sistem kurmak istiyorum ama ekran karti konusunda cok fazla aklimda soru isareti var yardim etmenizi istiyorum gunumuzde 2-3k arasi alinabilecek en performansli ve hizli satilan cinsten ekran karti onerebilirmisiniz ikinci el. Link ve tavsiyeleri bekliyorum
  4. Notrexa

Açık liseye gecebiliyormuyuz

Herkes farklı bişey diyor kimi geçme şartları çok zor bazilari çok kolay diyor yardımcı olabilir misiniz hangi şartlarda açığa gecebiliyoruz yada açık liseye gecebiliyormuyuz direk ben başka biyerde çalışıyorum okula gitme şansım pek yok ondan açık liseye geçmek istiyorum ama geçmek çok zor...
  5. Notrexa

Proteinocean baslangic icin uygunmu

Gunumuzun sartlariyla ne yazikki gunluk protein alimi yeterli olmuyor daha once hic supplement almadim 6-7 aydir spor yapiyorum acikcasi cok bilgim yok beni bu konular hakkinda bilen kisiler bilinclendirirse sevinirim suanlik proteinoceanda gordugum bu paket mantikli geldi sizce almalimiyim Link
  6. Notrexa

IPhone kapalı kutu yd vs iPhone tr

Öncelikle merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan bir soru var iPhone kapalı kutu yd mi almak mantıklı yoksa tr iPhone mi ? Kapalı kutu yd Alinca sanırsam 17 aymı ne kesintisiz kullanılabiliyormuş telefon peki sizce hangisi daha mantıklı satma konusunda yd nin dezavantaja sokucağını düşünüyorum...
  7. Notrexa

Tecno Sonic 1 kulaklık alınır mı? ?

Merhabalar abim kendine ortalama bir kulaklık arıyor tek kriteri sesin karşı tarafa iyi gitmesi kendisi tecno sonic 1 almayı düşünüyor aynı fiyata daha kalitelisi varmı yada tecno sonic 1 alınır mı? ?
  8. Notrexa

RX 6750 XT furmark testi başlamadan donuyor

Merhabalar kart aldığımdan beri aslında yarı sıkıntısız ama son zamanlar beni çok sinir ediyor yazılımsal olarak eski driver vs. Kullandım duzelmedi CS2 deyken oyunun donup maçtan atması yada başka oyunda bir anda donması ve çökmesi yada oyun inerken direk masaüstünun çökmesi mavi ekran yemedim...
  9. Notrexa

Bütçeye uygun klavye önerisi

Evet bir klavye katili olarak CS2 nin eşleştirmesi yüzünden klavyemi kirdim. Klavye önerisi istiyorum sizden,bütçem 1500-3000 arası mekanik olup olmaması önemli değil,ama mekaniğe pek ısınamadım genede neden olmasın tasarımı güzel olursa ve boyutu en az %75 olması
  10. Notrexa

RX 580 Siyah ekran veriyor ve driverleri siliyor

Elimde Rx580 Sapphire pulse 8gb ekran kartı var yüke girdiği an siyah ekran veriyor tekrar açıldığında driver siliyor ne yaparsam yapayım çözülmedi bir şey hariç vramdaki pedlerden olduğunu düşünüyorum ama pede o kadar para veripte çöpe atmakta istemiyorum sizce güzel bir bakımla bu hatalar...
  11. Notrexa

Y.d cihazların süresi 4 aya mı düşüyor ?

Bir kaç telefoncunun iddasina göre yurtdışı cihazlarının kullanım süresi 4 aya dusucekmis bu bilginin bir doğruluğu varmı yoksa klasik telefoncu yalanımı merak ettim konu hakkında bilgili kişiler yazarsa sevinirim
  12. Notrexa

Çözüldü✓ Bilgisayarım w tuşunu algılamıyor

Dün sabah saatlerinde oyun oynarken w tuşunun algılamadığını farkettim ilk başta sapıttığını düşündüm umursamadım bilgisayarı kapatıp gittim öğlen tekrardan PC yi actimda cidden w tuşunun algılamadığını farketmistim ytb den cozumlere baktım millet çakmak gazı basıyordu bende bastım ama işe...
  13. Notrexa

Pratik ve Kaliteli Blender tavsiyesi

Anneme blender seti alicam ama kendisi bu konuda secici ne alicam konusunda kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim Annemin aradigi ozellikler = 1000w+ Büyük doğrama haznesi Pratik olması (en onemli etken) Peki neden ozellikle pratik olmasina değindim derseniz kendisine once arcelik rhb...
  14. Notrexa

ZALMAN N4 kasa ve MegaMax 600W güç kaynağı nasıl ?

Arkadaşıma hazır sistem bakıyordum böyle bir sistem gördüm kasa ve güç kaynağı hariç mükemmel geldi sizce alınır mı? bu kasa ile güç kaynağı çokmu kötü ? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-h610m-h-v2-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html Not: Arkadaş Ziraat kartıyla alıcak vatan...
  15. Notrexa

6000-7000 tl ye monitör önerisi

Merhaba monitör almak istiyorum ama çok kararsızım fiyatlar ortada sizce 2. el monitör alınır mı? ? yada 1080p mi almam lazım 2k mı pek bilmediğim için 7 bin dedim daha aşşağı fiyat performans varsada önerebilirsiniz Not rx 6750 xt kullanıyorum esporcu felan değilim öyle aşırı fazla cs tarzı...
  16. Notrexa

Elimdeki monitörle takaslamalımıyım ?

Elimde AOC G2260VWQ6 monitör var buna karsilik msi rx 570 4 gb takas teklifi etti adam sizce kabul etmelimiyim güvenlik etiketi ustunde kutusu mevcutmuş satabilirmiyim yeni monitör almak istiyorum kart elimde kalırmı ? Test sonuclari :
  17. Notrexa

Yan sanayi molex kablosu bilgisayar bileşenlerine zarar verir mi ?

Merheba yakın bir tarihte 2. El asus rog 650 watt tam moduler güç kaynağı aldım fakat molex kablosu eksik çıktı aldığım yerede sorduğumda onlardada aldığında çıkmadığı yanıtını aldım size ne yapmalıyım yakın bir arkadaşım yan sanayi molex kablosunun bilgisayarın bileşenlerine zarar vericeğini...
  18. Notrexa

Msi ventus v2 rtx 2080 için bu ısı değeri normalmi

Merheba rtx 2080 almaya karar verdim adamdan furmark testi istedim ve değerler bana anormal geldi ve arkadaş kartın bakımını yaptırdığını söyledi sizce değerler nasıl almalımıyım
  19. Notrexa

Çözüldü✓ 480-512 GB Sata sdd önerisi

Merheba Bilgisayarımdaki alan bana yetmiyor ve hızlandırmak istiyorum ama eski olduğu için m2 ile uyumlu değil 700-850 tl aralığında sata önerilerinizi bekliyorum (480 gb-512 arası arıyorum)
  20. Notrexa

10 bin tl ye telefon önerisi

Merheba 2-3 ay sonra telefon alıcam ama kararsızım 10 bin tl ye telefon önerilerinizi bekliyorum Sadece satarken problem yaratmasın istiyorum onun dışında başka isteğim yok 2. el dahil
Geri