Arama sonuçları: *

• Users: ilkin-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Epic games indirimleri

Arkadaşlar merhaba, bir liste hazırladım bunu epic gamesden almak istiyorum. Aslında bakarsan evet çokta güzel bi indirim oluyor ama ben bu epiğin sıklıkla launcherinin bozulması gibi meselelerden dolayı oyunların elimde kalmasından korkuyorum. Şimdi sizden tavsiye istiyorum, deneyimleri...
  2. I

PS5 Nereden ala bilirim?

Arkadaşlar ps5 almak istiyorum. Trendyolda bakıyorum eurasia garantili yazıyor, yorumlarda çoğu kişi memnun kalmış. Teknosa ve vatan gibi yerlerde 25k satılıyor. Sizce güvenilirmidir...
  3. I

Ups problem çıkartırmı?

Arkadaşlar geçen ay 1500Va ups aldım Buda 900w ediyor, benim kasada 550w monitörle beraber 600 oluyor. Önce her şey normaldi ama sonra ekran kendiliğinden kapanmaya başlıyordu, rest atınca düzeliyordu. PC açıldığında amd adrenalin hata veriyordu. Neyse ben tüm driverleri sildim tekrar kurdum...
  4. I

EKRAN KAPANIYOR AMA PC ÇALIŞIYOR

Arkadaşlar merhaba, 3-4 kere bu durum olmaya başladı, oyundayken değilde oyundan çıktıktan sonra yada boştayken falan aniden monitör kapandı. Açtığım zaman ekran çözünürlüğü 64 hz olarak ayarlanıyor ve amd adrenalin hata vermeye başlıyor. Tekrardan driverleri kuruyorum sonra 2 gün sonra yine...
  5. I

RE4 REMAKE SAVE DOSYASI

Arkadaşlar merhaba RE4 Remakede 7. bölüme kadar ilerlemiştim ama şimdi tekrardan girdiğimde oyunu kaydetdiğim slotlar boş gözüküyor internetden bulup attığım save dosyalarıda yüklenmiyor. Oyun orjinal değil bunun çözümünü bilen varmı baştan başlamak istemiyorum tekrardan. Dediğim gibi doğru...
  6. I

Pwm paylaşım destekli ne demek

Arkadaşlar benim almış olduğum fanın yanında parantez içerisinde bu yazıyor ve 4 pinli öncelikle anakart modelim ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart, psu modelde ASUS TUF - GAMING 550B 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI şimdi bunlardan hangisi 4 pin destekliyor yada 4 pini 3...
  7. I

Wi-Fi Router çalışmıyor

dark rangemax Wi-Fi Router 306 diye bir sinyal dağıtıcı aldılar çalıştığım yere ama arkadaşlar bu 1-2 gün normal çalışdı şimdi çekmiyor, routeri bıraktığım yere gidiyorum Wi-Fi çekiyor ama bi türlü bu alet bağlamadı Wi-Fiye nasıl bir çözüm bula bilirim yardım edermisiniz?
  8. I

Kasa içerisinden ses gelmesi

Arkadaşlar merhaba ben 3 veya 4 oldu dün akşamla beraber kasayı açtığımda (bu benim tahminim) fana sanki bir şey takılıyormuşcasına ses geliyor. Pcyi kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor bu durum her zaman olmuyor ama can sıkmaya başladı. Eğer link bırakmak sorun olmuyorsa bana bilgi verin çok çok...
  9. I

Steam sepetim hata veriyor

Arkadaşlar ben yaz indiriminde Ghost recon breakpoint aldım. Oyundan memnun kaldığım için ultimate edition versiyonuna yükseltmek istiyorum. Ama ne hikmetse bu böyle hata veriyor ve ilk defa görüyorum. Tamam oyun var ama bu sürümü yok ve ben bunu dying light ve the witcher gibi oyunlardada...
Geri