Steam sepetim hata veriyor

ilkin-

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben yaz indiriminde Ghost recon breakpoint aldım. Oyundan memnun kaldığım için ultimate edition versiyonuna yükseltmek istiyorum. Ama ne hikmetse bu böyle hata veriyor ve ilk defa görüyorum. Tamam oyun var ama bu sürümü yok ve ben bunu dying light ve the witcher gibi oyunlardada yaptım niye böyle hata veriyor? Son olarak 1 Year Pass aldım içerisinde ultimate edition varmı veya haritanın geri kalanını açıyormu? Teşekkür ederim. 🙂

Ekler

• IMG_1992.png
    IMG_1992.png
    740.1 KB · Hit: 78
Kanka oyunu hesabından kaldır sonra ultimate sürümünü al

Dostum bu paketler yükseltme olarak değil direk gelişmiş halde geliyor oyun ile beraber yukseltemezsin yani

Rainbow six siege var mesela deluxe pakette 10 karakter veriyor normalini alirsan deluxe alamiyorsun

Arkadaşlar ben yaz indiriminde Ghost recon breakpoint aldım. Oyundan memnun kaldığım için ultimate edition versiyonuna yükseltmek istiyorum. Ama ne hikmetse bu böyle hata veriyor ve ilk defa görüyorum. Tamam oyun var ama bu sürümü yok ve ben bunu dying light ve the witcher gibi oyunlardada yaptım niye böyle hata veriyor? Son olarak 1 Year Pass aldım içerisinde ultimate edition varmı veya haritanın geri kalanını açıyormu? Teşekkür ederim. 🙂
oyunu iade edip tekrar al çünkü alacagın şey envanterinde var

Dostum bu paketler yükseltme olarak değil direk gelişmiş halde geliyor oyun ile beraber yukseltemezsin yani
Peki bunu nasıl çözeceğim yardım edermisin? Mobil üzerinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunu iade edip tekrar al çünkü alacagın şey envanterinde var
Ama 2.9 saat oynadım o 2 saat için geçerli değilmi

Mobil tarafından bilmiyorum fakat yaptığında olucagindan da emin değilim

Geri