Yakıt önemli değilde uzun yola çok çıkıcam rn kısa uzun yol 600 km yolda kalma korkusu yaşatmayacaksa olabilir neden olmasın usta tarafında çok iyi bir...
otobanda çoğu araçla kafa kafaya gidiyorduk benim öyle aşırı bir basmam olmadı ama kmoda 195 gördüm daha devir vardı ama kendime güvenmediğim için bıraktım...
Diyorum ya kimse ben inşaatta akşama kadar tabiri caizse köpek gibi çalışırken ÇOCUK ibaresi koymuyor ama lafa gelince çocuk bu tarz insanlarla vakit...
Abim benim ben foruma laf atmadımki neye gücendin bu kadar altta adam insan gibi önermiş ben hemen alacağım demiyorum gurbetci adamım ben otobüste millettin...
Kral yapma gözünü seveyim başka zaman olsa tofaşından tut E30una zibilyon tane araba sayarsınız ha bunu bu mecrada sormak benim yalnışım tabi kusura bakma...
Şuan için 1 2 ay daha ileri tarihe aldım mecburen en güzel 2 seçenek 206 ve megane 1 coupe makayajlı kasa civic ex de bakılabilir a3 hb ler var biraz zevk...
1785137777
2.0 modelleri makyajlı kasada yok 1.6 olan versiyonu bana gayet yeterli düşünüyorum 2.0 206da seçeneklerim arasında ama biraz korkutuyor usta...
Ufak bir ekleme ağustos sonrası (fındık sezonundan sonraya planlı eğer o tarihte satacağınız kocaeli yakınları veya ordu yakınları bir şu araba sana uyar...