Hadı gidiyoruz diyip gitmeyeceğim tabi araştırma şart illa ABD falanda olmasına gerek yok sadece düşünce olarak var hayata geçirmek istersen başıma ne zorluklar gelir neler yapmam gerek bunu sormak istemiştim
Yaş 18 Sokakta bile yürürken bıçaklanma ihtimalinden tür ekonomiye bir ton sebep sayabilirim bunlar zaten genel sorular ailemle bu konu hakkında konuştum fakat pek sıcak bakmıyorlar ancak ben en kötü 3 5 aya düzeleceğini düşünüyorum biraz para biriktirip gittiğim ülkede ticaret ne bileyim tarım...
hocam benim çok km takıntım yok ama 1.6 mjetler takside fazla kullanılmamış gibi duruyor araştırmalarıma göre bildiğim araba olduğu için almak istiyorum ön 2 değşenler 270e kadar iniyor anlamadım piyasaytı babam 200binde aldı 280k km oldu ama turbo rektifeysi harici bize sorun yaratmadı megane...
Herkese merhaba vakit ayırıp cevaplayacak herkese teşekkürler öncelikle 1.6 Multijet Linea 18 yaşında alınır mı biraz tuhaf bir soru farkındayım ama yani bir 300 ila 450.000 bandında böyle fiyat performans bir araba olması biraz tuhaf geldi bana açıkçası piyasa düşüklüğünden dolayı mı yoksa...
Bir ara şarkı sözü yazıyordum baya albüm yapmıştım ancak beat yapma işine bir türlü akıl erdirememiştim fl stüdyoda boş vakitlerinde baya uğraştım ama ağaçta balık yetişmiyor aşk meşk olarak bir kaygım yok araba ve tipim kaynaklı elimden istesem bir sürü geçiyor zaten arabayla sürekli...
Öncelikle zamanını ayıracak herkese şimdiden teşekkür ederim
Elimde iki adet ttec base 12 vs 7 amper akü var karadenizde kullandığımız pat pat diye tabir edilen makinalar 3 ld 510 adlı motor var bu makinalarda bir adet şarj altarnatörü var fakat akım çekiyor aküleri boşaltıyor motor Max 3k RPM...