Yakıt önemli değilde uzun yola çok çıkıcam rn kısa uzun yol 600 km yolda kalma korkusu yaşatmayacaksa olabilir neden olmasın usta tarafında çok iyi bir ustam var ama memlekkette değilken motor falan yerse memlekete yollarım olabilir aslında kafama yattı sağolasın
otobanda çoğu araçla kafa kafaya gidiyorduk benim öyle aşırı bir basmam olmadı ama kmoda 195 gördüm daha devir vardı ama kendime güvenmediğim için bıraktım 1.4 hdi 206da güzel ama 170den sonra sanki daha gitmiyormuş hibi geliyor anlamadım ha coupenin kazaya gitmiş olmasıda biraz nolstaji hevesi...
Diyorum ya kimse ben inşaatta akşama kadar tabiri caizse köpek gibi çalışırken ÇOCUK ibaresi koymuyor ama lafa gelince çocuk bu tarz insanlarla vakit kaybetmemek gerek ha illaki hatalarım var her insanın olduğu gibi ben elimden geldiğince insanların hangi lafı neden ağzından çıkmış diye...
Abim benim ben foruma laf atmadımki neye gücendin bu kadar altta adam insan gibi önermiş ben hemen alacağım demiyorum gurbetci adamım ben otobüste millettin ayak kokusunu çekeceğime külüstür torosla 70 80 giderim daha iyi geçen hasta oldum başkasına götürtmek zorunda kaldım ele muhtaç olacağıma...
Kral yapma gözünü seveyim başka zaman olsa tofaşından tut E30una zibilyon tane araba sayarsınız ha bunu bu mecrada sormak benim yalnışım tabi kusura bakma ama bu paralarada araba var yani sadec aramsını bilene
Şuan için 1 2 ay daha ileri tarihe aldım mecburen en güzel 2 seçenek 206 ve megane 1 coupe makayajlı kasa civic ex de bakılabilir a3 hb ler var biraz zevk meselesi forumdan ümitliyidim ama biraz boşa çıktı
1785137777
2.0 modelleri makyajlı kasada yok 1.6 olan versiyonu bana gayet yeterli düşünüyorum 2.0 206da seçeneklerim arasında ama biraz korkutuyor usta bulma açısından
1785137972
Atmosferikde turboda farketmiyor benim için hali hazırda babamda 1.6 mjet linea var (soft yazılımlı ) oda gayet...
Ufak bir ekleme ağustos sonrası (fındık sezonundan sonraya planlı eğer o tarihte satacağınız kocaeli yakınları veya ordu yakınları bir şu araba sana uyar dediğin bir araç olursa ilana bakabilirim
350k bandında düşünüyorum Kısa kesmeye çalışıcam evde daha önceden kullandığım 2 araba var
Megane 1 coupe ve pejo 206
Megane 1 coupe gerek hissiyat gerekse atmosferik olması olsun çok güzel yürüyordu yola yapışması falan çok iyidi bide bizdeki coupenin kazaya kurban olup perte gitmesi trajedik...
Ya hocam şimdi konudan bağısız olucak ama ben işin lavuk tarafındayım evde abimden kalma logitech uydular vardı bunları 60.4 streo oto amfi ile besledim daha sonra yetmedi tabi sub ekleyeyim dedim 500+500 rms 30 cm sub aldım fakat şöyle bir sorun oldu şimdi ise gözüm daha böyle sq sistemlere...
Hocam aradan 3 4 ay geçmiş şuan inşaatta çalışıyorum hem iyilik hemde nasihat dersinde güzel bir örnek yazmışsın konuyu açtıktan 2 gün sonra falan telefonum kırılmıştı o yüzden neyse eline sağlık herkes böyle vakit ayırıp yazmaz ama hangi ülkeye baktıysam nereyi düşündüysem aklıma uymadı ha...
Hadı gidiyoruz diyip gitmeyeceğim tabi araştırma şart illa ABD falanda olmasına gerek yok sadece düşünce olarak var hayata geçirmek istersen başıma ne zorluklar gelir neler yapmam gerek bunu sormak istemiştim