Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. loewry

Ayt mat vs tyt mat zorluk

Beyler son sınıf öğrencisiyim. Okul yüzünden dershane falan yok. Fazla temelimde yok. Sayısalım şuan tyt soru bankası cözüyorum özellikle paragraf ve matematik. Bu sene için beklentim yok ztn maksat boş girmemek. Tyt matematikde 8.sınıfdan kalma falan özel dersten dolayı iyi bir temel sayesinde...
  2. loewry

İphone 15 pro pil sağlığı

Alalı yaklaşık 15 ay olmuş. Devir 405, pil sağlığım 90 a düşmüş. Bir tık fazla gibi geldi sizce sağlıklımı bu durum? Kaça kadar düşmesi normaldir. Sanki sarjım bir tık hızlı bitiyor gibi gelmeye başladı
  3. loewry

Shopier forma mağazası

Beyler Gareth bale prime madrid forması almak istiyorum. Fakat bulamadım bir türlü. Forma satan güvenilir shopier mağazası instagram sayfası vb bilen varmı?
  4. loewry

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yanıyor

Beyler dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açmayı denedim sarı ışık yaktı bekliyor böyle ekran gelmiyor 4dk dır Edit: 8-10dk bekledim kendi kendine açıldı
  5. loewry

İlişki hakkında tavsiyeler

Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay...
  6. loewry

Wallpaper engine pc yi yorar mı?

beyler hareketli duvar kağıdı yaptım ayarlarıda en maxa aladım fps ide hz me göre ayarladım, ne kadar zararı var?
  7. loewry

Yardım Airpods model önerisi

beyler ben pek anlamıyorum. Kulaklığı kaybettiğim için kulaklık alacağım. Cihazım iphone 15 pro, kombin olması açısından airpods düşünüyorum. Müzik falan dinlerken yüksek seslerde cızırtı olmasın bide sarjı çok ölü olmasın yeter. Hangi seri daha iyidir. Bütçe 4-6k arası
  8. loewry

Nike ayakkabı önerisi erkek

Beyler air force 1 07 şu sade küçük logoları renkli olan model ile blazer jumbo var. Biraz ağırbaşlı bir görünümüm olduğu için blazer falan gitmiyor bana. Yine air force tarzı yetişkin adam vibe veren model düşünüyorum. Air force 07 lv8 düşünüyorumda sade renk istemiyorum en azından bir kısmı...
  9. loewry

Yardım İphone 15 pro şifre olmadan kamera

Beyler okulda telefonları teslim ederken kızlar topluyor telefonun şifresini açmadan kameraya erişebiliyorlar, kendilerinin resmini çekiyorlar saatler sonra galeriye girince görüyorum. Ana avrat sövüyorum sonrada. Bunu kitlemenin bir yolu yokmu ana ekrandaylen daha parola ile kilit açılmamışken...
  10. loewry

Öneri En f/p 5070ti modeli nedir?

Beyler 5070 super bekliyorum ama meraktan tavsiye almak istiyorum. 5070ti civarında en f/p model hangisidir. Pny tasarımı hoşuma gitti ama colorful inno3d falan palit gibi markalarda var. En iyisi hangisi sizce
  11. loewry

Nzxt c1000 alınır mı?

forumda bir arkadaş önermişti high tier diye. Bütçem max 10k daha üstü çıkmaz daha altı da olabilir, yazın 5070 süper-ti veya 5080 alabilirim. Ona göre öneride bulunursanız sevinirim
  12. loewry

Yardım Xbox gamepass oyun içeriği

beyler hard ranked fps oyuncusuyum, bu nedenle pek oynamam diğer oyunları o yüzden para veresim yok 1 oyuna, xbox gamepassta hangi oyunlar var nereden bakabilirim güncel fiyatı nedir? forza 5 falan oynayasım var ayda 2-3 kere anca girerim ama girip bi seferde baya oynarım
  13. loewry

İnstagram fake hesabımın orjinali bulunabilir mi?

beyler az önce fake hesabıma giriş yaptım ne mailim orjinal hesabımla aynı ne başka bir şey, ana hesabımdan tüm bilgilerim farklı ortak biryer yok. bizim spor salonundan bir kıza istek attım bayadır atasım vardı aynı salonda olduğumuz için mainden atmak yemedi biraz. fakeden en azından yaşını...
  14. loewry

Öneri 1080p için alınacak ekran kartları

abartıya kaçmak istemiyorum, şuan 4060ti 16gb var, 1080p 380hz monitörüm var, yakın zamanda 2k kullanmam çünkü valorant ağırlıklı oynuyorum. Ekran kartını seneye yazın için yükseltebilme planım var, 5070 super veya 5070ti üstüne çıkmak mantıklı gelmiyor, 1080p de bu ekran kartları çokmu fazla...
  15. loewry

Yks için bölüm tavsiyeleri

Beyler 12. Sınıfım bu zamana kadar doğru düzgün ders dinlemedim temel eksiğim var denilir yani. Bu senede fazla derse yoğunlaşabileceğimi düşünmüyorum. Mezuna kalıp dershane gideceğim gibi Hedefim aslında şu 4 senelik bir mühendislik bölümünü burslu yada yarı burslu okumak istiyorum. Hani en...
  16. loewry

Arabanın lastiği patlamış olabilir mi?

Az önce marekete gidip geldim sol arka lastik basınç uyarısı verdi araba, cırt cırt ses geliyor, lastik hala sert çok yavaş iniyor gibi fıss diye çok ufak bir ses var delinmiş sanırım minik birşekilde. Hızlıca lastikçiyemi götüreyim yakında var bir tane?
  17. loewry

8000hz mouse valorant

Beyler mousemi 4000hz de kullanıyorum, başka bir forumda monitörüm 380hz ve işlemcim iyi olduğu için 8000hz de kullanmanın faydasını göreceğimi söyledi biri, cidden böyle bir şey var mı? Sarjı çok yiyor diye 4k da kullanıyorum açıkçası
  18. loewry

Yardım Lamzu maya x driver indirmelimiyim

beyler mousenin lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yapabiliyorum, fakat burada sürümü ile ilgili bir şey var bunu indirmeme gerek var mı?
  19. loewry

Mousede ağırlık farkediyor mu?

Beyler 80 gr lık g pro wirelessten 47gr olan lamzu maya x geçtim daha ulaşmadı. Merak ettiğim bir durum var. Daha hafif olması oyundaki sensimi etkiler mi? Veya daha yeni skatez falan. Örnek şuan 1600 dpi 0.15 oynuyorum. Muhtemelen hızlı gelecek ve düşürmem gerekecek 0.135 e falan
  20. loewry

Windows 11 pro key nereden alabilirim

beyler fiyatı çok önemli değil 500 liraya kadar verebilirim, en azından bi 6 ay şu etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum oyunlarda klip alırken çok kötü duruyor. Nereden alabilirim
Geri