Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. loewry

Papara tekrar açıldı mı?

geçenlerde duyuru yapmışlardı faaliyete devam edecekleri hakkında. Açıldı mı? şuan internet harcaması falan yapabiliyormuyuz deneyen varsa yazabilir mi?
  2. loewry

Öneri İphone 15 prodan düz 17 geçilirmi

Beyler tertemiz 15 proya sahibim. Hasar yok, pil sağlığı %89. Ortalama 48-50k biçiyolar elimdekinin fiyatına. Düz 17 alınır mı verip? Direkt 17 pro mu alsam?
  3. loewry

Ps5 efsane cuma indirimine girer mi?

Beyler ps5 slim almayı düşünüyorumda 25k veresim gelmiyor. Efsane cuma ile 19-20k düşer mi bunlar?
  4. loewry

Öneri Tp link archer ax55 alınır mı?

vericiden gelen interneti bağlayacağım diğer routerim wifi 4 ve eski kaldığı için değişeceğim. alınır mı?
  5. loewry

Yardım Router önerisi tp link

beyler elimde eski tp link wr841n router var. interneti cpe510 verici alıcı mantığıyla 500m öteden alıyorum. bu router eski olduğu için sağlam ping spike yiyorum. 2000tl kadar bütçede tp link router önerebilir misiniz? ax 23 nasıldır
  6. loewry

Parfüm önerisi erkek için

Beyler daha maskülen tarz ağır odunumusu parfümleri seviyorum. Swy absolutely kullanıyorum. Jpg le male elixir denedim aşırı vanilyalı diye beğenmedim. Belki bilen olur ajmal amber wood diye bir parfüm var. Bayağı odunumsu sağlam bir parfümmüş. onu düşünüyorum veya sauvage elixir falan. Bir...
  7. loewry

İpli vs ipsiz krampon?

beyler krampon alacağım. İpsiz ve ipli arasında kaldım. İpsiz bileği daha iyi sıkıyor halı sahada siyah küçük plastikler girmez kolay kolay ve önü düz olduğu için top kontrolü vb daha kolay gibime geldi. sizce?
  8. loewry

Adidas krampon bedeni

beyler adidastan f50 elite messi almayı düşünüyorum. 45 1/3 bedeni kalmış. ben 44 giyiyorum ama tam oluyor yani bol gelmiyor spor ayakkabı. ama bu alacağım krampon olduğu için 45 1/3 de bol gelmez gibi. Sıkıntı olur mu sizce?
  9. loewry

Playstation 5 vs pro

aradaki farka değermi? genel olarak monitörümden oynayacağım 1080p 360hz. Ama gta 6 veya fc26 gibi oyunlarıda tv den oynarım. 55 inç 4k Qled 144hz televizyon. ps5 slim zayıf kalır mı fc26 ufc5 veya cod gibi oyunlarda tv üzerinde?
  10. loewry

Playstation 5 alınır mı?

Beyler ps5 slim tek kol olan versiyon alacağım. Amazonda falan kendi satıcısı yok. Bu mağazalardan alırken dikkat etmem gerek şeyler varmı? Veya başka bir şey. Kaçırmamam gereken şeyler varmı? Yoksa direkt uygun bulduğumu almalımıyım? En uygun bulduğum bu https://amzn.eu/d/h82Y8qf
  11. loewry

Nays online alışveriş açılmıyo

Paparanın kapanması üzerine naysda hem kendime hem velime hesap açtım onay vermek için. Bugün kendime para yatırdım fakat sadece fiziksel ödeme yapabiliyorum. Ne gönderiliyor ne çekiliyor ne internette harcanıyor. İnatla işbankası hesabı istiyor. Sanırım markette falan harcayacağım. Annemin...
  12. loewry

Vozol zararları nedir

gençler sporla uğraştığım için ciğerime çekmemeye özen gösteriyorum. Biliyorum ne sigara ne bu gereksiz. Bağımlı değilim 2-3 ayda 1 alıyorum oda arada yani. Şu ciğer sönmesi olayını çıkaran tayfa acaba ne derece bağımlı kullanıyorda ciğerleri soluyor. Bu bitince yakın zamanda almayacağım zaten.
  13. loewry

Nays kart kullanılır mı?

Gençler paparanın kapanması üzerine yatır harca yapabileceğim kart arıyorum. 18 yaşıma 4 ay kaldı, Nays mantıklı geldi. kullanan varmı? kendi adımamı açayım annemin adınamı limit benim için büyük sorun. Çünkü ayda 10-15k harcıyorum bu kart üzerinden. Nays fiziksel kartı nasıl alabilirim atm den...
  14. loewry

Playstation 5 slim indirime girer mi?

yılbaşına kadar beklemeyi düşünüyorum. tek kol versiyonu alacağım, ufc 5 kariyer modu hedefim var. 24k civarına satılıyor. Yılbaşına kadar 20k lara düşer mi sizce?
  15. loewry

Plastation vs xbox mantıklı

arkadaşlar ufc 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum ama pc de olmadığı için playstation veya xbox düşünüyorum. Hangisi daha mantıklıdır farkları nelerdir?
  16. loewry

Yardım Ufc kıyafetleri satan mağaza öneri

Beyler türkiyede pek satılmıyor sanırım, ufc tişörtleri almak istiyorum, jon jonesin baskılı veya tom aspinall falan gibi. Trendyolda 1-2 tane var okadar. Önerdiğiniz mağaza var mı? Shopier de falanda olur
  17. loewry

Ayt mat vs tyt mat zorluk

Beyler son sınıf öğrencisiyim. Okul yüzünden dershane falan yok. Fazla temelimde yok. Sayısalım şuan tyt soru bankası cözüyorum özellikle paragraf ve matematik. Bu sene için beklentim yok ztn maksat boş girmemek. Tyt matematikde 8.sınıfdan kalma falan özel dersten dolayı iyi bir temel sayesinde...
  18. loewry

İphone 15 pro pil sağlığı

Alalı yaklaşık 15 ay olmuş. Devir 405, pil sağlığım 90 a düşmüş. Bir tık fazla gibi geldi sizce sağlıklımı bu durum? Kaça kadar düşmesi normaldir. Sanki sarjım bir tık hızlı bitiyor gibi gelmeye başladı
  19. loewry

Shopier forma mağazası

Beyler Gareth bale prime madrid forması almak istiyorum. Fakat bulamadım bir türlü. Forma satan güvenilir shopier mağazası instagram sayfası vb bilen varmı?
  20. loewry

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yanıyor

Beyler dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açmayı denedim sarı ışık yaktı bekliyor böyle ekran gelmiyor 4dk dır Edit: 8-10dk bekledim kendi kendine açıldı
Geri