Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. loewry

Öneri 850w vs 1000w psu tavsiye

arakdaşlar nzxt c850 veya c1000 alacağım. psu ya çok para harcayasım yok ama nzxt yi beğendiğim için devam edeceğim markadan. 9070xt alacağım ama 3-4 sene sonra aniden örneğin 9080xt veya 6070ti 6080 gibi kartlara geçebilirim tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum. 850w yeterli olur mu gelecek...
  2. loewry

Öneri 9070xt geçmek mantıklı olur mu?

Arkadaşlar halihazırda kullandığım zotacın spider edition 4060 ti 16gb versiyonu var. Kutusu vb duruyor herşeyi var. Temizde kart yani ısı değerleri falanda gayet iyi garantisi 3-4 ay önce bitti zaten. 2. Elde satmayı düşünüyorum yaza doğru. Üstüne ekliyip 9070xt almayı düşünüyorum. Açıkçası...
  3. loewry

Ryzen 7 9800x3d r23 değerlerim nasıl?

curve optimizer -30 negative var sadece başka bi pbo ayarı yok. Sıcaklık olarak avg 76 test boyunca max 82 gördü. Tek fanlı kule tipi kullanıyorum o yüzden normal geldi.
  4. loewry

Yardım Asus rog amd bios ayarları

Beyler biosta x3d turbo boost ve core tunning configuration for gaming ayarı var. Seçeneklerde auto legacy level 1 ve level 2 var. X3d game mode açtım core tunningide autodan level 1 e çektim doğrumudur?
  5. loewry

Öneri Mousepad Artisan şartmıdır?

Beyler uzun kullanımda 6 ay 1 yıl sonra yapısı pürüssüzlüğü bozulamayacak mousepad arıyorum. Valorantta sıralama kasıyorum mousepadda takıntılıyım. Hem pürüssüz hem kaliteli bir şey olması lazım. 1 aydır Artisan zero bekliyorum stoğa gelmiyor bir türlü. Gelmesi yakındır, sizce bekkemeye devam...
  6. loewry

Öneri R7 9800x3d pbo açılmalı mı sizce?

beyler stock halde bile çok güçlü biliyorum zaten fazlasıyla yetiyor aldığım fpsler falan ama birkaç yerde ufak bir pbo ya çok müsait neden yapmayasınız ki diye bir şey duymuştum yapmalımıyım sizce?
  7. loewry

Öneri Thermalright frozen warframe pro 360 alınır mı?

6-7k bandında alınır mı? Bütçe max 10k çıkar. İşlemcim ryzen 7 9800x3d, kule tipiyle bile oyunlarda 65-75 arası oynuyorum, slikon kalitesi iyi denebilir. Değiştirme amacım estetik. Birde anakartımın soğutucu bloğu engel olur mu rog strix b850-f Edit: Artic liquid freezer 3 pro 360 da alabilirim
  8. loewry

Öneri Psu update önerisi nzxt

Beyler nzxt c550 psu kullanıyorum. Coil whine var + yazın ekran kartı değişmeyi düşünüyorum. İşlemcim 9800x3d. Oyunlarda 70w ortalama ama yükte 140-150w çekiyor testte. Ekran kartımı 4060ti dan 9070xt veya 5070 ti çıkarsa 5070 super 9080xt gibi bunlardan birine yükseltmeyi düşünüyorum. Nzxt c850...
  9. loewry

360mm Sıvı soğutma öneri

Bütçe 10 a kadar çıkabilir. Msi mag pano 100r pz işlemci 9800x3d. Sıcaklıklarım iyi kule tipiyle bile ama estetik açıdan vb aio istiyorum. Kasamlada uyumlu olacak güzel önerilerinizi bekliyorum. Düz sade radyatörlü modeller önermeyin lcd olur değişik hoş duran modeller olur önerebilirsiniz
  10. loewry

Yardım Anakart güç kablosunda hafif boşluk var

Beyler anakarta iyice oturrtum kabloyu sistem açık zaten şuan. Ama biraz boşluk varmış gibi duruyo bu önemlimi yoksa doğal mı?
  11. loewry

Çözüldü✓ Psudan cızırtı geliyor

Beyler psu nzxt c550, bugün kasa değiştim yeni kasaya geçtim psu kablosunu kasaya taktığımda kablo ucundan cızırtı geliyor cızzzzzzzz diye elektrik sesi. Psu şalteri kapalıda olsa açıkta olsa cızırtı gitmiyor anca kablosunu psudan sökünce susuyor. Rahatsız edici bir ses değil ama yatarken pc...
  12. loewry

Yardım Anakart zedelendi bir şey olur mu?

Beyler ekran kartı tırnağı sıkışmıştı onu açayım derken tornavida kaydı anakarrtaki küçük siyah parça çıktı 1 tanesi. Çok korktum bir şey oldu diye ama açtım hiçbirsorun yok görünürde. Tam olarak nedir
  13. loewry

Öneri Nzxt kraken plus vs lian li hydroshift 2

Msi mag pano 100r pz kasa aldım beyler. Sırada sıvı soğutma var yaklaşık 1.5 ay sonra alacağım. İşlemcim 9800x3d. İkisininde tasarımını beğendim açıkçası. Hangisini önerirsiniz? Birde bunlar 10-11k, 5-6k gibi fiyatlarada 360mm var. Bukadar para verilmelimi sizce aio için. Lcd olmasını...
  14. loewry

Çözüldü✓ Msi mag pano 130r pz alınır mı?

Kasam kücük olduğu için akvaryum tarzı bi kasa istiyorum. 100r pz biraz fazla büyük acıkcası. Bu daha kibar geldi gözüme. Alınır mı? 360mm aio ve 9070xt saphire nitro+ koymayı düşünüyorum içine altada 3 tane fan Edit: Yarın geçeceğim kesin karar vermem lazım almalımıyım
  15. loewry

Akvaryum Kasa alınır mı?

Arkadaşlar kasam mid tower olduğu için 360 mm aio triple fan ekran kartı falan desteklemiyor. Bu yüzden büyük bir kasaya geçesim var. Akvaryum kasalar çok hoşuma gidiyor. Ama ısınıyor hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Gerçekten fark ediyormu? Kasayı değiştikden sonra 360mm aio geçeceğim
  16. loewry

Öneri Hareketli duvar kağıdı gpu çok kullanıyor

Ekran kartım 4060ti 16gb. Wallpaper engineden 4k duvar kagıdı yaptıgımda yaklasık 30 kullanıma cıkıyor masaustu acıkken. zaten sekme veya önüne bişey actıgımda durdugu ıcın kullanım yapmıyor. sızce zararı olurmu? monitör 1080p 380hz. hz secenegını 380 a alınca ekran kartı masaüstünde 80...
  17. loewry

Yardım 240mm sıvı soğutma almak mantıklımı?

Arkadaşlar kasam 240mm destekliyor, işlemcim 9800x3d, id cooling se224xts mini black kule tipi kullanıyorum. Oyunlarda 65-75 derece arası geziyor, bitek bf5 32x32 modda zarzor 78-79 gördü hız sabit 5225mhz turboda. Performans olarak pek bir sorun yok ama kozmetik olarak cok kaba duruyor benim...
  18. loewry

Öneri Sizce Ram değişmelimiydim

arkadaşlar kingston beast 1x32 gb 5200mhz cl36 ramim var. Zamanında 3500tl gibi fiyata almıştım. Ağustos ayında xpg lancer 6000mhz cl30 vardı 2x16 kit. Elimdekini çıkartamadım diye almamıştım. Sizce okadar önemli bir fark yaratırmıydı? Bu saatten sonra değişmeyeceğimi biliyorum.
  19. loewry

Öneri Artisan mousepadlar hakkında

Arkadaşlar üst seviye valorant oyuncusuyum. Sıralama kasıyorum. Mousepadim eskidiği için değişme gereği duydum. Biraz araştırdım, artisanın iyi olduğunu duydum. Artisan Zero fx mousepad almayı düşünüyorum yaklaşık 3100tl fiyatı var. İlk sorum fiyatının hakkını veriyormu çünkü bana üst kalite...
  20. loewry

Öneri Manyetik mini klavye önerisi

en hızlı tepkimeye sahip klavyelerden birini almak istiyorum. Valorantta sıralama kasıyorum tepki süresi rapid trigger snap tap önemli. Aklımda şuan bu var...
Geri