Arama sonuçları: *

• Users: G4M3RLAV
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Atari oyunları olan konsola emülatör ekleme

Arkadaşlar elimde bı adet game stick var bunun için full ateri oyunları var en gelişmici PS 1 içinde gba PS1 mame falan var buna PSP veya eyer mümkünse PS 3 oyunlarını eklemek istiyorum hatta daha çok PS 3 olsun istiyorum bilgiler aşağıdadır Benzeri : AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum...
  2. G

steam disk okuma hatası

arkadaşlar dün sekiro inerkende aynısı oldu umursmadım ancak bugün witcher 3 indirdiğimde yine aynı hata ile karşılaştım harici diske yükledim fakat dowladig kısmı dışında comman da oynun kloserinde oyunun klasörü var kendisi yok steam den doğruladım ve dosya var dedi samsung mt3 1 tb harici...
  3. G

Yardım PC açarken system hard drive eror hatası

Harddiski bu fiil format uygulamasıyla verilerin bı kısmını silip vazgeçim kapatmıştım şuan kardeşime kurmak istedim bu hatayı aldım ne yapacam biosda gözüküyor HDD ancak Windows 8.1 kurarken HDD gözükmüyor PC de ssd yok HDD var çalışıyor kabloları da kontrol ettim takılı PC HP victus masa üstü...
  4. G

Gaming klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba klavye alacam ama pek bir bilgim yok red Switch ve blue switch farkı falan hiç bilmiyorum ama klavyenin ışık ayarları falan olsun mesela modlu olsun ve razer in ürünlerine hayran kaldım bütçem en fazla 600 TL dir yardımcı olan arkadaşlara şimdidien teşekkür ederim
  5. G

Yardım Harddisk çıkmıyor kasadan

Eski bı kasa kasada HDD takılan bölgede yeşil bişey var arkasındada çivi ile montelenmiş harddisk ancak çeviryiyorum boş dönüyo yardım edin HP nin eski bı model kasa
  6. G

Yardım max 20 bin TL lik oyun için laptop

laptop alacam oyun için max 20 bin lira bütçe bi arkadaşa alacam
  7. G

Yardım COD WARZONE gpu drivers hatası çözümü

arkadaşlar steam de befdava olanı alıp indirdim fakat açılışta gpu driver hatası alıyorum nasıl düzeltirim ekran kartım rx 6600 asrock direkt DA-C5 sistemi
  8. G

DA HATA! Bazı sorunlarla karşılaştık ÇOKLU HESAP KULLANIMI HATASI

ARKADAŞLAR ŞİFREMİ UNUTMUŞTUM BAYA DENEDİM SONRA TELEFONDAN SIFIRLADIM PC DE YAZDIM BENİM ESKİ Bİ HESABIM VAR EPOSTASINI SİLDİĞİM İÇİN KULLANMIYORDUM FAKAT YANLIŞIKLA G4M3R_LAV yazıp araya tire koyunca o hesaba girdi ve şuan HATA! Bazı sorunlarla karşılaştık Bu nedenden dolayı forumdan...
  9. G

Yardım dying light oyundan atma hatası

crack indirdim (eleştirmeyin zar zor pc aldım ) yama falan da kurdum girdiğimde bilenler bilir başta ki kadın bizi kurtardığından sonra hayatta kalabilecek birini getircem diyodu ondan hemen sonra kapandı oyun masaüstüne attı ne yapacam bilmiyorum yardım edin 1694960465 açılıyor oyun tekrardan...
  10. G

Çözüldü✓ Elektrik gitti PC monitör ekran gelmiyor

İlk önce biosa attı ramleri full e çekip kaydet ve çıkdedim geri bios geldi tekrar dedim sonra monitör no Signal diyor yardım
  11. G

GAMEON monitör siyah ekran sorunu

Arkadaşlar durduk yere siyah oluyor 165 Hz de masaüstünde operada tak8pa biliyorum valo falanda giriyorum ama dying light indirdim ve girdim 60 h ye falan da çektim ayn8ı şekilde oluyo yardım edin
  12. G

Yardım HDD format atma win 7

İçindeki bütün doayaları silmek istiyorum win 7 işletim sistemim bir program indirmeden silmenin yolu varmı
  13. G

HDD ve ssd olmadan PC ye Windows kurma

Yeni bir PC aldım diye eski PC deki hdd diyi sıfırlayıp Alacam ancak Windows HDD de kurulu onu nasıl halledebilirim yardım
  14. G

Çözüldü✓ Da-c5 sistemi power kablosunu taktım ışıklar yanıp söndü

Sistem geldi ekran kartını taktım PC de i fişe taktım kablo ucunu powera soktum ışıklar ve fan çalışıp durdu power tuşlarınada bastım ama açılmadı az önce arka taraftan psu nün on / off tuşlarına bastım sistem yöne aynı şekilde oldu yardım edin
  15. G

DA-C5 sistemi ekran kartı girmiyoe

Ekran kartı aradaki boşluğa girmiyor engelliyor yardım edin
  16. G

Eski PC den yeni PC me HDD takma

Eski bir bilgisayarım var baya eski 2 GB ram falan var yeni DA-C5 sistemini aldım yarın geliyor format USB si falan hazırlafım ancak PC de HDD olmadığını hatırlatır elimde 2 tane eski PC var onlar da ssd yok ama C ve D var ben eski PC mdeki HDD söküp yenisine taksam oluyormu yaparsam bir...
  17. G

Gencher gaming sistemim kargoda kargomu nadıl takip ederim

Sorum başlıktaki gibi yardım edin
  18. G

İnstegram da bedava hesap veriyorum bı sıkıntı olurmu

Veriyorum yorum üzerinden videoda kanıtla gösteriyorum bı sıkıntı olurmu
  19. G

İnstegramda bedava hesap dağıtıyorum sıkıntı olurmu

Video olarak çekip hesabı yorumlarda veriyorum bı sıkıntı olurmu ona göre verecem https://instagram.com/g4m3r.lav99?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 1694337417 Yardım ?
  20. G

Windows 8.1 den 7 ye dönüş

Windows 8.1 kullanıyoeum veriler ve dosyalar ile birlikte 7 ye geçmek istiyorum baya kasdığı için pişman oldum yardım edin
Geri