Arama sonuçları: *

• Users: sein.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sein.

18k 2K için en uygun ekran kartı

Dostlar 2k monitör kullanıyorum 1660 super ekran kartı i5 10600 ve b460 anakartim var ve artık çoğu AAA oyunlari bırak 2k lowda 1080p low da bile acmakta zorlanıyorum 10k kadar elimde para var reşit değilim harçlıklarımı biriktiriyorum ve oyundan para kazanmaya çalışıyorum elimden geldiğince...
  2. sein.

9070XT Kullanıp memnun kalan varmı?

9070xt kullanıp sorun yaşayanlar varmış sanırım tam araştırmadım fakat kullanıp değerlendirebilcek birisi varsa yardımcı olabilirmi 5070 almayı düşünüyorum fakat benzer fiyatlara 9070xt var saf gücü ile birlikte multi frame gene gerek kalmıyor o yüzden 9070xt alırsam daha fazla para baymaya...
  3. sein.

5060 Ti 2K Segment Uygunmu?

dostlar 2k segmentte 5060 ti kullanmak istiyorum bütçeyi arttırabilisem daha üste geçicektim amd düşünmüyorum işlemci içinde 9600x gibi bi işlemci ile 7500x3d falan AAA tür oyunlarda çok farkettirirmi? 260hertz monitör kullanıyorum ve fps oyunları fazla oynamıyorum x3d işlemciler fps oyunları...
  4. sein.

5070'li Hazır Sistem Önerisi

Dostlar 5070li sistemlerin genel fiyatları arasında görüp bu gerçekten güzel bir fiyat performans ürünü dediğiniz bir sistem varsa paylaşmanızı rica edeceğim bir süredir sistemlere bakıyorum fakat öneride almak istedim şuan kafamda bi hazır sistem yok zaten bütçe biraz oynak olabilir ortalama...
  5. sein.

2K Monitör için 60K Sistem Tavsiyesi

Selamlar 2K monitör kullanıyorum, ona göre güzel bir sistem toplamak istiyorum. Piyasada çok seçenek var, kafam biraz karıştı o yüzden bilenlerden yardım almak istedim. Bütçe: max 60K civarı Kullanım: ağırlıklı oyun (2K çözünürlük) Hazır sistem de olur, parça parça da olur fark etmez. Ram...
  6. sein.

2K Çözünürlük için Stabil Sistem Önerisi

konuyu toplama bilgisayar olarak açtım maximum 60K bantlarında bi sistem dizmemde fikir verirseniz sevinirim Bilgisayar ağırlıklı olarak oyun için kullanılcak fakat ram olarak 32GB şart onun dışında size bırakıyorum Ekran kartı amd ve nvidia farketmez ikisi arasında tartışabiliriz fikirlerinizi...
  7. sein.

2K 5060 Tİ vs 9060XT 16GB

2K performansında rt olarak 9060xt 5060 ti a kıyasla fazla geri kalıyor diyorlar. Sistemde ağırlıklı olarak oyun oynayacağım ve kendi bilgisayarım üzerinden uzak masaüstü bilgisayarları açarak rdp wrapper ile birden fazla oyunda afk bırakacağım bu yüzdende nvidia kartlarını daha çok öneriyorlar...
  8. sein.

PC Sıfırladım yapmam gerekenler neler?

bilgisayarımı sıfırladım ilk olarak nvidia app i indirdim şuanda bekliyorum kurmam gereken birşeyler varmı acaba? normal duruyor şuan ama
  9. sein.

İ5 10600'e Ekran Kartı Önerisi

Dostlar sistemi yenilemeyi düşünüyorum güncel olarak i5 10600 işlemcim 1660Super 6gb ekran kartım ve msi b460 tomahawk anakartım var Aslında 5060 almayı düşünüyorum fakat işlemciyi değiştirmem gerekirmi emin değilim 2K Monitör kullanıyorum Eğer işlemciyi değiştirmem lazımsa 5060 ile...
  10. sein.

Ekranımda çizikler oluşmaya başladı

Monitörüm yeni daha alalı en fazla 1 yıl olmuştur asus tuf aqml1a modeli Dosya eki olarak bırakıyorum bu şekilde çizikler oluşmaya başladı ekranımda ilk günler lol oynarken oluyordu sadece şimdi tüm bilgisayarda olmaya başladı gittikçe de artıyor sorunu bilen biri yardımcı olabilirim driver...
  11. sein.

0 dan Elektro Gitar Öğrenmek

dostlar aşırı hevesim var çok hoşuma gidiyor elektro gitarlar fakat ciddi anlamda müziğe dair hiçbir şey bilmiyorum direkt 0 , başlasam zorlanırmıyım fazla mümkün olursa kurslara gitmeyide düşünürüm 16 yaşındayım
  12. sein.

Yurtdışı spor için kulaklık önerisi

Kulaklık arıyorum kacak alacağım fiyat bilmiyorum ama en fazla 1000 bantları da olabilirse iyi olur sporda kullanacağım kulak içi tercih ediyorum bluetoothlu olsun şarjı ve ses kalitesi iyi olsun
  13. sein.

Medal ile aldığım kayıtlar kasıyor

Oyun içinde medal kullanırken son zamanlarda bazı kayıtlar kasmaya başladı repo ve roblox oynarken oluyor çoğunlukla oyun içi fpsimde sıkıntı yok fakat video kayıtları duraksıyor sürekli sebebini bilen varmı acaba? buraya örnek bıraktım aldığım kayıttan bir kesit...
  14. sein.

1660superli sistemim kaç para eder?

Msi 1660 super gaming x 6 gb, i5 10600, 8x8 ram 3200mhz olmasi lazım, 750w psu marka model hatırlamıyorum, 240mm coolermaster liquid ml240l sıvı soğutma, msi b460 tomahawk anakart, m2 500gb ssd 2tb hdd coolermaster h500 kasa. Bu sistemim ne kadar eder komple satacak olsam ve tek tek parçaları...
  15. sein.

Rampage HYDRA R6 tuşlar basmıyor

arkadaşlar bu klavyenin bi kronik sorunu falanmı anlamadım ama cok sinir bozucu olmaya başladı önceki klavyemde aynı modeldi sadece switchlerini değiştirmişler sanırım eski yıl modeline göre fakat ikisindede aynı sorunu yaşadım ilkinde klavyede tuşlar algılamamaya başladı basıyorum ama yazmıyor...
  16. sein.

Öneri Steam Oyun Önerisi Max 5$ bandında

Hazır yaz indirimleride varken oyun almayı düşünüyorum fakat ne alsam geri iade ediyorum bı türlü güzel oyun bulamadım en fazla 5 dolar bandına kadar güzel oyun öneriniz varsa bakayım, hikayelide olur, çok oyunculu da olur hiç farketmez
  17. sein.

Oyun oynarak nasıl para kazanabilirim

Vaktimin çoğunu evde geçiriyorum madem oyun oynuyorum en azından bir faydası dokunsun eğlenmek dışında, bildiğiniz oyun oynarak küçük gelirler kazanabilecegim bir method varmı?
  18. sein.

Papara aile onayı ile tamamen kullanılıyormu?

papara aile onayını yaptığım zaman steam gibi platformlardan alışveriş yapabiliyormuyum? bir ara veli onayı olduğu halde yapılmıyor deniliyordu , birde marketten aldığımız paparanın , sipariş ettirdiğimle bir farkı varmı?
  19. sein.

18 Yaş altı Kullanılabilecek kartlar

tek tek hepsi kapanmaya başladı oyun alamıyoruz artık ininal tosla papara hadi kart hepsi gitti bildiğiniz 18 yaş altı steam epic games gibi uygulamalar üzerinden alışveriş yapabileceğimiz kartlar varmı
  20. sein.

Spor için kablosuz kulaklık

Sporda kullanabileceğim müzik için kulaklık arıyorum düşük bütçeli 500 600 falan var hem kulak ustu hem kulak ici farketmez
Geri