Arama sonuçları: *

• Users: Jyadaus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jyadaus

Litvanya'dan öğrenci indirimiyle S25/S25+ alınır mı?

Merhaba, şuan Erasmus için Litvanyadayım. Samsung'un ISIC kart için geçerli %10 indiriminin üstüne 100 euroluk indirim kuponunu ekleyince: S25+ 512 gb 970 euroya, S25 256 gb 745 euro düşüyor. S25+ 512 gb aklıma baya yattı ama almadan önce danışmak istedim. Bildiğim kadarıyla 8 ay sim kart açık...
  2. Jyadaus

Attackshark X3 alınır mı

Temuda hem kredim var hem indirim kuponum var. Ya bunu alacağım ya da Ajazz Aj159 pro alacağım. Sizce hangisi alınır veya başka öneriniz var mı?
  3. Jyadaus

Shark X11,X3 veya R1 Temudan alınır mı?

Selam, %50 kredi iadesi muhabbeti geldi. Mouse alıcaktım shark x11 ve x3 gözüme çarptı. Her tür oyun oynuyorum, hangisi alınır? Başka önerisi olan var mı? Edit: Şimdi R1 diye bir mouse daha gördüm :d onun hakkında da yorumu olan varsa iyi olur.
  4. Jyadaus

Acer Aspire 5 A515-47-R739 alınır mı?

Merhaba, sadece ETS2 oynayacak dayıma laptop bakıyorum. Acer Aspire 5 A515-47-R739 modeline denk geldim. Bu fiyatlara daha iyisi bulunabilir mi?
  5. Jyadaus

Dualsense kablolu bağlanmıyor

Merhaba, dualsense kolum bt ile windows 11de çalışıyor ama kablolu bir şekilde kolu bilgisayara bağlayamıyorum. Kabloyu taktığımda touchpad kısmında mavi ışık yanıyor, windows 11 bağlantı için benden izin istiyor. Hem giriş hem ses aygıtlarında kol gözüküyor. Daha sonra touchpad kısmı turuncu...
  6. Jyadaus

PS3 Super Slim Ön-Arka Panel ve Dik Tutma Aparatı

Merhaba, ilk kez aliexpressten alışveriş yapıcam. Bu iki şeyi türkiyede -baktım ama bulamadım- veya çinden daha ucuza bulabilir miyim? Birde aynı satıcı olmasına rağmen neden iki ürün içinde kargo ücreti ayrı yansıyor? Ek olarak işimi görürler değil mi?
  7. Jyadaus

KYK Burs/Kredisi 2000 TL oldu

Yeni gelen zamla KYK burs/kredisi lisans öğrencileri için 2000 TL, yüksek lisans öğrencileri için 4000 TL, doktora öğrencileri için 6000 TL oldu. 2000 bugün para değil. En azından 2.5k olmalıydı.
  8. Jyadaus

🔥İndirim Spider-Man oyunları steamde %40 indirimde

Spider-Man Remastered 659,90 TL ~ https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/ Spider-Man Milkes Morales 539,40 TL ~ https://store.steampowered.com/app/1817190/Marvels_SpiderMan_Miles_Morales/ İndirimler 2 kasıma kadar geçerli. 20 kasım öncesi çok güzel denk geldi...
  9. Jyadaus

Halihazırda EA Playle oynanmış BFler steamde sorun yaratır mı?

Gamepass EA Playle EA App üzerinden BF4-3 oynamıştım. Steamde 55 TL'ye düştüler. Alsam oyunları tanıtmakta bir sorun yaşar mıyım? Maksat oyunu Steam üzerinden açabilmek. (Halihazırda BF1i o şekilde oynuyorum)
  10. Jyadaus

BF1 oynarken oluşan değerler normal mi?

i5 10300h, GTX 1650, 8+8 dualchannel ddr4 ram, samsung 970 evo plus ssd özelliklerine sahip Acer Aspire 7 laptopa sahibim. Youtubeda bakındığımda benimle aynı özelliklere sahip insanların benden daha yüksek fps alabildiğini gördüm. Aşağıda MSI afterburner donanım izleme ssi var (BF1i 03:44te...
  11. Jyadaus

Acer Aspire 7 - Patriot SSD/RAM uyumluluğu

Bildiğiniz gibi Patriot marka SSD ve Ramlerde indirim var. Fırsatı bulmuşken hem SSD, hem Ram yükseltmesi yapma kararı aldım. Laptopta bir tane ssd slotu var, 256 gb ssdyi çıkarıp 2 tb ssd takmayı düşünüyorum. Ek olarak laptoptaki boş ram slotuna 8 gb ram takmıştım. Birini çıkarıp 16 takmayı...
Geri